Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 324 907
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 795
  • Плевен/Пловдив
Здравейте, извинявам се ,че се намесвам - във връзка с гаранцията на уредите Електролукс. Ще Ви споделя как се получиха при мен нещата  дано да Вие от помощ... Миналата година закупих два електроуреда с тази марка от различни търговци - при единият имаше условието, че уреда се регистрира по време на такава кампания на фирмата Е. - става на въпрос за готварският плот. Регистрирах аз плота  в сайта им със всичките документи /сер. номера + касов бон /. Обадих се на вторите търговци от който закупих гот. печка - те нещо не бяха много в час и ми отговориха, че става само за определени уреди участващи в промоции. И така аз реших, защо простно не пробвам да си рег. печката и така стана регистрирах си я  - пак със всичките и данни и готово получих отговор от фирмата, че имам удължена гаранция. Съвет пробвайте да се регистрирате и ще разберете Peace Успех !!!

# 796
  • софия
Опитахме и не става, защото просто няма опция за избор на съотв. уред. Може ли да пуснеш линк, на който ти си правила регистрация?

# 797
  • Плевен/Пловдив
Опитахме и не става, защото просто няма опция за избор на съотв. уред. Може ли да пуснеш линк, на който ти си правила регистрация?

Сега и аз виждам няма я опцията печка newsm78 newsm78 newsm78
Съжалявам ако съм Ви подвела....... Praynig

# 798
Имам един спешен въпрос за вградените фурни, ще се радвам да ми отговори добра душа.
Може би въпросите ще ви се сторят смешни, но досега не  съм ползвала фурна, различна от Раховец.
Възможно ли е фурна за вграждане да работа без да е вградена?
Опасно ли ще е за ползващите я, ако само е поставена някъде и в нея се готви?
Става дума за живеещи в чужбина младежи. Показаха ми я по тел. - отгоре има някакви кабелчета - обясняват, че те са за котлони и ще ги изолират.
На гърба на уреда стърчи кабел като за включване. Но все си мисля, че ще е опасно да я пускат така, гола.

# 799
Вградените фурни са без връзка с котлони, Еми.
Тези кабели са може би към самата фурна.
Според мен не е много безопасно да се ползва така, но не съм убедена.

# 800
  • FR
Има вградени фурни и с котлони. В този случай бутоните за включване на котлоните са от пред на фурната и от плота има кабели с букси, които влизат във фурната. Не съм ел специслист, но ако са добре изолирани кабелите и не се пипат не виждам защо да не може да се ползва и невградена. Ще е неудобно обаче, защото поне на мойта като дръпна вратата и спокойно може да обърна напред цялата фурна, ако не е завинтена в шкафа.

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 22:17 от renita

# 801
Не може да се обърне така лесно.
И моята още не е завинтена в шкафа, мърда, но няма как да се обърне.
За кабелите - да, права си, че има и с котлони, комплект.

# 802
Благодаря за мненията. Ще предам на младежите, пък те да си решават.

# 803
Здравейте,
Трябва да купувам уреди за вграждане - Плот, печка, аспиратор и миална и също хладилник, който няма да се вгражда. Засега съм се спряла на Тека за уредите за вграждане и LG за хладилника, но ще се радвам ако може да ми препоръчате по бюджетни уреди, който да са и качествени. 
Хубав ден Simple Smile

# 804
  • на Мелмак
Моля за мнение за този Сименс , ако някой го ползва да сподели впечатления  bouquet
http://furna-za-vgrazhdane.pazaruvaj.com/siemens/hb78gb590-p70194662/

# 805
Здравейте, и тук да попитам - предстои ми да правя кухня. Трябват ми плот с котлони за вграждане, фурна и абсорбатор - свободно стоящ в ретро стил.Разгледах, доста има на различни марки. Моля, ако някой е купувал скоро такива в ретро стил да сподели мнение, снимка.

# 806
# 807
  • Бургас
Определено Електролукса. Simple Smile

# 808
# 809
Благодаря за отговорите! Поръчах електролукса bouquet

Общи условия

Активация на акаунт