По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 905
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
гледай котлоните да са стъклокерамика.

Задължително  Peace

# 616
тогава може да вземеш от тези за вграждане. там има по 2 котлона

# 617
Пич, четеш по диагонал Wink
Кухнята, в която се "влюбих" и ми е изгодна и като цвят, и като размер и най-вече като цена, няма предвидени шкафчета за вграждане, дават модела, предвиждайки нормална печка.
А аз искам като ще да е такава, поне да е с ДВА котлона само....ще намеря аз  Crossing Arms

# 618
пич... , те ти предлагат нормална печка , но ти търсиш ненормална. там е проблема. може би ако използваха такива печки масово щяха да направят модел на кухня и с тях. поне така си мисля  newsm78

# 619
  • На остров
Добро утро,

Изпуснала съм забавата снощи  Crazy.

Риъл честито завършване  bouquet!

Морги като гледам и аз съм волна душа и едва ли би ми допаднало реално бригада Thinking. За стила и аз мислих, че е рустик но не съм със супер познания и реших да не се изказвам неподготвена.
Вчера имахме гости и исках да им пусна един клип, който мисля Надето беше пускала тук, е не го намерих Rolling Eyes, клипа беше едно момченце пее my way, но не се откри.

Хубава Неделя на всички  bouquet!

# 620
  • София
Добро утро ! Hug

Наде , нищо не казваш по въпроса ? Wink

Щом Бонго ще е на купона - веднага  Mr. Green Mr. Green Такова предложение за изпускане ли е  Mr. Green Mr. Green

# 621
Бонго не е казвал,че ще бъде на купона  Joy
в момента около мен е страшен купон

# 622
  • София

Ама не ни каниш  Mr. Green Mr. Green

# 623
  • На черешата

Ама не ни каниш  Mr. Green Mr. Green

А се сърди, когато ние не го каним.  Mr. Green

# 624
Аз съм на нова работа, за тези които питаха. Всъщност от 27 август миналата година. Но до сега се обучавах и трябваше да мина много изпити към самата работа. Ако не бях ги минала, щях да си купувам 20 патки да ги паса вече.
Сега майка ми ме натиска тая година или следващата да записвам право.  Confused Тъпото е, че всичко живо около мен започна да учи право. Не ми се ще още една диплома, която да я имат 80% от хората. Ще го мисля.

# 625
  • София
Още веднъж браво, Real  Hug Hug Много успехи на новата работа и да ти доставя удоволствие   bouquet

А право наистина вече кой ли не го завърши, то зависи и къде  Mr. Green

# 626
  • Cyprus, Пловдив
Добър ден!
Ей цял ден ми е сънливо и мързеливо  smile3524 Mr. Green
Да ви питам и тук тези, които сте минали ремонти и имате опит, кой вариант е по-добър:
1. Стар паркет, който да се изцикли и оправи
2. Нов ламиниран  
 newsm78
REAL_WOMAN , честито   bouquet

# 627
  • На черешата

Да ви питам и тук тези, които сте минали ремонти и имате опит, кой вариант е по-добър:
1. Стар паркет, който да се изцикли и оправи
2. Нов ламиниран  
 newsm78

От естественото по-хубаво няма, но... Ще отнеме повече време и ще се цапа повече, съответно след това поне седмица ще мирише. Така че прецени сама дали това те устройва.

# 628
  • Cyprus, Пловдив
Да, миризмата си е кофти, от сега мисля къде да командировам детето по време на ремонтите  Rolling Eyes

# 629
А се сърди, когато ние не го каним.  Mr. Green
НИЕ е силно казано. покани ме само хепито. ти предлагаше ,но на женския пол. Бонго го отвяваш всячески. преди канеше мацките , а мачока - тц ...

Общи условия

Активация на акаунт