По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 893
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Ха добър ден!
Лъки, много здраве и скорошно приключване на глупостите с БНД.
Аз се завърнах от тиймбилдинга, страхотно беше. Даже на дискотека ходихме, а на такова чудо от векове не бях ходила. Много приятно си изкарахме. Тук има 5-6 снимки  http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/

# 61
  • На остров
*LOVE CAT* много приятни морски снимки  Simple Smile!

Вал Вие докога сте на училище?

# 62
  • Ispania
До края на тази седмица. Но ве4е на никой не му се у4и, нито на деца , нито на родители hahaha

# 63
  • На остров
Много учите дано мине бързо  bouquet!
Имате ли летни планове?

Хепи подадохте ли документи?

# 64
Онче , къде гледаш бе ?
Аз само котета виждам ? Blush

Не сме подали документи .
Те днес им дадоха удостоверенията , имаха тържество .
Утре , ако мога , ако не - в четвъртък си пускам 1 ден за целта . Wink

# 65
Първите  няколко снимки горе не са котешки Simple Smile

А на мен тази ми е любимата. Много хубави спасителчета имаше...

# 66
  • На остров
Ами на линка първо са морските снимки.

*LOVE CAT*  а къде бяхте? На мен ми хареса една в един ресторант или нещо подобно! Както и само море такива и аз винаги си правя. Ние си взехме ново апаратче и сега ще сме поне с 3 на морето Simple Smile))).

# 67
Онче, бяхме в хотел  Ривиера, до Варна. Не съм очарована де. Нещо като реновиран хотел от соца. Плюса беше горската атмосфера и сравнителна тишина. Но две години сме били в хотел Хелена в Слънчев бряг и там беше много по- добре.

# 68
  • Cyprus, Пловдив
Ех, говорите си вие за морета и почивки, поне да изплакна окото с хубави снимки, то се е видяло, че нито море ще има, нито почивка  Grinning Mr. Green

# 69
И аз така - ни море, ни почивка, само подпирам канапето... Откак ме тръшнаха на туй канапе, се изпълних с уважение към бившето куку - не било туй лесна работа по цял ден да се търкаляш, не е за всеки  Mr. Green

# 70
  • София
И аз така - ни море, ни почивка, само подпирам канапето... Откак ме тръшнаха на туй канапе, се изпълних с уважение към бившето куку - не било туй лесна работа по цял ден да се търкаляш, не е за всеки  Mr. Green

То си е вроден талант  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добро утро на всички и усмихнат ден! Днес ще бъде само за море - горещо, горещо и пак горещо още от сутринта   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 71
Добро утро ! Hug

Най-после време по мой вкус ! Grinning Heart Eyes

Шамс , нека да видиш лесно ли му е било ! Joy Joy Joy

# 72
  • София
Добро утро ! Hug

Най-после време по мой вкус ! Grinning Heart Eyes

Шамс , нека да видиш лесно ли му е било ! Joy Joy Joy

Много е ..... температурата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 73
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро!

Както се казва:внимавай какво си пожелаваш  hahaha hahaha

# 74
Абе и на почивка не е лесно да си. Ей, на 2-ри ден не мога да се освестя. И глас нямам (от пиене на ледена бира) и мускулна треска имам (от разходки) и корема ме боли (от хилене и лигавене, че и от преяждане..)
Сутринта ме среща един приятел на БНД и ми вика- бе кво ти има, много изморена изглеждаш, имаш нужда от отпуска.  Mr. Green Поразказах му от какво са ми болежките, та сигурно ще докладва на БНД  Mr. Green  ... Който ми писал  пък мейл тази сутрин с подробно изброени- тиганче, одеало и други дреболийки, който съм имала наглостта да му "открадна" без да е имало официална подялба на вещите  hahaha И на децата се обаждал да им вика- "Кой ви гледа сега, жива ли е още баба ви?" Няма такъв тъпак просто! И се обяснявал, че не иска развод, ама майка им искала. А те му казали- ми и ние искаме  Laughingи му затворили.

Общи условия

Активация на акаунт