По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 845
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Ей , много си докачлив ! Grinning
Айде , пак те каня , даже сега и на още една мацка ще пиша , че тя много иска да те види ! Heart Eyes  bouquet 

Идваш ли ? Hug

Лъки , ти няма ли да дойдеш , тука си ? Hug

# 631
Ей , много си докачлив ! Grinning
Айде , пак те каня , даже сега и на още една мацка ще пиша , че тя много иска да те види ! Heart Eyes  bouquet 

Идваш ли ? Hug

Лъки , ти няма ли да дойдеш , тука си ? Hug
чак ме дострашава като знам ,че ще се накъркате. току виж ме удавите в басейна  hahaha

# 632
  • София
Ти да не си ясновидец, Бонго  Mr. Green Mr. Green

# 633
за кое ?  - че ще се накъркат или че ще ми посегнат  newsm78

# 634
  • София
за кое ?  - че ще се накъркат или че ще ми посегнат  newsm78

Че ще се напият, а че ще ти посегнат - що се страхуваш, може и да е за друго  Mr. Green Mr. Green

# 635
Ако ще давите някой, да ви пратя БНД. Mr. Green Първо може да изцикли паркета на Лъки и после си го давете колкото искате  Joy

# 636
Ако е за давене, да пратя и мойта гнас... Само дето не може да цикли, ма все пак го удавете де  Joy

# 637
  • На остров
Ако е за давене, да пратя и мойта гнас... Само дето не може да цикли, ма все пак го удавете де  Joy
Шамс това бе цитата на деня Simple Smile! Joy Joy

# 638
  • На черешата
  Joy Joy Joy

Хепи, нещо съм се заблудила, та подведох и теб. Уточнявам за всички желаещи да присъстват,в това число и bongo - става въпрос за 27.07-28.07. Мога да взема с мен 2-ма от София.  Mr. Green
 Смехулка да не се ослушва, защото и тя е наблизао, а да си организира кратко бягство от ремонта.

# 639
Аз, както казах си предоставям мястото на БНД, ама ако има среща на по бира из СФ съм навита.
Шамс, верно изби рибата  hahaha

# 640
  • На черешата
 И в Сф можем да го удавим, басейни колкото щеш.  Laughing

# 641
Я, първо в нас - коя дупчица ще направи, коя плочка да залепи, стеничка да боядиса, пък после може и на по бира cheers
 Joy

# 642
  • На черешата
 Ще ти отече ремонта ако разчиташ на нас.

# 643
  • Cyprus, Пловдив
Шамс това бе цитата на деня Simple Smile! Joy Joy

hahaha hahaha

Уточнили ли сте място? Не разбрах с дЯцата ли или без?  Sunglasses Иначе съм ЗА, стига да видя как ще съм с работата  Peace

# 644
  • На черешата
 Аз ще дойда със сигурност, но още не знам дали ще съм с децата. По принцип от 19.07 трябваше да са с БНД, но той завалията цяла година не можа да уреди въпроса с гледането за лятото. Заяви, че нямал възможност /според мен по-скоро желание/ да ги гледа, затова щял да ги изпрати при майка му на село за един месец. Подрастващият тийн нададе вой до небето, та успях да го уговоря да ги остави при мен и да може да ги взема всяка вечер, стига да пожелае. Нека се обзаложим колко пъти ще ги вземе.  Mr. Green Ама знае ли се, точно този уикенд може да реши, че няма да му пречат чак толкова.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт