По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 22 097
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Шамс, хубаво, че е минало вече Praynig
Илита, остави дребните души и ги подмини с презрение - ще им бъде мъчно един ден за пропуснатите шансове да си комуникират с внуците...ама късно

# 316
Илитка , просташко е , според мен ! Tired
Не се натоварвай с такива хора !

# 317
  • Cyprus, Пловдив
Илита, честит ти двоен празник (със закъснение), да са ти здрави, щастливи и игриви порастналите момчета   bouquet  bouquet  bouquet
Между другото никой от родата на БНД никога, по никакъв повод не се е обадил да ни поздрави  Wink
Кали, продължават ли още опитите на БНД да се съберете?
Шамс, пропуснала да стисна палци, но много се радвам, че  е минало добре, дано и решението да е такова  Praynig
При нас - положението е същото, бяхме на вилата няколко дни, аз си починах повече, от колкото като бях в отпуск  Crazy Чакам си още решението, гадовете от съда чакат винаги последният момент  #2gunfire

# 318
  • София
Добро утро на всички!

Lucky хубаво чакаш, ама то съда излезе май в почивка вече. Така че на есен с песен  Mr. Green Mr. Green

Усмихнат ден

# 319
Здравейте, извинете, че нахлувам направо с въпрос, но досега си мислех, че с БНД сме умни и културни хора и няма да стигаме до тук, чела съм ви много и знам, че сте минали през много неща и ще знаете. Ако той не си плати 2 месеца издръжката и аз прибегна до ЧСИ, предполагам няма да е проблем да му вземат парите от картата,  на която си получава заплатата. Обаче има ли начин да се задължи фирмата, в която работи директно да ги превежда или трябва на всеки два месеца да се занимавам с дела?

# 320
  • София
Здравейте, извинете, че нахлувам направо с въпрос, но досега си мислех, че с БНД сме умни и културни хора и няма да стигаме до тук, чела съм ви много и знам, че сте минали през много неща и ще знаете. Ако той не си плати 2 месеца издръжката и аз прибегна до ЧСИ, предполагам няма да е проблем да му вземат парите от картата,  на която си получава заплатата. Обаче има ли начин да се задължи фирмата, в която работи директно да ги превежда или трябва на всеки два месеца да се занимавам с дела?

ПРивет  Hug Hug ЧСИ директно запорира заплатат му и работодателя е длъжен да съдейства, т.е. не се "тегли" от картата му, а направо от заплатат му.

# 321
Ама всеки път ли като закъснее трябва да го правя това, не може ли веднъж за винаги да му я вземат всеки месец?

# 322
  • София
Ама всеки път ли като закъснее трябва да го правя това, не може ли веднъж за винаги да му я вземат всеки месец?

Веднъж запорирана работодателят си знае, че трябва да му взеча издръжката. При смяна на работодателя отново същата процедура

# 323
  • На черешата
   Omnia Vincit Amor , ЧСИ еднократно изпраща писмо при работодателя /не знам какво точно съдържа то/ и от там нататък всеки месец си тече запор на заплатата му за определената сума. БНД в момента така плаща издръжката на децата си и упорито ме убеждава да махна запора като обещава, че ще си плаща всичко редовно.

# 324
Ехооо, никой ли няма за една бира, макар и виртуална  beer3

# 325
  • На черешата
Ехооо, никой ли няма за една бира, макар и виртуална  beer3

Аз бе.  Laughing Ако си наблизо, може и реална.  Hug

# 326
Ех Торнадо, поне 120 км ни делят  Hug

# 327
  • На черешата
Ех Торнадо, поне 120 км ни делят  Hug

Жалко  Confused , само виртуална тогава.

# 328
Каквато - такава  beer3 Доволна съм, че високото кръвно ме пусна най - накрая, пък каквото ще да става, ще си пийна бирата с кеф. beer3

# 329
  • На черешата
 Наздраве тогава  beer  Моето кръвно пък е прекалено ниско, в повечето случаи около 80/60  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт