Юни на средата е, ЯНУАРЧЕ под сърцата е! Тема 3

• 23 651
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
BellaBarli, за гаденето няма точен час, на мен ми се гадеше по всяко време, но вече много рядко, явно отминавам този период.

Колко хубава новина, Котко Марта- това е прекрасно и успокояващо.

И аз вече 3-та седмица съм с хрема. Моите капки са Quixx, общо взето съм доволна от тях, все пак ми намалиха силната хрема, а и най-важното е, че са подходящи  за нашето състояние.

# 661
Ехааааа, девойки, доплерът работи!!! Simple Smile
Сутринта решихме с малката да се пробваме да чуем сърцето на бебето и го "хванахме" веднага! Simple Smile Каква разлика за два дни!
Най-после глътка въздух  Heart Eyes

Пожелавам ви великолепна лятна неделя   bouquet

Леле колко се радвам за теб! Няма по-прекрасна новина за неделя сутрин! Hug
Аз също се събудих в страхотно настроение, жалко че мъжо го викнаха на работа, но обеща да не се бави и после излизаме малко на разходка. Grinning Сега си пренареждам гардероба и си гледам тая рокля става, тая не става, всичките тесните съм ги набутала в дъното Mr. Green В 9 сутринта съм надула музиката до дупка, та и бебчо, а и съседите да послушат малко качествена музика. Mr. Green

# 662
А аз да ви попитам, както така невежа в това ново за мен начинание, на мен ми се гади и повръщам предимно вечер, нали уж е сутришно гадене  newsm78, предполагам, че при всеки организъм е различно, но имала ли и други като мен, нормално ли е? Иначе, аз преди да забременея пиех лаваца на капсулки- доста силно кафе, сега го замених с 3 в 1 и то не всеки ден пия, но пък ми се пие кола- напитка която преди не съм обичала....луда работа Simple Smile

И на мен ми се гади вечер.
А това 3 в 1 защо не го замениш с безкофеиново? Май не е много хубаво да се пие кафе по време на бременността.

С втората бременност изведнъж развих непоносимост към кафе, цигари и алкохол (а да си призная, не водех много здравословен начин на живот преди).
Също така не мога да ям морски деликатеси (но ме осведомиха, че аз и без това не трябва да ги ям), и яхнии - само да подуша яхния и откачам!
По време на първата бременност също не ми се пушеше, но ми се пиеше кафе и червено вино - позволявах си безкофеиново и Фанта/Миринда грозде. Обаче това безалкохолно ми докара бъбречна криза в петия месец, а аз никога преди (и след) не съм имала проблеми с бъбреците.  Shocked

Също съм със запушен нос, но не се оплаквам - тъкмо да усещам по-слабо миризмите.

Вие къде се разболяхте в тая жега?
При нас е зима.
Купих си ей този овлажнител за въздух:

и го ползвам с масло от евкалипт, но за сега няма ефект.

Cybercat, добре дошла! Ехаааааааа чак от Йоханесбург - страхотно! Ако не е твърде лично можеш да разкажеш как попадна в ЮАР. Simple Smile Много интересно би ми било, защото е рядкост българи да се решат да поемат по толкова далечни и непознати за нас земи.  Hug

♥Пандичка♥, благодаря за посрещането.
Аз съм във форума от 9 години, но напоследък не съм много активна.
В Йоханесбург има много българи.
Какво да ти кажа... от 5 години сме тук и сега като гледаме новините по Телемост, май изобщо не сме сбъркали.

Момичета, да оздравявате по-скоро!  Hug

# 663
Котката Марта, страхотна новина, мила!  Hug И каката сигурно много се е разчуствала.   Heart Eyes

Cybercat, вярно ли има много българи там? С какво се занимават? Как се тръгва за такова далечно място? Simple Smile Добре ли се живее? Спокойно ли е? Харесва ли ти климатът? Събирате ли се с другите българи?

Може ли да помрънкам? Втори ден съм на работа от 5.00, като петък с/у събота въобще не успях да заспя, снощи - около 5 чАса. Днес съм като парцал. През юли имам няколко пъти по 3-5 смени една след друга ставане в 4, а тези смени изискват и работа от вкъщи предната вечер. Просто не знам как ще издържа. Колежката ми, която вчера съобщи, че също е бременна  Heart Eyes , има кървене и май тази седмица поне ще вземе болничен. Каза, че ще опита да направи графика така, че да не ми се натрупват толкова първи смени наведнъж, но... много се притеснявам от тази преумора да не стане нещо с бебо. Тук един път си тръгнах час по-рано понеже не ми беше много добре и веднага ме издъниха, шефката ми поиска обяснение, а знаят, че съм бременна! Ами ако ми се наложи болничен, както няма кой да работи, какво правим? И за капак съм в изпитателен срок и не мога да си позволя болничен просто, за да почина и да съм здрава, ако ме разбирате...  Cry

# 664
Здравейте,

добре дошли на новите мами.

Вчера изкарахме следобяда в Борисовата. Носа ми е запушен, дразни ме и нищо не помага. Аз имам и изкривена носна преграда, която след тази бременност отивам да оперирам. Не се издържа. Дишам само през устата.

Иначе и аз апетит нулев. Даже и корема ми спадна. Седя си на 53 кила и това е. Дано не кача много. Вече няман търпение за морето. Като се върна ще взема да спретна една Софийска среша.

Панди какво работиш?

