Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 325 005
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Моята май е такава. Беше с издрана дръжка, която те оправиха с полиране, и чукнат долен ръб. Питай ги конкретно за дефекта и  да ти го снимат.
Не разбрах каква "такава" - АЕГ, или Горение?

# 691
Е, тази и аз си харесах - продадена е Laughing Точно заради нея се "зарибих" в този магазин

Ако имаш време не бързай, ако нямаш- не прави компромиси, защото после много ще те е яд /ако съдя по себе си  Laughing/. За толкова пари долу горе има Електролукс-и с подобни характеристики, без парата май само.

# 692
  • Варна
Е, тази и аз си харесах - продадена е Laughing Точно заради нея се "зарибих" в този магазин

Ако имаш време не бързай, ако нямаш- не прави компромиси, защото после много ще те е яд /ако съдя по себе си  Laughing/. За толкова пари долу горе има Електролукс-и с подобни характеристики, без парата май само.
Хм, тя тая пара...не ми е позната, но с нашата силно варовита вода ми се струва, че е повече недостатък. Благодаря за отделеното време! Hug

# 693
# 694
  • Сф
Моята май е такава. Беше с издрана дръжка, която те оправиха с полиране, и чукнат долен ръб. Питай ги конкретно за дефекта и  да ти го снимат.

AEG, ето и снимка. В долния десен ъгъл се вижда изкривеното, ама майната му  Grinning Харесвам си я, скоро трябва да пусна пиролизата.

И аз мисля като РАя_Никол, изчакай и не бързай. Ще заредят пак.

# 695
  • Варна

AEG, ето и снимка. В долния десен ъгъл се вижда изкривеното, ама майната му  Grinning Харесвам си я, скоро трябва да пусна пиролизата.

И аз мисля като РАя_Никол, изчакай и не бързай. Ще заредят пак.
Наистина си е "майната му" - няма да се снимаш с ъгъла, важното е да върши добра работа. Благодаря за обратната връзка! Обадих се, казах, че ще изчакам за АЕГ и ми предложиха да ми се обадят при наличност. И без това сега ще ми се пречка, тъй като не е готово помещението, та... По-важното е, че запитах за евентуален сервиз впоследствие и ме увериха, че Варна е втората локация след София за сервизната им база. Това ме успокоява, защото за мен сервиза е важен, тъй като до този момент съм купувала такива уреди само от Технохит, а при тях сервиза е железен - ако не отстранят евентуална повреда до два дни, носят временен уред и това е винаги с техен транспорт. Яд ме е само, че в технически "белите" държави не използват комбинирани плотове, та ще се наложи да купувам от наш магазин Горение, но ще го преглътна.

Благодаря ви, момичета, още веднъж за отзивчивостта! Сигурно щях да взема това Горение, само да ми се маха тая точка от списъка, че имам много...треска на обзавеждането #Crazy

# 696
  • Сф
След 4 дни почват големите намаления в Техномаркет. Видях и реклама за Зора. Така че хвърлете едно око.

# 697
В техномаркет започват от 13.04 до 17.04, но не важи за онлайн поръчки. Така пише в сайта им.

# 698
  • Варна
След 4 дни почват големите намаления в Техномаркет. Видях и реклама за Зора. Така че хвърлете едно око.
Аз имам опит почти само с техника с транспортни дефекти, или поне след 89 година, но от това, което чета тук, оставам с впечатление, че не са особено надеждни уредите в тези вериги. Всичко, купено от "тренспортните дефекти" е бетон, до този момент поне, а при един проблем с гаранционната ни пералня дойде техник, разглоби я и мъжа ми видя, че мотор някакъв, или пък бубина.. newsm78, е с много повече намотки, обороти и тежест, в сравнение със същата от Техномаркет. Просто имахме еднакви модели перални с наши близки и той помага на мъжа за ремонт "домашен майстор". Та затова съм леко спептична, но е хубаво да се погледне и там. До този момент всичката техника у нас е късметлийска и няма проблем, нали било като с брака - или...или Laughing Joy

# 699
Благодарение на вашите отзиви, реших да взема тази фурна http://www.techmart.bg/products/product_details/33280.
В Техномаркет от днес е на 679 лв. но май не е с 5 год. гаранция?

# 700
Благодарение на вашите отзиви, реших да взема тази фурна http://www.techmart.bg/products/product_details/33280.
В Техномаркет от днес е на 679 лв. но май не е с 5 год. гаранция?

Тази май няма телескопични водачи, или ти не държиш на тях?

Техномаркет са в промоция викате, затова ли не им работи сайта  #2gunfire

# 701
  • Бургас
Има телескопи, в Техмарт описанието й е грешно. Simple Smile И стъклата й са 4, а не 2 бр.

# 702
Има ли тема за хладилници? Спряла  съм се на LG - NO EROST,, горна камера и търся мнение.
Например това: http://www.techmart.bg/products/product_details/29749
Може ли да кажете надеждни сайтове за онлайн пазаруване?

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 15:14 от danibor

# 703
Момичета. ...дочаках я. Току що мъжа ми се обади от Техномаркет. Вече си имам Electrolux EOC3430COX. Благодарение на вас. Между другото в магазина има повече неща от брошурата.

# 704
  • София
На каква цена е въпросната фурна в Техномаркета?

Общи условия

Активация на акаунт