По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 22 058
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Да се похваля, срещата с директорката на дневния център мина добре. При всички положения ще има място за малчо. Едно гайле ми отпадна. Надявам се да свикне бързо и да му харесва там.

Браво   bouquet

# 391
Браво , Охи ! Hug
По колко време ще е там детето ?

# 392
По цял ден, до като съм на работа. Няма как.

# 393
Много добре . Peace
Нали трябва да работиш ! Hug

# 394
Така е, а и там пак специалисти ще работят с него. Това ми е  най - важното.

Пропуснах: ноктите ми са красиви  Mr. Green

# 395
Още едно браво !  bouquet

# 396
  • София
ако живее за по-дълго време от годината с него усещането ще бъде в обратна посока  Joy

пп. ако детето живее по-дълго време от годината с баща си , тогава ще усетиш ,че то (детето) се сърди на теб.

Само да спомена, че ако имаше как и ако баща му искаше бих се съгласила да изкарва и по 1 седмица всеки месец с баща си, но уви той не иска. Аз лично, стига да съм здрава не бих издържалал 1 година да не си видя детето, така че такива хипотетични ситуации няма смисъл да обсъждаме Simple Smile. За мен родителите са 2-ма и няма значение пола им, имат еднакви права и задължения.

Мащехата си е вЕрно истинска, но поне преди се държеше добре с детето (като бях още заедно с БНД), винаги му носеше подаръци и т.н., но е леко истерична. Преди месец взе телефона от БНД-то докато говорихме и започна да ми крещи и обижда, че съм "кучка кариеристка, която е неспособна да бъде 100 процентова майка" , не че не съм и майка и баща едновременно. От това се притеснявам, да не крещи пред детето, да ме обижда. Ще е много грозно, а досега веднъж не съм говорила нещо лошо за нея или БНД пред детето, даже поддържам мита за страхотния татко ( не знам колко е правилно). Изобщо притеснявам се как ще приеме малкия това и дали няма да има неприятни изненади.

Ohi браво, много е хубаво, че ще има спец. помощ, а ти ще може да работиш Hug

# 397
  • София
Охи, хубаво е, че има къде да пратиш детенце (разбирам от твои предни постове, че твоето детенце изисква повече грижи и внимание).

Ама да се оплача и аз от ваканцията....Щото питайте по колко пъти на ден говоря с девойката. Понеже скучае и само се чуват с други подобни на нея кикимори. И ми се звъни найсе пъти на ден - мамо, мамо, мамоооо, може ли не нам къде си да играем? Не, не може далеч е...След 5 мин - а, може ли на едно друго място дето е близо? Добре, може...и така след час-два се повтаря всичко наново  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 398
Морги , още малко да порастне и ще си смените ролите . Sunglasses
Ти ще я питаш къде е и кога ще се прибира ! hahaha
Ако изобщо ти вдигне телефона ! Crazy

# 399
  • София
Хепи, молим те! Ще й имплантирам чип, за да знам къде е винаги  hahaha hahaha hahaha
И без това изпитвам неистов ужас от приближаващия вихър на истинския пубертет! Някак ако може да заспя и да се събудя след 9 години  Wink

# 400
  • София
А какво ли сме правили без джисиеми преди  newsm78 newsm78

# 401
Ние не сме карали такива тежки пуберитети.....
Морги, и аз на твоя огън ще се пека (даже вече бая ми се е загряло покрай врата) та да видим как ще оцелеем следващите 9 години.
Аз ще си имам бонус- двама ще ги тресе почти едновременно пубера.

# 402
Веси и аз поддържах мит не за страхотен, но поне за нормален татко, и 1. се видях в зор да обяснявам ненормални постъпки, 2. детето ме взе на подбив, че съм леко глупава и не разбирам, че оня е психар и 3. въобще не ми вярваше... Наложи се да му потвърдя съмненията, защото психарят взе да го заплашва и него. Та от митове полза няма, нека сами си изградят мнение. Да не говорим, че ако детето се разочарова, теб ще изкара виновна, че си го лъгала. Все пак ти си му най-близкият човек и на теб вярва.

Сега от позицията на мащеха  Mr. Green Майката в началото ми ги тръсна за месец, с надеждата да не се разберем - ние пък се разбрахме перфектно  Mr. Green После взе да наказва таткото, като не ги даваше навреме или не казваше кога ще ги дава - никакъв проблем пак, когато идват - тогава, ние сме на линия. Като разбра, че съм бременна, започна усилено да си търси мъж и сега дяцата са тук всеки уикенд - ми пак нямам проблем, пък и тя май е доволна  Mr. Green Само ако можеше овреме да казва кога ще ги дава, а не в последния момент, щеше да ни улесни, но предполагам, че целта й не е баш това  Mr. Green

# 403
  • София
Ха добро утро, красавици! Много спите, време е да ставате  Laughing

Скрит текст:

# 404
Ха добро утро, красавици! Много спите, време е да ставате  Laughing

добър вечер , поспалани !!!

те така трябва да започваш деня в тази тема  hahaha  утрото , а понякога и обяда , за тях е мираж

Общи условия

Активация на акаунт