Третокласници

• 49 422
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
НеПоКоРнА   аха ясно. А в София къде се намират?

# 406
  • 1st floor

Купувала съм от Люлин само. Мога да дам по-точно обяснение, ако те устройва, на ЛС. В нет-а нищо ли не излиза къде се продават?

# 407
  • София
 Аз на Ванекс купувам от едно детско магазинче на пазара в Младост 1 /в Рея/, има и в детския магазин в подлеза на Плиска, виждала съм и в детския магазин, след касите в Кауфланд, в Младост  Hug

# 408

Купувала съм от Люлин само. Мога да дам по-точно обяснение, ако те устройва, на ЛС. В нет-а нищо ли не излиза къде се продават?

Нищо не ми излезе. Ако не намеря на Илиенци, тогава.

# 409
Здравейте. Simple Smile  bouquet
И аз ще подхващам пазара за новата учебна година.
Почти си отиде ваканцията.
Нем, успешна година.

# 410
katek74, благодаря за линка  Peace

Някой да е ползвал вече тези   самозалепващи подвързии
Със сигурност не са по-изгодни от самозалепващото фолио, което на промоция беше по 80 ст ... и стига за 7-8 пособия ... Още го няма масово по маркетите.

# 411
  • София-в сърцата на моите деца
katek74, благодаря за линка  Peace

Някой да е ползвал вече тези   самозалепващи подвързии
Със сигурност не са по-изгодни от самозалепващото фолио, което на промоция беше по 80 ст ... и стига за 7-8 пособия ... Още го няма масово по маркетите.
А откъде да се снабдя със замозалепващо фолио?

# 412
didiela, постоянно мисля в Плесио имат http://plesio.bg/tetradki-c-69978465/goomby-folio-za-podvarzvane … -2m-p-291888.html - ужаст  цена 3.95 лв за руло само 2 м Sad

Досега купувах септември до ноември някъде в Т-маркет на посочената цена.
В Джъмбо може също да има.

# 413
  • София-в сърцата на моите деца
Мерси..Имам спомен,че някой беше споменал в  Лидл или Кауфланд за 1,50лв-2м,ама къде и кой newsm78

# 414
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Привет мамчета Simple Smile,
и аз като вас започнах да подготвям необходимите неща. При нас също дрехите са проблем основен.
Масово всичко е поокъсяло. Панталони, екип за спорт и дори ръкави.
Сдобихме се преди една седмица с гуменки, кожени кецове, маратонки, два екипа за спорт единият 27лв. другият 45лв + две черни долнища по 9лв., два чифта дънки-80лв., две ризки, чанта 47лв на Габо, пинал същата марка 9,50., два молива и три химикала., бои, моливи имаме. Тетрадки 4 с малки квадратчета и 6 с широки редове. Нотната тетрадка от миналата година. Облекла вземам от цветните. Всеки предмет тетрадки и учебник - съответен.
Тази година предметите ще са същите само Околен свят сега ще бъде разделен Човек и общество и Човек и природа. Нашите учебници ги раздадоха в края на 2-ри клас.

# 415
Със смозалепващо фолио се сдобих от Херлиц  . Цена 1 лв. ролката 1 м. е дължината.
katek74    мерси за линка.

# 416
  • София
нищо не съм подготвила за новата учебна година - ще пазарувам на 16 септември или след това... Към момента нямам никаква идея, на какви тетрадки ще пишат и какво ще им трябва, дори не знам, кога ще бъде откриването на учебната година /от колко часа/ и в коя стая ще учат, за това, коя смяна ще са първия срок още по-малко зная... - пълна мътна индия цари около нашата учебна година, но като отчета, че и миналата година беше същото, съм леко спокойна, че ще се оправя  ooooh!

# 417
При нас днес имат домашно по 4 предмета - английски, ирландски, математика и четене. Wink
Няма лабаво, ех. Започна се.........

# 418
Днес получих смс от класната,на 16.09 от 10.00ч,защо 10 не знам,ама няма значение.Днес купихме фулмастери 30 бр и водни боички,намерихи гумичката от миналата година почти нова е.Четки обаче ще купя,че тези в боичките не знам какви са,смисъл дали са добри.Оправих всички шкафчета,две торби боклуци изхвърлих,всичко вече е подредено,остава,да изпера и стола утре и това ще е.Като си дойде ще оправяме дрехите.
Леле вие вече и домашно имате,тук само спортните училища започват от първи Септември.Ние имаме още малко почивка.

# 419
  • 1st floor
Облекла вземам от цветните. Всеки предмет тетрадки и учебник - съответен.

И аз ползвам различни цветове за всеки предмет, че иначе все нещо е забравено да се сложи в раницата...Не, че пак не се получава така от време на време, ама по-рядко! Mr. Green Само че ползвам цветни картони под прозрачни подвързии. По-запазените от тях съхранявам за другата година и само прибавям към римското II още една чертичка I.  Mr. Green Икономисвам от подвързии, етикети, пък и от време, което мога да прекарам по-добре от досадно борене и рязане на картони...
Каката така я бях научила с тия картони, че до седми клас изкара с тях, по собствено желание!  Laughing По-лесно и прегледно било. Аз си мислех, че ще й се смеят в училище, ама явно тя така си беше свикнала...Математиката винаги ни е била тъмно синя, БЕЛ-а червен, ИИ жълт, небесно синьо за инглиша и пр. Знам ги и на сън да ме бутне някой!!! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт