По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 923
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Lucky_luck честито Hug

*LOVE CAT* стискам палци Hug

И аз да кажа същото ! Hug

Лъки , много се радвам за теб ! Heart Eyes

# 541
  • София
Лъки, добра новина имаш! newsm10
Кат, дано всичко е наред утре!  Hug
Онче, абе аз и като гледам селскостопанската работа ми се види трудна Laughing Laughing Laughing Едно време по бригадите ми беше мъка мъкааааа, нивгаш не можех и половин норма да сътворя  Laughing
Кат, къщата дето я показваш я бива. Макар че аз харесах детските стаи, кухнята някак не е моята чаша  beer3 Успех и на теб в ремонтите!

# 542
  • София
Lucky_luck честито и от мен, стискам палци на всички да им се разрешат делата. Аз не съм водила дело, нашия татко си дава опредлена издръжка, на която се разбрахме. Ако го съдя, надали ще взема и на половината пари, които дава, а и като чета какви мъки са. Малко не съм ОК, че нямам присъдени родителски права, нито издръжка на хартия, но не иска да подписваме споразумение ... Не знам дали може да е проблем това за в бъдеще, засега сме ОК.

Иначе аз съм на вълна ремонт от 1 година, правим си с малчо ново жилище, досега живяхме с майка и след седмица две ще се нанасяме в новото. От толкова време искам да си имаме свое, но естествено няма да имам и помощ като се изнесем, но смятам, че ще се оправим Simple Smile. Разправийте са ужасни, аз правих всичко и даже си взех една инериорна дизайнерка да се разправя с повечето неща, защото нямаше да се справя сама. Иначе разходите се оказаха доста повече от колкото смятах, и аз местих кухнята в хола, за да имаме 2 спални, ще пусна снимки утре, за да покажа как стана  Hug

Смехулка и според мен внимавай, аз също си имам едно на ум по този въпрос  Hug

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 23:07 от vesi21

# 543
Добро утро ! Hug

Успех на Кат ! Peace

Морги , на мен също само детската ми допадна . Peace
Другото не е мой стил .

Веси , добре си ти , браво на такива бащи !  bouquet
Никакви проблеми няма да имаш .
Ние се съдим по неволя , ако има нормални отношения , за какво трябва да се стига до съд ? ooooh!

# 544
  • София
Добро утро!

Хубаво е когато имаш избор ...  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

Усмихнат и слънчев ден

# 545
Успех на Обичащата Котки  Peace
Лъки, честито!!!

На моите юнаци почнаха да им завяхват обривите, та и аз мирясах малко. Но включих противоалергичен сироп, който е трябвало още в първият ден ама нали няма кой да каже  #Cussing out Някои доктори са просто за  #2gunfire

Желая ви усмихнат и успешен четвъртък     bouquet

# 546
  • На остров
Добро утро Hug,

Морги аз така и не доживях бригади, военно, комсомол и други такива благинки Crazy, а си мислих, че щеше да е весело Flutter.

На мен блога на приятелката на Love ми хареса, разгледах и други неща там, финно момиче с красиви снимки Simple Smile. Смятам, че добре е реорганизирала пространството в апартамента си, и всичко е издържано в един стил *забравих как се казва този стил*. При нас е комбинация между елементи и кътове със стари мебели и такива с нови, на нас си ни харесва Heart Eyes.

Хубав ден и от мен  Hug!

# 547
Онче , изтървала си голям купон ! Party
На военно не съм ходила , но студентските бригади бяха голямо забавление ! Grinning
Даже и ни плащаха накрая ! bowuu

# 548
  • На остров
Хепи и аз така си мисля, ама кой ме пита, живот какво да правиш Laughing!

# 549
Привет, мацки! Да почерпя -

Един час дело в съда... как не припаднах от нерви не знам. Но мина прекрасно! БНД получи предупреждение за глоба и изгонване от заседанието, понеже все суфлираше и не млъкваше. Говори някакви небивалици, изкарва се безработен, беден, окаян, но съдията не му се върза (страхотен съдия между другото, рядко търпелив и човечен!) След месец ще имаме решението, но е очевадно, че ще е изцяло в моя полза. А, и БНД беше с 4-ти по ред адвокат.... явно не могат да се задържат задълго с него  hahaha

# 550
Честито   bouquet  От тук насетне спокойни дни и красиви нощи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хубава вечер от мен момичета!
Днес е св. Олга, ако има празнуващи да бъдат здрави и весели!!!   bouquet

# 551
  • На остров
 *LOVE CAT*  Браво и честито! Сега както е пожелала  Ilita♥♥♥  само прекрасни неща!

# 552
  • Cyprus, Пловдив
*LOVE CAT* , радвам се, че е минало добре  Hug
Днес излезнаха резултатите от трети по ред изследвания и отново с изолирани стрептококи  ooooh! Кажете какво да правя, 2 пъти пи АБ и изобщо не му повлияха, сега личната каза, че нищо няма да изписва и ще си кара така  Rolling Eyes възможно ли е това? Искам да се консултирам и с друг лекар, но дори не знам при какъв специалист да ида  Embarassed
Лека и спокойна вечер  Hug

# 553
Лъки, антибиограма правена ли е?

# 554
  • Cyprus, Пловдив
Илитка, предните два пъти правехме.

Общи условия

Активация на акаунт