Деца с очни пpоблеми - тема 7

• 72 279
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Здравей mari_eta, доколкото запомних от прочетеното в предишните теми, ти си от Горна Оряховица. Точно там водих сина си - при д-р Цветанова. Аз съм ходила няколко пъти при нея на профилактични прегледи. Тя ми откри повишено очно налягане. Доста бързо стабилизирахме положението и честно казано съм много доволна от отношението и. Но когато става въпрос за детето ми трябва специалист от по-високо ниво. До понеделник трябва да реша къде да го заведа и да запазя час при съответния лекар. Благодаря за мнението ти!!!

# 601
  • ГОре на черешата...
Преди 5,5 години точно тя с усмивка ми каза, че си внушавам, нищо му няма на детето, да отидем като стане на 3 г. Е, отидохме при Николова след две седмици - с  6 диоптъра, кривене и мързеливо око, което ако бяхме чакали до 3-тата година не се знае дали изобщо щеше да вижда  Confused. А сега всичко е наред Grinning.
Нямам нищо против, но нека, когато някой не е специалист по проблема, просто да си го признае и да те насочи към друг, нищо срамно няма Peace.

# 602
Явно при децата нещата стоят по друг начин и според мен също е редно, когато не се чувстваш достатъчно компетентен по даден въпрос, да насочиш пациента към друг специалист Simple Smile Благодаря за коментара Simple Smile ще следя темата вече и ще дам мнение за специалиста при който ще отидем Simple Smile

# 603
  • ГОре на черешата...
Успех Peace!

# 604
Кристина,
За др Галя Димитрова с направление записват за м септември. За да отидеш на преглед в Александровска с направление но без да избираш доктор записват за след месец - два . Ако искаш да отидеш при Димитова съм чела, че преглежда в частен кабитен. Нз къде е. Също така като много добър специалист е известен др Константинов от клиника Ден. Там прегледа е също платен - струва 40 лв.
Надявам се да съм била полезна

# 605
Дано не бъркам - ако говорим за същата Димитрова преглежда в Токуда. С направление на нечетен четвъртък във високосна година, но ако си платиш -няма никакъв проблем да ти запишат час -  макс. до два-три дни и то в удобно за теб време.

Иначе ние абсолютно случайно - за профилактичен преглед, без да имам съмнения - попаднахме в Александровска при д-р Велева. Страшен късмет, много съм доволна. При Димитрова ходих за второ мнение, личи си, че е специалист, но за нищо на света не я сменям за нашата Simple Smile

# 606
  • на малък остров в океана
Дано не бъркам - ако говорим за същата Димитрова преглежда в Токуда. С направление на нечетен четвъртък във високосна година, но ако си платиш -няма никакъв проблем да ти запишат час -  макс. до два-три дни и то в удобно за теб време.

В Токуда не е ли д-р Лиляна Димитрова?

# 607
И аз знам, че в Токуда е Лиляна Димитрова, а Галина Димитрова има частен кабинет в София , но нз къде.

# 608
Здравей mari_eta, доколкото запомних от прочетеното в предишните теми, ти си от Горна Оряховица. Точно там водих сина си - при д-р Цветанова. Аз съм ходила няколко пъти при нея на профилактични прегледи. Тя ми откри повишено очно налягане. Доста бързо стабилизирахме положението и честно казано съм много доволна от отношението и. Но когато става въпрос за детето ми трябва специалист от по-високо ниво. До понеделник трябва да реша къде да го заведа и да запазя час при съответния лекар. Благодаря за мнението ти!!!

KristinaKG, казваш, че детето ти има светлобоязън (фотофобия), а ти си била с повишено ВОН? Детето ти ма ли и други смптоми, като обилно сълзеотделяне, "гоеми, красиви очи"?

Пробвайте да запишете час във Варна при доц. Тошо Митов. Добър специалст е, а и пътя ще Ви е по-картък от колкото до София. Когато се обадиш за час, дори да не е конкретно при него - обясни симптомите и настоявай прегледа да стане колкото се може по-бързо. Дори и да не си с направление!!

# 609
  • ГОре на черешата...

KristinaKG, казваш, че детето ти има светлобоязън (фотофобия), а ти си била с повишено ВОН? Детето ти ма ли и други смптоми, като обилно сълзеотделяне, "гоеми, красиви очи"?

Пробвайте да запишете час във Варна при доц. Тошо Митов. Добър специалст е, а и пътя ще Ви е по-картък от колкото до София. Когато се обадиш за час, дори да не е конкретно при него - обясни симптомите и настоявай прегледа да стане колкото се може по-бързо. Дори и да не си с направление!!

Не съм Криси, но какво имаш предвид?

# 610
В Св.Петка на ул.Иван Драсов не преглеждат с направления.Практиката им е първо да те прегледа някой от лекарите ,и ако има нужда- консултация с Митов след това.От лекарите там препоръчвам д-р Филева.
Не веднъж сме писали тук,че много от нас са доволни от д-р Николова ,когато става въпрос за Варна Peace

# 611

Не съм Криси, но какво имаш предвид?

Имам предвид: съмнение за вродена глаукома. За това питах и за други симптоми!

# 612
  • ГОре на черешата...
Дано е нещо безобидно  Praynig.

# 613
Дано!!!  Praynig

# 614
July_morning няма обилно слъзоотделяне, няма никакви секрети от очите. Надявам се да не е нищо сериозно. Записах час при д-р Николова в Детска очна клиника Варна за 22 април. След прегледа ще пиша какво е казала докторката. Ако трябва и при други специалисти ще отидем за второ и трето мнение. Няма значение дали прегледа е частен или с направление, дали е в София или Варна. Каквото е нужно ще направим, където трябва ще отидем само за да ни е добре детенцето. Благодаря ви за съветите!

Общи условия

Активация на акаунт