По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 899
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • На остров
Добър ден,

*LOVE CAT*  жалко, че намесва децата по такъв начин, ти не се ли притесняваш, че той може да чете тук. Аз не съм била на Ривиера, но за мен като цяло хотелите не са важни, а самото място и там ми се видя приятно от твоите снимки Simple Smile.

Пожелавам на всички, които все още имат проблеми с БНД да се решат веднъж за винаги  bouquet!

# 76
Онче, ако четеше тук, мнооого отдавна трябва да му е станало явно, че грам намерение нямам да се върна, а той точно това чака. Затова и молба писа да не се дава ход на делото и се жалва на ляво и на дясно, че той развод не искал.
А и да чете тук, много не ми дреме. Аз конфиденциална информация не изнасям, нито пиша за действията си по делото, просто си споделям разни дреболии.
Децата винаги се е стремял да ги намесва, което е най- гнусното. И когато ме е биел, все е ставало пред тях, когато ме е обиждал- също. И сега не престава да им говори, че майка им разбила семейството ни, че заради мене той нямало да се грижи за тях. За всяко нещо, което му поискат отговаря- баба ви да ви купи, майка ви да ви го купи. Заяжда се много грозно с тях и им прави на пук, а те са малки и понякога дори не се усещат или пък не знаят как да  му отговорят, а и ги е страх да му кажат какво мислят.
Сега са при моите родители на 500км от тук и се надявах да избягат за малко от напрежението, което им насажда. Ваканция са-  да се отдадат на игра (и четене на книги  Mr. Green) Но той всеки ден им звъни и им говори глупости. Децата ми казват, че говорел заваляно, флегматично и не му се разбирало даже понякога какво говори. Друг път викал и крещял без причина. Не е добре психически тоз човек и ще подлуди и нас.... Старая се да го игнорирам, а той на мен не ми звъни. Но децата го отнасят. Освен да им спра телефоните, за друго не се сещам.

# 77
  • На остров
Съжалявам *LOVE CAT*, според мен той просто не може да си намери място и да се примири и решава че това е единствения начин да излее яда си, тъжно и грозно. На времето и мен ме заплашваха с подобни словоизлияния спрямо детето когато порастне, но времето отмина всичко се успокои и сега се радвам на много прилични контакти. При всеки е различно, но при мен бяха първите 7/8 години, като че ли най неприятни, така че рано или късно твоя БНД ще се кротне, само търпение се иска.

# 78
И аз мисля, че ще се кротне. Де ще иде. Благодаря ти  Hug

# 79
Здравейте момичета,

Нахлувам за да се оплача от бившия. Пак си е навил на пръста, че иска да се събираме и отново поднови атаките и опитите за манипулация за да ме накара да го приема обратно.
Тъкмо си мислех, че вече му е минало и е свикнал с мисълтта, че сме разведени и всеки си има свой живот и той пак запя старата песен. Нямам сили вече, омръзна ми от глупостите му. Все по-сериозно се замислям дали да не стана лесбийка и завинаги да приключа с мъжката част от населението.  Joy

# 80
Може да не ставаш, но пък да му кажеш на него, че си станала Simple Smile)) Така може и да те остави на мира.

# 81
Остава и да ми се върже.  hahaha

# 82
О , Кали ! Hug
Ти много напредваш с кг , браво !  bouquet  bouquet  bouquet
БНД сигурно умира от яд , че те е изтървал  ! Grinning

# 83
Здравейте,

аз преди три, четири теми се представих, но не съм от редовните  Embarassed Тази вечер съм сама, понеже малката е при майката на БНД и ми е скучно. Не знам за вас, но на мен ми е много криво като трябва да я оставя, а тя умира от кеф да е с тях.
Има ли мами от Варна?

# 84
Привет,

И при мен има интересно - от днес изразът "чувствам се като пребита" за мен придобива нови измерения... Оная свиня, не знам как да го нарека, ме издебна като излизах от асансьора и ме преби... Удря ме с де що сили имаше и понеже не можа да ме задържи в асансьора и го ухапах, ме метна по стълбите надолу. Аз паднах, после успях да се задържа и кретенът с пета ме фрасна по лицето, с което се претърколих по стълбите един цял етаж - като по сцените от филмите, в които второстепенния герой си чупи врата  Mr. Green Моят остана цял, за разлика от носа ми де  Mr. Green Успях криво ляво да се измъкна, оназ мижитурка явно се уплаши и избяга, щото аз бая покрещях (не че имаше файда), излязох на улицата и една женица ми помогна и остана с мен до идването на полицията и линейката. Бебка е добре, аз, като изключим странните ми разцветки, тоже  Mr. Green Имах късмет голям, май втори живот живея, пък и бебка е борбена. Дано всичко се размине с това и да няма по-лошо, че голям стрес изживях...

# 85
  • София
Шамс, мила, това просто ме остави  smile3505 ooooh!
Успя ли полицията да го хване? Ще го съдиш до дупка, нали? И да го екстрадират ще му е малко! Баси изверга! #2gunfire Думи нямам, важното е, че ти си добре! Почивай и се радвай, че се е разминало. Ама май ще трябва ограничителна заповед?  newsm78

# 86
  • Cyprus, Пловдив
Оле, милата  Hug Hug Hug
Може ли да има такива изроди, големи мъже са бе, няма що  #2gunfire че и към бременна жена такова отношение, напиши, че наистина ще го съдиш до дупка, моля те  Hug Hug

# 87
  • На остров
Шамс, мила, това просто ме остави  smile3505 ooooh!
Успя ли полицията да го хване? Ще го съдиш до дупка, нали? И да го екстрадират ще му е малко! Баси изверга! #2gunfire Думи нямам, важното е, че ти си добре! Почивай и се радвай, че се е разминало. Ама май ще трябва ограничителна заповед?  newsm78
така мисля и аз Peace

# 88
Морги, той си има забрана да стъпва в апартамента, ама кел файда. Докъм 18 ч. не го бяха пипнали, надявам се да го докопат... Ще искаме, разбира се, ограничителна заповед и така или иначе се съдим, та ще добавим и това  Mr. Green

# 89
  • На остров
Милата Шамс Hug, важното е че сте добре направо съм втрещена Shocked!

Общи условия

Активация на акаунт