По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 907
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Програмата се очертава интересна - биричка и бонго по организъм... Започвам да съжалявам, че не подлежа на транспортиране  Joy Joy

# 601
А, аз чакам БНД да заведе големия на басейн Mr. Green, аз мразя да се пържулкам на припек. Ама той си прави оглушки. Не е виждал децата от месец и сега като е тук големия, не се обажда  и не проявява желание да го види. Днес му звъних да го питам дали иска да го вземе, ама ми затвори. Пък в съда се жалваше, че не искам да говоря с него  ooooh!
Иначе другия месец съм на моренце, как ще издържа не знам. Ще се жертвам заради децата.
Програмата се очертава интересна - биричка и бонго по организъм... Започвам да съжалявам, че не подлежа на транспортиране  Joy Joy

Joy Joy Joy

# 602
А, аз чакам БНД да заведе големия на басейн Mr. Green, аз мразя да се пържулкам на припек. Ама той си прави оглушки. Не е виждал децата от месец и сега като е тук големия, не се обажда  и не проявява желание да го види. Днес му звъних да го питам дали иска да го вземе, ама ми затвори. Пък в съда се жалваше, че не искам да говоря с него  ooooh!
Иначе другия месец съм на моренце, как ще издържа не знам. Ще се жертвам заради децата.

Joy Joy Joy

Не се отказвай така прибързано ти от хубавото  Mr. Green Кога друг път таквиз развлечения ще ти се поднесат на тепсия  Mr. Green

# 603
 smile3511
А аз цял ден обикалям по проектански фирми, по мебелни магазини, Практикер и прочие.....
И перфектно си нареждам кухнята / най-вече финансово / само да си намеря електрическа печка, но само с ДВА котлона отгоре.
ЗАЩО НИКЪДЕ НЯМА  #Cussing out
Първо исках вградени, после не се пасват пък с кухнята, която искам, другата дето би ставало, искат да ми одерат кожата и трябва да изкопая нефтен кладенец  ooooh! за да осигуря средствата.
Ако някой може да помогне  newsm78 - печица  cook, но не както всички с по четири, искам ДВАААА котлона / не говорим за Раховец, такава малка си имам / !!!

# 604
  • На черешата
 Виж сега, то се видя, че аз ще ходя с всички деца.  Mr. Green Всички възрастни ще се присъединят за вечерната проверка, т.е бира щом не ви се пързаля по пързалки.  Mr. Green

Смехулка, а защо трябва да е с два котлона?  newsm78

# 605
щото има само тенджера и 1 тиган  Joy

# 606
Ало, човека с целия бански или без бански... на всяка манджа мерудия, на всяка тенджера похлупак  hahaha

Смехулка... де ще намериш печка с 2 котлона. Ако е за вграждане може, ама печка, отделна, самостоятелна такава... само с 2 котлона не съм виждала никога.

# 607
имам бански , ама само горнището е останало  hahaha

# 608
имам бански , ама само горнището е останало  hahaha

То ти е достатъчно  Joy

# 609
  • София
Ха добро утро на всички!
Изпуснала съм купона снощи - с бански, без бански  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

# 610
Добро утро ! Hug

Наде , нищо не казваш по въпроса ? Wink

Бонго , мога да ти услужа с долнище ! hahaha
Или ти държиш да си направиш реклама и да шашнеш народа по натюрел ? Joy Joy Joy

# 611
лесно ви е на вас.  #Cussing out

Добър ден за четящите след мен  Joy

# 612
ДобрУтро и от мене  Stuck Out Tongue
Повечко посуда имам, но аз рядко ползвам втория, каму ли още два, т.е. защо да платя нещо, което няма да използвам. Вече десета година имам Раховец, има два котлона-голям и малък. Малкият да съм го пускала има-няма пет пъти. Реално като готвя ползвам само един.
LoveCat, аз съм упорито магаре - ще намеря  Sneaky
 Joy

# 613
ама те и производителите разсъждават така - защо да правят широк плот , а да не го използват рационално. и за това са сложили  4 котлона за да се използва мястото. ти искаш голяма фурна  newsm78  такава с комбинация от 1-2 котлона не съм виждал.  както и обратното - малка фурна с 4 котлона.
като търсиш  гледай котлоните да са стъклокерамика. остави ги тези от типа на Раховеца.  Laughing

# 614
В интерес на истината ние също ползваме само 2 котлона , въпреки , че са 3 . Peace

Общи условия

Активация на акаунт