"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 255
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Имам 2 хубави ембриона - току-що се обадиха!

Ееее, страхотна новина!!!!!!!!!  Hug Hug Hug
БРАВО!!!  Grinning

# 301
# 302
Перу, много се радвам, настръхнах от вълнение чак  Hug Hug А замразеното ембрионче от миналия месец ще го включвате ли в купона?

# 303
  • В градината...
Тъкмо решихме да го оставим за резерва - ако нещата не се получат. Ако ли пък да - ще го оставим за догодина. Таман ще имат 2 години разлика  :mrgreen
След 35 шансът да се хванат и трите е равен на 0 според практиката. Но шансът да имам изобщо яйцеклетка също беше нулев. Така че,  не ми се рискува - да бъда изправена пред сложен избор  Naughty

# 304
Peru ела да те нагушкам  Hug тъкмо да имат разлика 2х2 близнаци викам аз  Mr. Green
даре вееч ще си позволя да ти дърпам ушите,наблюдавам те и все не смея,ама много не сериозно се отнасяш,така те виждам аз.да не ми се обидиш. Naughty
Ние не стигнахме до Бургас,едва си надигнах задницата,бутнах моя,той ме изпогледа(нз дали ме забеляза милия,уморен) и ми стана ясно,забих и аз канчето ,пак взех цяла доза  Whistling Иначе мисля да го пусна в лаболаторията на отделението по инвитро в болницата,знам ,че има някаква лаб до Космос  newsm78
Аз съм бургаско произведение иначе,там на брега до Фрегатата са ме изработили  Joy Бургас ми е любимия град,там съм проходила и прочие,имаме роднини и всяка ваканция си бях там.Все ме редяха за снаха,ама и голям мерак имах,ма на ,в другия край на бг ми е бил късмета.С ММ иначе тая зима си мислехме да прод. апарт и да се местим,то и туй трудна работа в днешна БГ

# 305
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу  Hug много се радвам за теб и стискам палци да продължиш да ни радваш с хубави новини.

На мен са ми потънали гемиите, ММ яко ми лази по нервите и като сложа и други неща ми трябва много малко да гръмна от нерви, ама ще го мина и тоя период мамка му  Twisted Evil

# 306
Звездулинке? Що искаш да мъ бийш, кака?

Местенето ви може да не е чак толкова сложно, колкото го мислите. Особено, ако не държите да е на пъпа на Бургас! Ако искаш ми пиши на лични да си говорим за имоти.

# 307
  • В градината...
Звезди, слушай Дарето  Naughty

Ели, да те успокоя, ние сме същите - дракаме се и се караме като за световно. Особено сега с тоя зор - инвитро, ремонт,градина....

Сега ходихме до село и набрахме 2 чанти младички краставици, 1 чанта зелен боб и тиквички. Раздавам на воля, че утре пак пътуваме. Ама бива ли така, още не сме си опитали от реколтата  ooooh!

# 308
не мога да не споделя Simple Smile

Перу, ей такова си го представям, че ще вашето Simple Smile

# 309
  • В градината...
точно такова селянче ще е  Mr. Green
много обичах да мачкам на времето жълтите пиленца на баба ми

# 310
Ей ся като оправите къщата ще има кой да ти отъпче зарзавата  Mr. Green
Има ли нещо ще ти дрънна даре
Еко,ма нямали шанс да скинеш сама на някъде за ден-два.
аз нали съм работна от днес,нещо опнах задницата и ми се доспа  Tired

# 311
Перу Hug Hug Hug ела бързо тук да те нацелувам. Голяма съм шматка. Преди малко се чудех нали пункцията уж беше във вторник, реших, че нещо съм сбъркала newsm78 От цялото си сърце ти желая тези две малки човечета да са вашите дечица Praynig Правилно сте решили за третото. Сигурно е много трудно човек да реши както казват да редуцира едно от децата си.
За да ви успокоя и ние много се дракаме. ММ ми казва, че много съм мънкала и мърморела Joy А аз му казах, че всички жени мърморят, ако не му харесва да сменя предпочитанията Mr. Green

# 312
Добро утро  Hug

Ей много мрачно бее и този дъжд - само да си полегне човек и да си поспи  Simple Smile

Звезди няма как да отида където и да, че финансово съм на километри под нулевата стойност  Laughing, но пък мЪжо ще заминава.
Тези дни си мисля ето работата на ММ се обърка и не можа да замине на време, закъсхме го с плащанията, ама пък се оказа в къщи в подходящите дни за бебеправене. Ама нали трябва да ми е гадно тези дни ме е подгонил някакъв вирус и едно рядко щастие та съм само за лИбоФ  hahaha.

След тези лирични отклонения да взема да ви сложа една закуска  Mr. Green

# 313
  • В градината...
Перу ...... ММ ми казва, че много съм мънкала и мърморела Joy А аз му казах, че всички жени мърморят,.......
това все едно аз съм го писала  Mr. Green

Ели, дъжд ли си имате  Thinking Ама закуската е на ниво  Peace

# 314
Перу и дъжд си имаме, а и е студено  Rolling Eyes. Ама за утре уж го дават да е по - добре. Вие си вземете и нещо по - топло за всеки случай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт