Безплатна Лятна академия на Заедно в час

• 6 182
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Имам въпроси:
Регистрирах децата в сайта, но по тел. ми казаха, че записването вече е приключило - т.е. не могат да ги приемат, но все пак, да си оставя тел. за допълнителна информация. Все още никой не се е обадил.
Кога точно ще е родителската среща, ден, час?
Има още едно дете 1 кл., приятел на сина ми, което иска да се включи. Може ли? Има ли места всъщност?
Благодаря Ви! Добре е да има и тел., на който да разговаряме.

Здравейте Simple Smile Днес с Вас говорихме по телефона, но да кажа и тук - все още е възможно да се записват деца за Лятната академия.
Родителската среща ще бъде на 23 юли, часът ще бдъе уточнен утре, но при всички положения - след 18:00 ч.

Много благодаря! Супер сте мили! Силно се надявам децата ми и особено малкия да се мотивира повечко за четенето и писането! Абе много им се играе на тези деца  Laughing То без игра не може, ама поне половин час да почете с желание ...
Общо взето стигнах до извода, че децата трябва да тръгват на у-ще на 10 г. Wink

# 16
 Здравейте!

Любопитна съм да чуя впечатления и от други родители. Аз записах и 2-те си деца , съответно завършили 1 и 5 клас и мисля , че на децата им харесва. Според разказите преподавателите им са  симпатични като естествено винаги има и фаворити сред тях. Ходят и доста деца на мои близки и на всички отзивите са позитивни. Нещото, което ми направи впечатление е, че по-малката прие  преживяването с интерес, а на баткото му трябваше време да свикне и да му хареса. Предполагам, че на дъщеря ми още не тежи мнението , че училището е "мъчилище"

Поздрави!

# 17
Здравейте,
За нас (Заедно в час) също ще бъде много ценно да чуем мнения на родители.
Благодаря Ви, Rady, че споделихте своите и на децата Ви впечатления Simple Smile

# 18
Здравейте!
Голямата ми дъщеря посещава академията за първа година. Записахме я заедно с едно съседско момиченце. Първия ден отидох заедно с тях. Всички бяха толкова мили, отзивчиви, нямаше лутащи се деца и родители. Организацията беше перфектна. 
Иначе двете девойки са много доволни.  PeaceНяма мрънкане от страна на Ая, че я събуждам в 07:15. Става, оправя се и тръгва с много желание. Grinning . Всеки ден се запознава с нови и нови дечица. Вечер ми разказва какво са правили, как са се забавлявали, играли баскетбол и т.н. Учителите много й допадат. Радвам се, че научих за академията и се включихме в нея. Страхотно разнообразие и подготовка на децата през ваканцията. Благодаря и успех за напред! Бъдете все така усмихнати и позитивни  bouquet

# 19
И моето чудо за пръв път е в Лятната академия. В 5 клас е, доволна е, в началото мрънкаше (но за нея си е нормално), сега не казва нищо (" има и други деца натикани насила":  Laughing  ). Носи си листовете по предмети вкъщи за да ги прегледам.  Преговарят най-важните неща от годината. Днес са попълвали анкети за преподавателите ("ами те са млади").

# 20
Моите и двамата (1 ви - момче и 4-ти кл. - момиче) са влюбени в г-на по физическо Simple Smile и се съревновават кой повече ще има с него през предстоящата седмица. Малкия щял да има 2 пъти, а каката - само веднъж - ужас за нея Sad.
Иначе, неочаквано за мен, изпълниха всичките ми неизпълними претенции, при това с грижа и любов, без напрежение и тюхкане. Искаш италиански, ама и математика - ето ти. Искаш задачи за състезания по математика - ето ти ...
Само че ми създадоха един проблем - тази очарователна, всеотдайна и вдъхновяваща госпожа по италиански така мотивира щерката, че сега ще трябва да търся учител по италиански Simple Smile.

Трябва да поговорим как можем да привлечем native speakers в нашите у-ща.

А, и още нещо се сещам, какво общо има със сугестопедията тази система на "Преподавай като лидер". Или се сбъдна предсказанието на Лазаров, че ще дойде време, когато в чужбина ще се учим на неговата метода?

# 21
Здравейте!
Тази година за 4-ти пореден път ще се проведе Лятната академия на Заедно в час. Както и миналата година, тя ще бъде в 90 СОУ в Люлин 2.
Ето и "официалната покана":
Без да заплащате такси, Вие може да сте спокойни, докато сте на работа, защото детето Ви ще е в сигурна среда, ще научава много нови и полезни неща, ще намери нови приятели и ще се забавлява.

КОГА И КЪДЕ?
Лятната академия ще се провежда всеки делничен ден от 28 юли до 14 август 2014 г. в сградата на 90 СОУ „Генерал Хосе де Сан Мартин” в ж.к. Люлин.

Фондация Заедно в час осигурява:
1.   Безплатно обучение и учебни материали;
2.   Млади и мотивирани учители, специалисти по различни учебни дисциплини,  които могат да покажат на децата, че ученето може да бъде интересно и забавно;
3.   Индивидуални занимания с учениците;
4.   Специални забавни събития и игри веднъж седмично;
5.   Сертификат за успешно участвалите ученици в края на Лятната академия;
Ако желаете детето Ви да посещава Лятната академия, моля, попълнете онлайн формуляра https://docs.google.com/a/zaednovchas.bg/spreadsheet/viewform?us … PZzdHemc6MA#gid=0 до 15 юни. Местата са ограничени!

За повече информация: www.zaednovchas.bg, academy@zaednovchas.bg, тел: 02 988 06 88.

Заповядайте при нас, гарантирана комбинация от полезно и приятно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт