Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 322 750
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 660
Имам Електролукс и съм доволна.

# 661
И аз съм за Електролукс, изхвърлих плот Горение, който ме измъчи

# 662
  • Sofia
Електролукс

# 663
  • с/у ОколоМръсТното
, изхвърлих плот Горение, който ме измъчи

е нали се бяхме разбрали за ремонт?!  Sunglasses  как можА?  Laughing

PAV1-  честито ти НЕФче-Бошче  Hug Със здрава да си го ползваш  bouquet

# 664
  • София
Здравейте,
търся си фурна и плот за вграждане - спряла съм се на Горение или Електролукс като марка.
Коя от двете марки ми препоръчвате?
Електролукс

# 665
, изхвърлих плот Горение, който ме измъчи

е нали се бяхме разбрали за ремонт?!  Sunglasses  как можА?  Laughing

Сигурно е някъде в гаража, искаш ли да ти го пратя  Mr. Green

# 666
  • с/у ОколоМръсТното
raja_nikol - никога не съм била из вашите райони... Дано някой ден отскоча...  Hug Ти го пази  Laughing

# 667

pasag, много благодаря за отговора! Изискванията ми за вградена фурна Електролукс са: обем над 72л., да има телескопични носачи, бързо да загрява /нямам микровълнова и ще я използвам за претопляне/ и лесно да се почиства /може и без пиролиза/, да има покритие срещу петна от пръсти, цена около 700 лв. Не държа на програми и екстри, да пече добре.
Искаше ми се и сонда за месо, но не знам доколко е добра тази функция.
Кой от моделите на Електролукс бихте препоръчали?

# 668
  • Сф
Малко офтопик, но, danibor, а и другите, на които им предстоят покупки на ел. уреди- преди и около Великден Техномаркет пускат някакво огромно намаление на всички уреди. Мин година си взехме хладилник, намален от 950лв на 630лв. Дано и тази година да има нещо подобно, просто следете.  Peace

# 669
И аз на това се надявах, но съм се спряла на марката Електролукс, а изборът в Техномаркет е много ограничен.

# 670
  • Бургас
Ние взехме тази по Коледните празници на промоционална цена  683 лв. + 5 год. гаранция. - http://www.techmart.bg/products/product_details/33280
Ако не ти е спешна следи сайта, може сега за Великден отново да има намаления. А доставката е безплатна.

# 671
Ние взехме тази по Коледните празници на промоционална цена  683 лв. + 5 год. гаранция. - http://www.techmart.bg/products/product_details/33280
Ако не ти е спешна следи сайта, може сега за Великден отново да има намаления. А доставката е безплатна.

Тази е моята и съм много доволна от нея.
Иначе черен петък правят и Технополис - тогава я взехме преди 2 години за 720 лв.някъде (редовната цена беше 970).

# 672
И аз съм със същата, но мисля, че има грешка в описанието. Има 4 стъкла и телескопични водачи, което не е отбелязано в информацията от линка.  Peace

# 673
  • Бургас
Да, описанието в сайта не е пълно.

# 674
  • Варна
Здравейте, момичета,  Hug
Имам въпрос към живеещите в София:

Харесах си фурна GORENJE от фирма Техно Вижън, която за съжаление има магазин само в София. Ще трябва да я поръчам "на сляпо" и ако има проблем, ще го установя едва, след като я ползвам Thinking Освен всички останали колебания ми е важно, че ще я ползвам едва след няколко месеца. Та, въпросъм ми е: правили ли сте покупки от тази фирма, дали са качествени нещата им, както и доколко е коректна фирмата в информацията, която дава? Потърсих и открих само едно мнение тук, което не е особено добро - фурната е била с дефект в пантите на вратата и се е наложило да я демонтират и занесат отново в магазина, което при мен не е опция.

Моля, ако имате впечатления да ги споделите, тъй като аз съм с наблюдение само от варненски такива фирми и те са много добри!Просто нямат това, което искам, на цена, която ме устройва.

Поздрави  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт