Гей-парад 2013

• 34 413
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 825
Духчо, (не)здравия ти интерес по въпроса е просто учебникарски пример, отиди на Прайда срещни мъжа на живота си и спри да тормозиш майките наоколо

Бумърче, когато в скайп ми се включват разни мъжки индивиди (чужденци) със сексуални предложения няма как да не се поинтересувам по въпроса що за хора са. Толеранса ми рязко се променя в такива моменти. Благодаря за съветите, но... няма да се възползвам от тях. Simple Smile

# 826
Е,нали правят.Кой е отказал право ?

# 827
  • София - Рим и обратно

А слагането непрекъснато на хомосексуализъм и педофилия в една последователност е злонамерена, абсолютно възмутителна и порочна практика от "защитниците на моралните устои".

И защо? Нали сексът не бил само с цел размножаване. Влекат ги хората разни неща, трябва да сме толерантни Sick.

# 828
Галактическа принцеса умолявам те, не работи повече с гейове ... това за което говориш е ужасно ... не всеки би издържал на такава постоянна фрустрация ... спаси се и престани да работиш с гейове!
Толкова ли няма хетеросексуални с които да работиш?! Криза, криза ... но все пак ...

Няма, няма. Преди няколко месеца успешно успях да се измъкна от това обкръжение. Simple Smile

Супер! Много се радвам! Само успех ти желая от тук насетне! И само коректни хетеросексуални!

# 829
Законите писани от мнозинството?

# 830
  • n/a
А защо няма парад на хетеросексуалните?

Какво е сватбата?

Сватбата е сватба. Нищо повече.
Не е парад. Не е прайд. Не мина-
ват по улиците с плакати, доказ-
ващи, че са нормални или с иска-
не за права.

Мда минават със свирки, така че целия свят да чуе, събират панаир от 20-50-300 души има оркестър че да вдигне и махалата, селото сакън някой да не пропусне.
Вричат се двама представители на противоположния пол да правят секс само един с друг.
Не е ли демонстрация на хетеросексуалност, защо се отказва това право на хомосексуалните?

Не, не е. Това е сватба. Плакати срещу
дискриминация не съм виждала. Обеща-
нието и вричането е за пред роднини и
близки, а не за пред телевизиите и ано-
нимното общество. Не искат законода-
телни промени и гаранции. Друго? Вяр-
вам, че ако наистина поискаш, сама мо-
жеш да откриеш достатъчно същност-
ни разлики. Нека не отсъждаме, че ос-
кубаната кокошка е човек, ок?

# 831
  • Ню Йорк
Бумър няма да спреш да ме изумяваш. На теб да не ти плащат от някоя неправителствена организация? В 10 различни теми само гейове защитаваш, възхищаваш им се, прехласваш се пред тях. Ми ако се чустваш по този начин вместо да убеждаваш околните как НЕНОРМАЛНОТО е НОРМАЛНО по-добре се изясни сама със себе си.  Naughty

# 832

А слагането непрекъснато на хомосексуализъм и педофилия в една последователност е злонамерена, абсолютно възмутителна и порочна практика от "защитниците на моралните устои".

И защо? Нали сексът не бил само с цел размножаване. Влекат ги хората разни неща, трябва да сме толерантни Sick.

Защото в единия случаи говорим за двама възрастни и взаимно съгласие а в другия случай
за насилие от основно хетеросексуални мъже над деца

# 833
Thinking Въпрос или констатация?

# 834
  • София - Рим и обратно
Подли и злонамерени същества са гейовете. Доказателство е и тази тема - "Който не ни толерира, ни мрази и е срещу нас." Някой преди правилно написа - хомо-тата дискриминират хетеросексуалните хора, а не обратното.
И тази лошотия им идва именно поради факта, че драпат да се изкарат норма. Защото може пак да си практикуват предпочитания секс и без тези демонстрации и изисквания. Тогава може би и негативната енергия няма да им е толкова голяма.

# 835
Бумър няма да спреш да ме изумяваш. На теб да не ти плащат от някоя неправитествена организация? В 10 различни теми само гейове защитаваш, възхищаваш им се, прехласваш се пред тях. Ми ако се чустваш по този начин вместо да убеждаваш околните как НЕНОРМАЛНОТО е НОРМАЛНО по-добре се изясни сама със себе си.  Naughty

Пак ли за мен Принцесо, ти, Алекс и най-любимата ми юзърка  Heart Eyes имате наистина сериозен интерес към особата ми  Heart Eyes
FYI Аз съм напълно наясно със себе си и сексуалността си за разлика от доста от мъжете пишещи тук  Peace

# 836
Духчо, (не)здравия ти интерес по въпроса е просто учебникарски пример, отиди на Прайда срещни мъжа на живота си и спри да тормозиш майките наоколо

Бумърче, когато в скайп ми се включват разни мъжки индивиди (чужденци) със сексуални предложения няма как да не се поинтересувам по въпроса що за хора са. Толеранса ми рязко се променя в такива моменти. Благодаря за съветите, но... няма да се възползвам от тях. Simple Smile

И мен се случва да ме оглеждат като стока за продан по улиците и да ми подсвиркват мъже. Логиката е, че трябва да преосмисля какво е това мъж ли?

# 837
Thinking Въпрос или констатация?
Помисли, каза Владето по-рано  Peace

Подли и злонамерени същества са гейовете. Доказателство е и тази тема - "Който не ни толерира, ни мрази и е срещу нас." Някой преди правилно написа - хомо-тата дискриминират хетеросексуалните хора, а не обратното.

Наистина изключително тревожно и най-вече масово явление

# 838
  • инфантилно и разглезено хлапе
Не разбирам, защо трябва да се лекуват хомосексуалистите? Те не се ли чувстват добре и така? На кого пречат  с предпочитанията си в секса?

По твоята логика, защо да се лекуват алкохолиците? На кого пречат с пиенето си? Те не се ли чувстват щастливи, като ударят една бутилка водка?
 Защо да лекуваме и наркоманите? На кого пречат с дрогата си? Не са ли те най-щастливите хора на света, като ударят една-две линии?

Ами шизофрениците, тях за какво да ги лекуваме? И те се чувстват прекрасно.

Вероятно след време, ако обществото деградира достатъчно много, алкохолиците, наркоманите и шизофрениците ще си направят по един парад и ще се подиграват на нормалните, колко са зле и объркани. И като гледам повечето мнения във този форум, сигурно ще имат много почитатели и привърженици и голяма подкрепа. Може би доста хора не биха имали нищо против децата им да станат пияници и наркомани от криворазбрана толерантност. Joy

# 839
  • 221B Baker Street

Защитаваш педофилията в момента ли?  Sick
Жалка си... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт