По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 832
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро ! Hug

Завършихме официално учебната година ! Grinning
Снощи беше дискотеката , много е доволна девойката .
Аз бях на английски по същото време , а те бяха на дискотека в същата сграда , та се смяхме с колегите , че майката е на училище , а детето по купони ! hahaha

Понеделник ще им дават удостоверенията и ще подаваме документи за кандидатстване . Peace
Последно и окончателно - ЕГ с немски език . Peace

Лъки , сложна е твоята работа . Confused Confused Има ли , дори теоретичен , шанс БНД да спечели ? Rolling Eyes
Ще стискаме палци ! Hug

# 31
Лъки , сложна е твоята работа . Confused Confused Има ли , дори теоретичен , шанс БНД да спечели ? Rolling Eyes
не  Laughing

# 32
Ей , един път да не си солидарен с БНД ! Hug

# 33
  • София
Браво за избора Happy mama, но още не е късно да си го промени  Mr. Green Mr. Green Докато не се подадат документите, нищо не е сигурно  Crazy Crazy

# 34
Мълчи , Наде , че аз сега я навивам за МГ - системно програмиране . Mr. Green
Нищо не е сигурно ! Grinning

# 35
Ей , един път да не си солидарен с БНД ! Hug
аз може да съм солидарен с бащата и в този случай , но отговора на въпроса ти за шанса  е НЕ.  поне както е описано от авторката.

# 36
и аз да се похваля за учението.... от списъка на книги за прочит през лятото се мъдри и Турски нар.приказки  #2gunfire .....  деградацията на държавата е пълна.   #2gunfire

# 37
  • София
и аз да се похваля за учението.... от списъка на книги за прочит през лятото се мъдри и Турски нар.приказки  #2gunfire .....  деградацията на държавата е пълна.   #2gunfire

Абе щом още не са почнали да изучават турски задължително, пак е добри  Mr. Green Mr. Green

# 38
и аз да се похваля за учението.... от списъка на книги за прочит през лятото се мъдри и Турски нар.приказки  #2gunfire .....  деградацията на държавата е пълна.   #2gunfire

На нас ни сложиха обл. управител от ДПС . #Cussing out #Cussing out

Аз пак да си поФаля девойката - с най-висок бал е от целия клас !  newsm51 newsm51 newsm51
Иначе дипломата ще е 5,81 , но тя не участва при кандидатсване .

# 39
искам приказките на Буркина Фасо да се изучават  #Cussing out

# 40
  • На остров
Хепи специално за девойката   bouquet! Много се радвам за Вас Hug! Каквото и да избере ще е добре,  най-важното е да и харесва!

Бонго какво против турските народни приказки newsm78, според мен имат много общо с нашия фолклор Peace!

Весела ваканция на всички  bouquet!

# 41
Бонго какво против турските народни приказки newsm78, според мен имат много общо с нашия фолклор Peace!
според мен има разлика между български език и фолклор. приказките са по предмет бълг.език и литература , а не за фолклор. независимо балкански или международен. Айшето и Мустафата няма на какво да ме учат по български език.

пп. в никакъв случай не го разбирайте ,че съм против другите народи

# 42
  • София
Добро утро на всички  Hug Hug

Скрит текст:

# 43
Добро утро ! Hug

Айде , Наде , кога тръгваш натам ? Grinning

# 44
  • София
Добро утро ! Hug

Айде , Наде , кога тръгваш натам ? Grinning

Има още много време  #Cussing out #Cussing out Но наистина толкова идеи за стари вещи може да намери човек и стават страхотно, но трябва да имаш време, а и малко да ти идва отвътре. Та търся си стара лотка  Mr. Green Mr. Green

Е май свършиха тези валежи. Синоптик обещава хубаво време  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт