КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 062
  • 880
  •   1
Отговори
# 660
Тъкмо се вредих да изгледам снощния лайф,и се вбесих тотално. #Cussing out
Тая тъпа слива Рут точно седнала да обижда на "алчен".Божеее....
Дано четеш тука ,безформена певачке!Твойта се изпяла.В началото ме заблуди,че си интелигентно момиче....ама нейсе...От тебе по-алчна душица там нямаше!Само и само да не те изпъдят, понеже само на 23 г. ,а си успяла да станеш кълбо от цигарен дим ,алкохол и сигурна съм ганджичка,се лепна за Любо и сътвори т.н. любовна история,че покрай тоя турски сериал да останеш в играта...Кажи речи прецака Динката и едно извинявай не му каза,а искаше собствения задник да спасиш!И то за какво?!?Не беше ли за пари?А?Ако те бяха накарали от продукцията да псуваш майка си,и това сигурно за парите щеше да направиш!И тръгнала да говори за алчност ooooh!

Любо не ми беше фаворит,но от този момент Е!И даже в понеделник ще прасна едно есемесче за него Hug

# 661
Тест 2: (Миглена има 7 верни отговора, играейки на теста с Жени). Нейните отговори са:
1. Къртицата от известните личности ли е или от гражданската квота? - От известните
2. Колко копия бяха забити пред къртицата по време на номинациите миналия четвъртък? - 0
3. Извън София ли е родена къртицата? - Не
4. По-малко от 30 кг ли пренесе къртицата по време на мисията Камъните падат? - Да
5. Умее ли къртицата да свири на някакъв музикален инструмент? - Не
6. Кой беше от дясната страна на къртицата по време на последната нощ на къртицата(мъж,жена,никой)? - Мъж
7. Има ли къртицата навършени 30 години? - Да
8. Къртицата сред първите 2 групи ли беше по време на играта Самуиловите войни? - Не
9. Миналата седмица къртицата сред тримата най-заподозряни от зрителите ли беше? - Да
10. Кой е къртицата? - Жени

Рут има 4 съвпадения: 1.От известните, 3.Родена е в София, 4.Пренесе по-малко от 30 кг (29.75), 6.Мъж от дясната и страна
Деян Неделчев има 4 съвпадения: 1.От известните, 6.Мъж от дясната му страна, 7.Има навършени 30 години, 8.Не е в първите 2 групи на битката "Самуилови войни"
Божидар Искренов има 5 съвпадения: 1.От известните, 2.0 копия, 3.Роден е в София, 5.Не умее да свири на инструмент, 7.Има навършени 30 години
Любомир има 1 съвпадение: 5.Не умее да свири на инструмент
Тодор има 4 съвпадения: 2.0 копия, 5.Не умее да свири на инструмент, 7.Има навършени 30 години, 8.Не е в първите 2 групи на битката "Самуилови войни"
Марина има 2 съвпадения: 2.0 копия, 5.Не умее да свири на инструмент
Кирил има 7 съвпадения: 1.От известните, 2.0 копия, 3.Роден е в София, 5.Не умее да свири на инструмент, 6.Мъж от дясната му страна, 7.Има навършени 30 години, 8.Не е в първите 2 групи на битката "Самуилови войни"

Къртицата е Кирил Иванов Ефремов.

# 662
Тъкмо изгледах днешното издание на Къртицата на светло. Няма такова същество като Жана Танева  Laughing Като се чекнеше при Господарите, беше далеч по-приемлива  Laughing Много ми хареса Любо като каза на Рут, че в момента я вижда като черен обектив, да си прави изводите.

# 663
и аз тъкмо изгледах къртицата на светло.. ами от всичко ми стана ясно, че просто когато човек направи нещо кофти, явно и за него е по-добре вместо да му дадеш втори шанс, да го оставиш да си научи урока..

# 664
Сега си пуснах да гледам епизода от снощи.  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 20:11 от fox

# 665
Тъкмо се вредих да изгледам снощния лайф,и се вбесих тотално. #Cussing out
Тая тъпа слива Рут точно седнала да обижда на "алчен".Божеее....
Дано четеш тука ,безформена певачке!Твойта се изпяла.В началото ме заблуди,че си интелигентно момиче....ама нейсе...От тебе по-алчна душица там нямаше!Само и само да не те изпъдят, понеже само на 23 г. ,а си успяла да станеш кълбо от цигарен дим ,алкохол и сигурна съм ганджичка,се лепна за Любо и сътвори т.н. любовна история,че покрай тоя турски сериал да останеш в играта...Кажи речи прецака Динката и едно извинявай не му каза,а искаше собствения задник да спасиш!И то за какво?!?Не беше ли за пари?А?Ако те бяха накарали от продукцията да псуваш майка си,и това сигурно за парите щеше да направиш!И тръгнала да говори за алчност ooooh!

Любо не ми беше фаворит,но от този момент Е!И даже в понеделник ще прасна едно есемесче за него Hug
Това изказване ми хареса. Браво!

# 666
За ганджата и отношението на Рут по въпроса съм убедена, че подозренията са повече от оправдани. Живяла е и е учила в Меката на кака Мери Джейн все пак - Амстердам, Холандия.  Wink

# 667
Имам лошото предчувствие,че тази вечер може пак да ни занимават с Моро и Валя..Откакто излязоха от техния си катун ги забравиха сценаристите..

# 668
Мисля,че прекалявате с обидите към Рут! Въпроса сега е Кой е Къртицата.

# 669
Абе в понеделник ще има ли голяма битка??

# 670
  • София
Тъкмо изгледах днешното издание на Къртицата на светло. Няма такова същество като Жана Танева  Laughing Като се чекнеше при Господарите, беше далеч по-приемлива  Laughing Много ми хареса Любо като каза на Рут, че в момента я вижда като черен обектив, да си прави изводите.

За черния обектив ми се струва, че имаше предвид буквално, защото казаха, че той не я вижда, а само я чува. Аз го разбарх, че не иска да си развява историята сега и не му се говори по този начин, по-късно и очи в очи може и да се разберат евентуално. Определено обаче се усещаше обида.

# 671
Не мисля, че като излезе от предаването, точно с нея ще продължи да се занимава....... ще му скочат акциите на женския пазар  Laughing

# 672
Леле Валя и Моро ще вземат да разкрият Къртицата преди останалите участници. Те бяха отделени от групата и пак като, че ли са по-наясно с играта от повечето останали.

# 673
fox
Не раздавай квалификации. Явно ти си тухлата четворка. Ти ще кажеш кой човек е нормален и кой не. Аз симпатизирам на Рут и смятам, че е права. Докажи ми, че не съм нормален.

# 674
Преди малко изгледах снощния лайф. Повечето неща, които мисля и вие сте ги писали. Типичният пример, че когато видиш един по - умен човек от теб, се опитваш да го смачкаш и нараниш по какъвто се сетиш начин, само и само да не те победи.
Истината е, че каквото и да е направил Любо, е абсолютно приемливо - все пак се бори за награда.
И сега точно гледам и предаването от днес, Рут много хубаво каза на Любо :"Ние сме взели пари да сме тук, а вие ако не спечелите сте си пропиляли 3 месеца от живота". Е как няма да се бори за награда. Не ще си научи дневника, ами и като стихотворение ще го рецитира.

Общи условия

Активация на акаунт