# 665
  • София
Знаех си, че сте ме забравили Sad

# 666

кой те е забравил?

# 667
Babyface,  не смееее, аз изключих да ти пиша специално за местенето. Знам, че процесът е досаден, но пък щом трябва да се направи, се въоръжете с търпение. Сигурна съм, че скоро ще намериш нещо хубаво!  Hug

# 668
Здравейте първо да се похваля че на 19 бях на преглед всичко беше ОК. Бебо е пораснал и е станал 33 мм.  Laughing . Тази седмица която идва ми е мн напрегната хем започвам работа от понеделник atwork хем във сряда съм на държавен изпит smile3523 и след него започвам да си правя поканите за сватбата която ще е на 10 август. В понеделник съм на изследвания дано всичко е наред и с тях. Искам да попитам всички ли пиете витамини че аз нещо на последък ги поспрях smile3520 че са едни големи хапчета и само като ги видя и ми се гади каму ли да го глътна, но след някои ден пак ще ги започна да ги пия. Иначе фолиевата си я пия. Лек ден на всичкии lovekiss

# 669
babyface76 аз няма как да ти отговоря на единия въпрос, тъй като след един опит и розово зацапване секс не правим. Да не говорим, че и желание нямам никакво, което е доста необичайно, но според мен е майчински инстинкт. Ако са наред нещата след три седмици ще възобновим. Според мен е физическа особеност твойто и трябва да питаш лекарката си. Така или иначе, давайте по-леко момичета.  Heart Eyes Crazy

Колкото до суеверията...да, християнка съм и по стечение на обстоятелствата съм запозната доста с теологията, така че спокойно мога да кажа, че някои ритуали в бг православна църква са чисто езически нямащи общо с вярата. Така че, нито съм подавала, нито бих приела подобни чинийки с храна за Бог да прости на човек, чиято съдба от религиозна гледна точка е вече решена. Не ми се задълбава. Всяка религия си има такива изцепки. Важна е чистата вяра за тези, които имат такава.

На бременни само не бих препоръчала погребения, подавания и тем подобни. Иначе вярващите могат да си ходят на църква. Много момичета именно там са измолили бебчетата си.

Много обичам стойностни филми. Например Списъкът на Шиндлер и подобни. В момента, обаче по цял ден гледам само леки романтични филмчета и ММ не проумява какво ми е станало. Ами какво. Карам го по леко, че мойта фантазия може да причини мнооого проблеми.

Сигнал са били на 19 в Берлин. Аз точно тогава бях болна. Много ме е яд, че не съм разбрала навреме.

# 670

Скъпа, аз ти обърнах специално внимание, но явно не си ме отразила Wink

# 671
Cybercat, определено не сте сбъркали и искрено ви завиждам, че сте в ЮАР! Simple Smile Това ми е като втори дом. Аз обаче живях няколко години в Кейптаун. Най-разкошното място на планетата! Имам невероятни приятели, те по принцип южно-африканците са страхотни хора. Ако не ме спираха тук куп задължения веднага щях да стегна къфарите! Simple Smile

Пандичке, много неприятно това с работата. И от 5 часа...малеее, не знам как издържаш. Аз ставам скапана и си лягам скапана. Sad Но дори да си в изпитателен срок ако не се чувстваш добре все пак шефката ти трябва да разбере. Нали и тя е жена! Много са кофти такива ситуации.

Аз между другото исках да попитам тези, които нямат физически проблеми дали имат желание за секс. Аз от ежедневно желание сега това ми се струва като някакво гадно нещо. Ужас! Е като най-после се реша ми става хубаво ама до този момент стигам доста трудно. Sad Горкият ми мъж. Sad При вас как е?

Babyface76, сигурна съм, че накрая ще си намерите страхотно жилище и ще се смеете над такива преживявания като това с дебеланата!

Ив, ти как си?

# 672

Ние не практикуваме  Sad

Марта много  хубаво че работи, радвайте се с малката  Hug
Пандичка това че си на изпитателен срок не означава че нямаш право на болничен, най-важно е здравето на бебо. А като си болничен по принцип не могат да те освободят
Сладурана браво за добрите новини, аз пия Огестан в тях има и фолиева киселина
BellaBarli и на мен вечер ми се гадеше повече, вече поотмина, но като цяло беше леко при мен и не съм връщала поръчки
Яни_ди аз имам желание но страха е по-голям

# 673
здравейте момичета,да и попитам някой ма ли  пробле със сърцебиенето,аз отняколко дни се усещам,че нее като преди.На моменти бие много силно-все едно съм задъхана-нз как даго обесня.

А за желанието...не  е като  преди ,но поне веднъж в седицата го имаме Laughing

# 674
Здравейте! Hug
Ние малко като по график се налазваме само в неделя, но през седмицата, всеки ден на работа, се чувствам толкова скапана, че просто няма начин. Иначе докторът каза, че няма проблем, щом съм ок и нямам оплаквания някакви. Дано така си и остане!

Йоханесбург и Кейптаун ми звучат толкова екзотично, че мога само да си пожелая животът някой ден да ми позволи да се "запозная" с тях. Както и с много други мечтани места по света.

Пандичка, супер това с доплера. Аз ако чувах сърчицето всеки ден, всеки ден ще рева до откат от кеф. bowuu

Сега се приготвяме и отиваме на плаж. По-късно ще ви нагледам пак.

Хубава неделя на всички!

Общи условия

Активация на акаунт