По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 22 003
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Само аз ли хич не съм фен на селото ! Crazy

Не, с мен ставаме двама.  Laughing

Фен на селото или на селскостопанската работа  newsm78 newsm78

# 481
Хехе, Хепи, и аз не бях фен на селото, ама сега смея ли да кажа нещо  Mr. Green

# 482
Само аз ли хич не съм фен на селото ! Crazy

Не, с мен ставаме двама.  Laughing

Фен на селото или на селскостопанската работа  newsm78 newsm78

Нито на едното , нито на другото . Wink

Шамс , как си ? Върна ли си нормалният цвят ? Hug

Твоето село обаче сигурно няма нищо общо с БГ селото .
Ходила съм в немски села , там бих живяла , може би  ! Grinning

# 483
Хепи имам още малко синьо-лилави оттенъци на деликатни места, ама бивам  Mr. Green

А нашето село е от немски тип само като минаваш през него. Трябва да ти покажа бандата в какъв вид се нахожда в момента, черни от главата до петите, с неидентифицирани и неидентифицируеми дрехи, преди малко ги полях с един маркуч с огромен кеф и се чуха зверски писъци  Joy После предателският ми син ми изля бутилка вода във врата и се готвя за отмъщение  Joy Свинска история, ама много се забавляваме... Но къщата е в невероятен вид, което, съчетано с това, че не мога да чистя, прибавя още повече автентичност към пейзажа. Утре обаче, слава Богу, идва моята лЮбима чистачка  Mr. Green

# 484
Ей , Шамс , аз съм по чистенето , да се кандидатирам за чистачка ? Hug
И с бебето ще помагам ! Heart Eyes

# 485
Ааа, Шамс, с чистачка всеки може, не е честно  Joy

Да поливам децата с маркуч и аз искам  smile3521  Като ида август при тях, може и да осъществя идеята  Laughing

Селото много го обичам и уважавам, ама да си снимам разни гадинки, цветенца, пейзажчета... работата в жега на открито не е стихията ми  Sunglasses Имам бяла кожа и дерматоложката ми е забранила да седя на слънце  newsm47

Да се пофаля- боядисах си едната врата днес и даже не омазах цялата къща, та стана и що годе сполучливо. Остава сега и котката да я отнесе на дрифтовете.

# 486
Че какво му е лошото на селото - това си е вилно място / по-осъвременено казано/.
Чист въздух, тишина, спокойствие....е, сега понякога се налага и малко да се помогне на възрастните хора. Друго си е домашната продукция на плодове, зеленчуци, яйца, .....каква диня ядохме днес   eat
И релакса е пълен, страхотно местенце за да избягаш малко от напрегнатото градско ежедневие.

# 487
Ами на мен точно това пък ми е нужно - шума и напрежението на града . Crazy

Но на теб щом ти харесва , браво , ето че имаш възможност ! Hug

# 488
Аз на моята почтена възраст се отказах от шума и напрежението, много си ми е добре тук, със съседи 2 коня, 10 -тина крави (само дето облизват фасадата, което в началото много ме шашкаше като шум), 3 овце и н-броя магарета  Joy Виж тракторите посред нощ ми полазват по нервите, но са наши, та няма и на кого да се скараш  Joy Другата година ще се пробвам в зеленчукопроизводството, че сега няма кой да копае  Mr. Green

Лов кат, няма как без чистачка и със скъсена шийка, двете заедно не вървят... Не че кой знае колко се задържа ефектът от чистачката, ама нейсе  Mr. Green

Хепинце, за каква чистачка се кандидатираш пък ти  hahaha Нали ако те отмъкна вдън гори тилилейски, бонго ще загуби сън и апетит....

# 489
Ех, Шамс... така както го описваш ми заприлича на малка къща в прерията.  Heart Eyes С удоволствие бих живяла в сладка къщичка с много животни, за които някой друг да се грижи, а аз само да им се радвам  Grinning А тогава сигурно и цяло стадо котки щях да си гледам  Joy
Шамс, къде го намери този фермер, искам и аз ... и немски ще проговоря  Laughing

# 490
Шамс , ти немския научи ли го ? Hug

# 491
  • София
А, ето с мен станахме тримца дето не сме фенове ни на селото, ни на селскостопанската производителност (още имам кошмарни спомени от селскостопанските бригади като студеНКа ooooh!)
Точно шума и какафонията на града са си ми баш таман  newsm44
Хепи, нещо те закачат теб май някои гражданки?  Wink

# 492
Хи хи , Морги ! Grinning
Това пък да мечтая да се пенсионирам и да ида на село - по добре да се самоубия ! Crazy
Хич не ме влече и туй то ! Crossing Arms Crossing Arms
Живо наказание е за мен . Sunglasses

# 493
  • София
И аз така! smile3521
Няма да забравя как любимата ми приятелка умираше да ме води на вилата им, която си е направо на село. И вечно трябваше да се полива нещо и аз вечно не знаех кое как изглежда. Ама не ме влече да бера това и онова, каквото искам и ми трябва - в магазина всичко се намира  Wink А да ми обясняват как си почивали като ходели да копАт на село - мерси съм на такваз почивка  Stop

# 494
Шамс, къде го намери този фермер, искам и аз ... и немски ще проговоря  Laughing

Хммм, много дълга история и с много неочаквани обрати  Joy Изцяло са виновни Камерон, Либ и Риал, както и хепи-то, че си ляга рано и Моргова, че пише малко  Mr. Green

А иначе и тук има стадо котки, последно попълнение 3 невероятни бебоци, които преди малко ходихме да храним със ст Mr. Greenдото диванета  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт