Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 322 771
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 675
  • Сф
Най- вероятно говориш за моя случай. В крайна сметка се оказа, че не са пантите, а липсва едно от стъклата и вратата е по- лека и се затваря сама. Дадоха ни стъкло, оказа се, че не е Термо, размрънках се, но в крайна сметка от следващото ходене до Германия ни донесоха оригинално стъкло. Та реално си спазиха гаранцията, ама гледат дали няма да мине номерът.
Честно казано е по- добре да отидеш лично в магазина, можеш да огледаш продукта, да поискаш някакви екстри на преференциални цени и да се спазариш за крайната цена.

Аз пак бих взела от тях, но задължително лично там да видя какво, що.
Интересно ми е как ще платиш- с наложен платеж ли?

# 676
Аз от 1 месец ползвам пералня от тях. Към момента нямама забележки.

# 677
Благодаря момичета, много ми помогнахте, защото и аз бях харесала Фурна за вграждане Electrolux EOC 3430 COX, но в различните сайтове даваха противоречива информация относно характеристиките и. Чудех се как така е с две стъкла, дали има телескопични водачи!?
Може ли да уточните остават ли отпечатъци от пръсти или както другите модели има специално покритие за това? Притежава ли някакви допълнителни екстри, например сонда за месо или функция за пица?
Телескопичните водачи колко на брой са и може ли да се променя място им - нагоре - надолу?
Използвате ли пиролизата и притеснява ли ви фактът, че се износвали по-бързо частите?

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 08:52 от danibor

# 678
Благодаря момичета, много ми помогнахте, защото и аз бях харесала Фурна за вграждане Electrolux EOC 3430 COX, но в различните сайтове даваха противоречива информация относно характеристиките и. Чудех се как така е с две стъкла, дали има телескопични водачи!?
Може ли да уточните остават ли отпечатъци от пръсти или както другите модели има специално покритие за това? Притежава ли някакви допълнителни екстри например сонда за месо или функция за пица?
Телескопичните водачи колко на брой са и може ли да се променя място им - нагоре - надолу?
Използвате ли пиролизата и притеснява ли ви фактът, че се износвали по-бързо частите?
Чак отпечатъци отпръсти не, елементарно забърсване с мокра кърпа след ползване върши идеална работа. Аз не го правя, не смятам, че толкова се цапа. Сонда няма, но има функция пица - стават вълшебни пици!
Водачът е един и се мести на разлучните нива с едно движение за секунди, но трябват 2 свободни ръце.
Ползвам я вече година, пиролиза включвам, когато сама поиска. Тези дни станаха общо 3 пъти,после минавам с влажна кърпа и е като нова. Не ме притеснява никак, не смятам, че 3-4 пъти годишно (при почти ежедневно готвене) е твърде много.  Peace

# 679
Нямам същата, моята е АЕГ, с термосонда  Mr. Green
Сигурно аз съм голям идиот, но за 10 години не се разбрах с това животно, така си стои в някой шкаф. Съжалявам, че тогава не съм разпитвала по- подробно. Тази сонда ти върши работа ако обичате цели меса- примерно цял врат. Другото и с просто се око вижда. Някои пекат козунаци с нея...аз не я ползвам категорично  Naughty

Никакви отпечатъци не остават по моята, а според мен материалите им са еднакви, нали са едно АЕГ и Електролукс

Дали се изхабяват по- бързо с пиролиза- въобще не ме вълнува, стига да се чисти сама. Моя позната си купи Горение без пиролиза и за 7-8 години се проби. Моята е на 10, не е пробита и е без пиролиза, но като се наложи да я сменя това ще ми е единственото изискване. Когато купувах тогава пиролизите бяха доста скъпи.

Казвала съм го и преди- вече телефоните ни струват колкото фурни, но тях ги сменяме на 2-3 години  Wink

# 680
PAV1-  честито ти НЕФче-Бошче  Hug Със здрава да си го ползваш  bouquet
Шани, благодаря!
Реалното ползване ще бъде след като направя кухнята. За сега само съм я тествала фурната.
Много тежи (43 кг) Вдигането до 5-и етаж без асансьор беше забавно.
В продължение на 1г след като закупихме на мои съседи подобна NEFF търсих и за себе си.

# 681
Какво е вашето мнение за тази фурна Марка: ELECTROLUX   Модел: EOA5551ААX
http://electrosound.org/products/view/prod/749

Притеснява ме пиролизата, та каталитичното почистване също е вариант. Има сонда за месо, телескопични водачи, ако наистина е така, защото информацията не винаги е точна, а аз държа на тях. Не виждам обаче дали притежава функция за пица?
Имате ли отзиви за този сайт  "ЕЛЕКТРОСАУНД" - намалена е със 100 лв.?

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 09:53 от danibor

# 682
  • Варна

Аз пак бих взела от тях, но задължително лично там да видя какво, що.
Интересно ми е как ще платиш- с наложен платеж ли?
Благодаря за отговора bouquet Нямам идея кка ще платя, но вероятно при доставката, с наложен платеж.... newsm78 Не сме стигнали още дотам в преговорите, защото бях си харесала АЕГ, на която марка държа, но тъй като е продадена, ми предложиха Горение  bop637e11x, та още не съм подготвена психически за тази марка. Напълно ми е непозната откъм впечатление, при все, че съм се насочила към комбиниран плот Горение Thinking
Аз предпочитам фирми с транспортни дефекти, но до този момент само от Варна съм пазарила и сервизът им е перфектен. Това е и причината за колебанието ми...как ще стане при необходимост...идея нямам. Освен това този модел е 65 л,  а аз искам 74 л, но ме уверяват, че поради вида - пещ, имала по-голяма вместимост. Въобще..... много чуденки newsm78

# 683
  • Сф
Сама каза, че ще ти трябва след месец, изчакай тогава. Може да заредят АЕГ до тогава. Аз не бих си взела Горение, всички реват от тях. Преди имаха по няколко модела АЕГ, натисни ги и им кажи, че не искаш Горение, едва ли ще те изтърват като клиент.

# 684
А защо трябва да е точно то тях  newsm78 Колко е разликата в цената? Не бих си взела Горение, само защото в 1 магазин нямало други  Naughty 

Не отричам тези магазини, имам сушилня от подобен, и много си я харесвам. Просто това ми напомня годините на соца, когато се купуваше каквото докарат в Търговията  Confused

# 685
  • Варна
А защо трябва да е точно то тях  newsm78 Колко е разликата в цената? Не бих си взела Горение, само защото в 1 магазин нямало други  Naughty 

Не отричам тези магазини, имам сушилня от подобен, и много си я харесвам. Просто това ми напомня годините на соца, когато се купуваше каквото докарат в Търговията  Confused
Не, не, не съм казала, че трябва да е "точно от тях", просто цената при тях е драстично по-ниска от тукашните. Тъй като това ми е от съществено значение след 6 години строителство, това е единствената причина. При нас тези фурни в такива магазини започват от 850 лв., а при тях са около 680 лв.
Това е. Благодаря за споделените мнения, май ще изчакам! Аз не съм следила ситуацията с Горение, а вчера четох в някакъв готварски форум и все ги хвалеха като марка. А плотът ще е такъв, защото в ценовия диапазон до 500 лв. само тази марка има комбиниран газ и керамика, с газ в лявата страна и бла-бла - газта е важно условие, защото е за къща извън града и ток понякога си няма ooooh!

bouquet

# 686
Влязох заради теб и си харесах тази

http://technovision.bg/Model.aspx?ID=416&CatID=4

# 687
  • Сф
Моята май е такава. Беше с издрана дръжка, която те оправиха с полиране, и чукнат долен ръб. Питай ги конкретно за дефекта и  да ти го снимат.

# 688
Моята май е такава. Беше с издрана дръжка, която те оправиха с полиране, и чукнат долен ръб. Питай ги конкретно за дефекта и  да ти го снимат.

Няма да сменям още моята, защото си работи, но тази си има всичко според мен.
Като каза за дефекта, като вземах моята имаше одрано на лявата стена, облаче принципно тя трябваше да е долепена точно там. Реших, че изобщо няма да се вижда. Да обаче като я сложихме, се оказа точно обратното, че ще е по- удобно да я долепим в дясно и познай - одраното ми се падна на най- видно място  Mr. Green Нищо де, кой ми влиза в пералното, важното е, че работи чудесно  Peace

# 689
  • Варна
Е, тази и аз си харесах - продадена е Laughing Точно заради нея се "зарибих" в този магазин

Общи условия

Активация на акаунт