Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 322 693
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 1 545
Тя нама как да знае, но мен ме дразни и си го сверявам.
Добре, че не ни спира тока често.

# 1 546
Въпроса ми е-как да спрем часовника на фурната?
Но,мен главно ме интересуваше,откъде се пускаше и спираше часовника.
Защото прочетох,че имало фурни,при които като спре тока и после фурната,не се включвала,трябвало да се Настрой часовника отново.За това писах.
Въпросът Ви в първия пост е неправилно зададен.
Съфорумките са чудесни, които са отговорили, задавайки въпроси.
Е, поне разбрахме, че въпросът би трябвало да е:
- Как да настроя(пусна) часовника, за да започне да функционира фурната?
Отг.:
Като се замислиш фурната не знае дали часовникът е настроен точно, нали? Та и аз само натискам две копчета и часът става 12:00 или нещо подобно, даже не обръщам внимание, и повече не се занимавам да го настройвам, защото фурната вече работи Mr. Green
Може и да "знае", ако има имплантиран модул за радио сверяване на време.  Wink

# 1 547
Кофти е само какво ще стане с хладилника.

Нали не е проблем, ако се спира и пуска хладилника или бъркам?
Скрит текст:
Изчиствам го, давам продуктите на близки и го изключвам (става въпрос, когато ще отсъствам повече от месец)

# 1 548

Може и да "знае", ако има имплантиран модул за радио сверяване на време.  Wink

О да, ама тогава няма да има нужда от настройка Mr. Green

Нищо му няма на хладилника от спиране. Аз имах предвид ако не искаш да спира и няма на кого да си дадеш нещата.  Лично за мен икономията на ток не си струва разнасянето на продукти. Да не говорим, че консумацията на ток е най-голяма при пускане на спиран и топъл хладилник, което също отнема от икономията. Но ако заминаваш за месеци вече е друго.

# 1 549
  • София
Някой има ли мнение за тази фурна на whirlpool - http://www.technopolis.bg/bg/Ovens/Built-in-oven-WHIRLPOOL-AKZM-8660-IX/p/703004 ?

# 1 550

Аз си купих такава, ама още е в кашона Mr. Green
Избрах я, защото е на много добра цена за фурна с пиролиза, от добра марка е, има телескопични водачи и 5 години гаранция. От там нататък не съм някаква кой знае каква готвачка, че да хвана тънки разлики как готви и ми е все едно. Моята в взех от Техномикс и ми дадоха още отстъпка, понеже купих няколко неща.

# 1 551
  • София
Мерси, точно и аз това помислих като я видях, че цената е добра за телескопични водачи и пиролиза.
А от техномикс котлони ще вземем, но искам да изчакам черния петък дали ще правят промоции.

# 1 552
  • гр. София
Здравейте, дами! Изпада ми тази  http://technovision.bg/Model.aspx?ID=526&CatID=4 за 790 лв ( естествено втора ръка). Може ли да ми дадете отзиви!

Последна редакция: нд, 08 окт 2017, 15:40 от Марая

# 1 553
  • Сф
2 б8на за фурна за мен е лудост.

# 1 554
Е ако я взимаш за 950лева не чакай. Не разбрах от коя сума на половин цена...

# 1 555
  • София
Здравейте, дами! Изпада ми тази  http://technovision.bg/Model.aspx?ID=526&CatID=4 фурна на половин цена ( естествено втора ръка). Може ли да ми дадете отзиви!
Това с втората употреба си енож с 2 остриета, т.к. не знаеш защо стария собственик я сменя - дали защото му е омръзнала и иска друга или защото не е наред нещо. За мен е абсурдно да дам 2000лв. за фурна втора ръка, аз за нова няма да дам толкова, но това си е мое виждане на нещатата. На линка обаче който си пуснала, пише, че фурната е нова, ако наистина е нова и можеш без проблем да отделиш 2к за фурна, според мен е ок., стига дефектите й да не са видими след монтажа.

# 1 556
  • гр. София
Цената е 790 лв, внос от Германия- като нова била  Wink

# 1 557
  • Countryside
Много зависи къде е транспортния дефект на такива уреди. Обикновенно са отпред надрани или чукнати и се вижда и още как. Бях харесала един такъв хладилник и една фурна. На живо обаче се отказах, много грозно беше ожулен хладилника точно отпред с две дълбоки ивици. Фурната пък беше с "леко" пукнато стъкло, което според мен не е точно козметичен дефект, а направо функционален. И така приключих с този тип уреди, поне за лична употреба. Ако ми трябва оборотен уред за склад или за яка експлоатация все пак бих се навила, но с доста уговорки.
Според мен уредите с транспортни дефекти са им фира на търговците така или иначе и дори 50% от цената да вземат са на голяма далавера.

# 1 558
  • Сф
Нашта фурна е точно от Твижън. Беше с издрана дръжка и леко ударен долен десен край. Момчетата оправиха дръжката, полираха я и нишо й няма. А чукнатото е толкова малко и долу, че не се забелязва. За втора ръка и аз съм малко скептична, бях се навила на сушилня ВУ, но накрая пак взех нова, пак от ТВижън.

# 1 559
И за какво ти е такава супер фурна? newsm78 Гледам, че има хиляда и сто програми и какво ли не, ама колко полза от тях не ми е ясно. Аз не искам такава, дето да е по-умна от мен. И в момента ползвам само една програма и си настройвам градусите, нищо друго, и се получава.

Общи условия

Активация на акаунт