Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 322 701
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София

Основното което оскъпява този тип фурни, че че имат вградени около 25 езика на менюто вкл. бг., и че имат около 80-100 автоматично запаметени програми /което ти спеставя разходката до фурната за да сменяш градуси, вентилатор или каквото там ти е нужно според готвенето/, както и имат възможност около 15-20 програми, които да си запаметиш на коя минута какво да прави по твой избор и след като я нагласиш на първото готвене после само я пускаш и тя си действа сама. Аз лично за такива гъделчета толкова пари не давам, ако ще и 20 пъти на готвене да трябва да стана, ама като се замисля, чак такива сложни "готвенета" не правя Grinning.

# 1 561
  • на Мелмак
Аз съм с подобна , но на друга марка.
Ползвам си гъделите, аз си ги обичам.
Цената за такъв клас фурна втора употреба е добра, въпросът е дали си струва?
Има много за и против.
Но иначе фурната е чудесна, особено парата, всички в къщи я ползват, за разлика от предишната, която беше моя отговорност 😁.
Пп. Децата са ми малки 😉.

# 1 562
Здравейте,

спряла съм се на тази фурна - https://www.technomarket.bg/furni/aeg-bps-351120m-09154826,
какво ще кажете? Също, лесно ли се монтира фурна или ще трябва да си търсим някой да го направи ?
Телескопичните водачи какво дават като предимство ? (Тази няма...)

# 1 563
  • София
Здравейте,

спряла съм се на тази фурна - https://www.technomarket.bg/furni/aeg-bps-351120m-09154826,
какво ще кажете? Също, лесно ли се монтира фурна или ще трябва да си търсим някой да го направи ?
Телескопичните водачи какво дават като предимство ? (Тази няма...)
Teлескопичните водачи може и отделно да си ги купите /към 80лв. бяха май/, не е проблем, че няма. Но погледнете модела на сайта на аег какво точно има, защото тук не са написали нищо. Иначе фурната изглежда хубава и е на хубава марка. За монтажа попитай в темата за кухните, там има мебелисти, които са поставяли фурни  и ще дадат най-точен отговор дали ще можете сами или не.

# 1 564
Хехе, значи сега видях, че съм отворила темата преди 4 години. Да ви кажа 2рото мнение с външния вид хич не беше лошо 😄
Тогава взехме Аег на промоция за около 600 лв. От 1231 функции през годините ползвам 1 програма, така и не успях да настроя часовника, нещо таймер не намирам. За котлона ми е супер полезен таймера с изкл., няма такова удобство. Доволна съм от фурната, но като цяло за неготвещ човек май по красота се избира.

# 1 565
здравейте искам да ви помоля да ми дадете съвет за стъклокерамичен плот. със сенори или с въртящи копчета? нагряват ли при по - дълго готвене ?кое се разваля по- бързо и колко излиза ремонта на всяко едно?  спряла съм се на тези двата, моля кажете мнение :
https://zora.bg/product/pkf-375ca1e   или   https://zora.bg/product/pkf-375fp1e

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 22:56 от vikito87

# 1 566
Сензори.
Копчетата ще се цапат и ще пречат.

# 1 567
  • Countryside
Сензори.
Копчетата ще се цапат и ще пречат.
Подкрепям! Не се нагряват сензорите ако това те притеснява.

# 1 568
Да това ме притеснява. Благодаря ви много !!!

# 1 569
От 2 години не следя цените на уредите че тогава обзавеждахме, но тези плотове двойки бош са почти по 500 лева. Няма ли вече за тази цена индукция - тогава нито загаряне, нито нагряване ще те притеснява. Може наистина да съм изтървала накъде отиват цените но наистина ми се видя скъпо за обикновена стъклокерамика двойки близо 500 лева.

# 1 570
  • Countryside
Аз преди 10тина години купувах стъклокерамични котлони, трябваше ми двойка. 600лв дадох за двойка Сименс, за тези пари имаше 4ка стъклокерамика Бош.

# 1 571
Аз имам 4-ка на Ханза за 280 лв. Супер е. Peace
Не, че съмсе засилила да готвя на 4, но не ми стоят добре двойките. А и за тази цена си струваше.

# 1 572
И най- накрая от толкова чудене взех това : https://zora.bg/product/pkm-645b17e       
Незнам дали направих правилен избор, но когато вех един от тиганите от зора и го наложих на двойката съклокерамични котлони , нямаше място за друга тенджера( при едновременно готвене на два котлона).

# 1 573
Много правилно, поне според мен. И аз така избирах - наложих тенджера и тиган. Ами с двойка не ставаше. Значи нямаше да мога както съм свикнала в голяма тенджееа да варя спагети и тигана да правя сос.... взех тройка. Аз обаче не държах и на марката така че за почти същата цена взех тройка индукция, на "по-тъпа" марка.

# 1 574
  • София
Много правилно, поне според мен. И аз така избирах - наложих тенджера и тиган. Ами с двойка не ставаше. Значи нямаше да мога както съм свикнала в голяма тенджееа да варя спагети и тигана да правя сос.... взех тройка. Аз обаче не държах и на марката така че за почти същата цена взех тройка индукция, на "по-тъпа" марка.
Кои са ти котлоните, ако не е тайна?

Общи условия

Активация на акаунт