Честито на позналите от нашия отбор. Другият отбор продължава с мечтите.

Дафне, спокойно можеш да ни смениш от Джемрейки на Мечтателки или най-добре ДриймТийм!

това насищане на серията с фантазии и мечти, къде споделени, къде - не, също е много показателно, според мен ! 
Дж му разказваше сънищата си. Това разбрах. Рускините са превели, че К. отказал да спи в нейното легло, затова заспал на хамака.
Същото мисля и аз.
[/color]
ще вземе да вземе
, да се сбъдне и другата ти прогноза - Симай да спаси живота на Кузей .

това насищане на серията с фантазии и мечти, къде споделени, къде - не, също е много показателно, според мен ! 
Дж му разказваше сънищата си. Това разбрах. Рускините са превели, че К. отказал да спи в нейното легло, затова заспал на хамака.

и какво като не е искал да й спи в леглото....? 

разказваше му ги, много цветно при това. Много се смях на реакциите му - а, две деца ли имаме ? И после , като се оказа, че и трето ще има - направо с глас се смях тук, за ужас на домашните . 

аз пък отдавна не оценявам качеството на сериите според визията на актьорите!

Дори , и на сън не Ви подариха една целувка в устата. Как станаха тия бебета е странно. Непорочно е заченала Джемрето, да знаете. 
разказваше му ги, много цветно при това. Много се смях на реакциите му - а, две деца ли имаме ? И после , като се оказа, че и трето ще има - направо с глас се смях тук, за ужас на домашните . 

[/b]
Мечтае и си трае за разговора с Гюней. Препоръчани теми