По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 950
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • На черешата
 Добър вечер! Свърши и този дъъълъг ден, нещо ми дойде в повече. Сега съм се размазала на дивана и нищо не може да ме помръдне от тук. Ще си почивам заслужено.  Laughing

# 511
 cheers Торнадо

За мене днес беше най-кошмарния ден от години насам  ooooh!
Сутринта при двама адвокати, консултации, разяснения, след това ЦЯЛ ДЕН разговори, разговори с моят, то пяна вече от устата ми излезна, и вари го - печи го, кажи му мъж и повече не го обиждай  #2gunfire
Като взех един лист и химикал и му надрасках едни сметки, едни числа, се оказа че тези  две години лежи на мой гръб / или по-точно казано, отделяйки пари за да учи сина му в чужбина, това рефлектира в/у семейния бюджет/. Ха, чакай малко сега:" аз дете нямам ли ?! Защо моето да се лишава от почивка, от нови маратонки, или нова раница, за да покривам аз сметките и храната, а 80% от твоята заплата да заминават за синковеца?!"
Старите хора са казали: любовта си е любов, сиренето си е с пари !

А и като прибавим факта, че от време на време прави необмислени постъпки, с които си губи доверието - как да съм сигурна в този мъж ?!
Решихме, че няма да купуваме по-голямо жилище, ще направим ремонт на моята гарсониера, като кухнята е направим детска, а чешмата вкараме с хола, и там ще са и кухня и хол за нас.  Съседи са го направили, готино е станало, живи и здрави пуска ми си отпуските август и да видим........ ако ли не - ще летят глави  #Sniper

# 512
  • На черешата
 Смехулка, това с ремонта и аз съм го замислила, но като започна да смятам и главата ме заболява.  ooooh! А си знам, че със сигурност към моите сметки и нещо непредвидено ще излезе. Та, затова за сега се въздържам.

# 513
Добър вечер! Свърши и този дъъълъг ден, нещо ми дойде в повече. Сега съм се размазала на дивана и нищо не може да ме помръдне от тук. Ще си почивам заслуженоLaughing

Грозно ти завиждам ! Mr. Green Да знаеш ! Wink

Моите хора щяха уж да ходят другата седмица на село , сега друг акъл й дойде на бабата , така , че няма да ме сполети твоето удоволствие . Tired Tired

Смехулка , пак ти казвам , внимавай ! Hug
Много си права за това , че любовта е любов , но сиренето е с пари ! Naughty
Как така ще лежи на твой гръб ? Crossing Arms
Айде стига вече !

# 514
  • На черешата
 Живее при  теб, значи делите всичко, че и малко повече за него. Все пак си го приела в дома си. То не, че и ние сме цвете де.  Confused

# 515
да ви имам женските проблеми  Laughing

# 516
  • На черешата
да ви имам женските проблеми  Laughing

Какво си вреш носа тогава в тях !?

# 517
не бре ... просто си ги пожелавам такива пробеми  Joy

# 518
не бре ... просто си ги пожелавам такива пробеми  Joy

Сменяй пола и си уреден  Mr. Green

Смехулка, в първия момент си помислих, че говориш за бившия... бъди нащрек наистина и си прави сметката.
И ние с децата сме в гарсониера, с хубава двойна тераса и скоро ще изнасям кухнята на част от терасата, а бившата кухня ще стане моя стая. Децата ще си останат в хола. Баща ми главно прави ремонта и слава Богу, че е той, да ми е жив и здрав. Банята я направи прекрасна, хола също. Остава терасата, коридора и моята стаичка. Но има време, все пак преди 5 месеца се нанесохме.

# 519
  • София
Смехулка, хубаво е, че си направила сметка на нещата. smile3523
Бонго, не разбрах неуместната ти подигравка? Или жените сме длъжни да отхранваме качествено БГ-мъжете, които благоволяват да ни удостоят с вниманието си?!  #Cussing out

И аз днес имах супер напрегнат ден, от години не се беше случвало такова нещо!  #Silly

Шамс, викаш, че и аз имам вина а?  Embarassed Поемам и вино и бейлиз и бирени миксове  Joy Joy Joy
Онче, и аз за първи път видях истинско село с пълен набор животни чак в университета - по бригадите. Ама не изпадах в такива умилителни сценки, щото си давам ясна сметка къв гърч и ужас е селскостопанската работа. За справка - питайте Шамсова  Laughing

Хепи, и аз съм цветарка-любителка, ама това е друго. И всяка година надлежно документирам цветното балконско оформление Laughing

# 520
  • Cyprus, Пловдив
*LOVE CAT*, и при мен добре, че е баща ми, иначе не знам как ще се оправим  ooooh! Не ми е приятен факта, че съм зависима, но това е положението  Embarassed
И ние мислим другия месец да направим ремонт, дано стане както го плануваме  Wink
А на т'ва БНД утре като звънне и ще му кажа, че не почне ли да праща пари за детето повече никакви разговори по телефона, писна ми да минава метър и все аз и детето да сме вътрешно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  офф, колкото и стрелящи човечета да сложа, кел файда-няма да стигнат до него  Mr. Green

# 521
Добро утро ! Hug

Лъки , ама твоя тарикат не плаща ли издръжка ? Rolling Eyes

# 522
  • София
Добро утро на всички!  Hug Hug

Какво сте се развихрили с ремонтите. Лятото е време за почивка, не за ремонти  Mr. Green Mr. Green

# 523
Е как , Наде ? Wink
Точно лятото е сезона на ремонтите , зимата не става .
Добре са тия дето си имат тати или друг да им ги прави . Hug

# 524
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро!
А тези дето няма да почиват, поне ремонт да направят  Mr. Green
Хепи, за 7 месеца е пратил 2 пъти по 100евро  #2gunfire
Кажете ми, честно ли е това-в почивния ден да ме викат за нещо си на работа  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт