По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 939
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Лъки , съчувствам ти и за двете неща ! Hug

А ти нямаш определена издръжка още , така ли ?

# 526
  • София
Лъки, не е честно, разбира се. А ти не можеш ли да откажеш? Рязко да си заминала някъде, да няма кой да гледа детето и изобщо невъзможност за материализиране на работа? Wink

А, какви ремонти са ви напънали? Това ми е кошмарът на кошмарите! Добре, че не предвиждам скоро, поне планов такъв. Дано не ме изненада непланов някакъв  smile3505

# 527
Аз предвиждам най-рано след 2 години . Peace

# 528
Аз съм новодомка и предвид, че го купих в окаяно състояние, няма как да не правя ремонт.
А си имам и вдъхновение. Приятелка си ремонтира и обзавежда жилището последните месеци, та сега като прикючи обеща да се прехвърли и у нас  Mr. Green идеята й за спалнята мисля да я изплагиатствам, само да поспесте парички. Днес точно пусна пост със снимки от жилището си.
http://luluto.blogspot.com.es/2013/07/mission-completed-almost.html#more

# 529
  • На остров
Морги разбирам те за селскостопанската работа, аз само съм наблюдавала, но ми се струва, че би било приятно Simple Smile.

Лъки и аз като Хепи ти съчувствам и за работата и за издръжката, Морги е дала добър съвет Peace!

Лятото е време за ремонти - тук се скъсаха да ремонтират улиците, направо една улица няма без да е в ремонт ама лято е какво да се прави Simple Smile, персонално  ние не ремонтираме в момента, но все има някой проект наоколо Sunglasses, да не ни е скучно.

*LOVE CAT* пожелавам да си реализираш ремонтите и да си супер щастлива в новия дом  bouquet!

# 530
  • Cyprus, Пловдив
Момичетааааа и момче, имам решение  newsm44 Слава Богу благоприятно за мен-отхвърлят му молбата за въщане на детето в неговата държава и делото за развода се продължава тук, в България  Party
Хепи, живот и здраве на есен в това дело ще се решават нещата около издръжката, като господинът трябва да ми плати издръжка, от момента, в който съм пуснала молбата-а това към есента ще е период от над година  Peace

# 531
Лъки, чудесни новини  Hug

# 532
ти очаквала ли си друго решение ?

# 533
  • Cyprus, Пловдив
Честно казано-да, в частта къде да се гледа бракоразводното  Peace
Охи,   Hug

# 534
  • София
Честито и от мен  Hug Hug

# 535
Лъки, честито!
Нашето дело е утре. Стискайте палци да се свърши.

# 536
  • Cyprus, Пловдив
*LOVE CAT* , кое дело ще е утре? Стискам много, много палци  Hug

# 537
Честно казано-да, в частта къде да се гледа бракоразводното  Peace
Охи,   Hug
сигурно може да се обжалва  newsm78
кой подаде молбата за развод ?

# 538
  • Cyprus, Пловдив
Бонго, той ли да обжалва?

# 539