По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 964
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • На остров
Аз съм голям фен на селото, като малка много страдах, че си нямам село Sad. Всичко на село ми харесва  Simple Smile!

# 496
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро!  Grinning

# 497
  • София
Добро и от мен  Hug Hug

Скрит текст:

# 498
Добро утро! Малко да се включа и аз. Види му се края на голямото ми зубрене. Дано само да е успешно.  Praynig

Онче, аз по стечение на обстоятелствата живея в квартал - бившо село и хич, ама хич не ми е хубаво. Градска жена съм си аз, към агитката на МОрги.  Wink

# 499

А иначе и тук има стадо котки, последно попълнение 3 невероятни бебоци, които преди малко ходихме да храним със ст Mr. Greenдото диванета  Mr. Green

Ам тотално ти завидях пък  Crossing Arms искам и аз ферма и стадо котки. Хич и не ми трябва градския шум (е, от време на време посещение на мол и кино няма да откажа  Laughing) но си мечтая за къща в нищото, с много цветя, голям двор и животни.  Да си чета книжки на верандата, да готвя в уютна ретро кухня с подправки от собствената си градинка... зимата да пийвам винце пред камината и да се гушкам до едичък мъжага с добро сърце  Heart Eyes Как се размечтах само  hahaha  Joy

# 500
Добър ден !  bouquet

Лека седмица и дано на всеки се сбъднат мечтите - кой в град , кой на село ! Hug

Лъки , мерси ! Hug

# 501
  • На остров
Добро утро и от мен и една прекрасна седмица на всички желая Hug!

Хепи  Hug, моята мечта е реалност, въпреки че не живея на село и нямам ферма Simple Smile. Но никога няма да забравя как в 11 кл отидох за пръв на село на гости на приятелка Heart Eyes, снимах се с всички животни Sunglasses.
Кет пожелавам ти всичко желано да ти се сбъдне Hug!
Риъл представям си колко ти е трудно след като не се чувстваш на място Hug!

Поздрави от топлия север направо това лято ни разби от жега Simple Smile!

# 502
Успешна седмица и от мен   bouquet
Имам доста задачки тия дни, та не знам дали ще мога да ви следя  Crazy

# 503
Онче , ти нали някакви зеленчуци щеше да гледаш , какво стана ? Grinning

Илитка ! Hug Целувки на мъжагите ! Heart Eyes

# 504
  • На остров
Хепи гледам аз гледам, идват сърните и другите животни и си похапват добре но аз се старя де Laughing. Картофите, морковите, подправките вървят добре, доматите са почти цъфнали и ги чакам да вържат Flutter. Не е лесно градско чедо да се пъне в земеделието, но аз упорито инвестирам в магазините за цветя и разсад Crazy.

# 505
Онче , цветя и аз обичам и имам доста ! Hug

# 506
  • Cyprus, Пловдив
Ей, къде сте бе?  newsm78

# 507
  happy mama     Heart Eyes благодаря за целувките!
Имаме бъг след една от ваксините, целите са ми в обриви. Ужасни са.. едри пъпки и като че ли ги сърбят доста  Tired надявам се до седмица да отшуми.
По въпроса за живеенето на село, да си кажа в момента съм при майка на няколко километра от града и не се чувствам никак комфортно. Има двор, но нямам изобщо никакво време да го обгрижвам  Twisted Evil Липсва ми комуникацията с града, липсва ми транспорта /в тая връзка почнах да шофирам по неволя  Tired / Липсват ми много неща ...

Желая ви усмихнат и успешен ден   bouquet

# 508
Не им ли дадоха някакво противоалергично заедно с ваксината? На моята ме караха да й давам няколко дена преди и след поставяне на ваксината с цел избягване на алергична реакция.

# 509
Добър вечер ! Hug

Илитка , дано по-бързо се оправят малките ! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт