По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 855
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
 Joy Joy Joy

Хепи, нещо съм се заблудила, та подведох и теб. Уточнявам за всички желаещи да присъстват,в това число и bongo - става въпрос за 27.07-28.07. Мога да взема с мен 2-ма от София.  Mr. Green
 Смехулка да не се ослушва, защото и тя е наблизао, а да си организира кратко бягство от ремонта.
егати и късмета  #Cussing out - първият отпаднал

# 646
  • Cyprus, Пловдив
Що, БонгоRolling Eyes

# 647
Що , Бонго ? Thinking

Помисли си ! Peace

# 648
и ти ли искаш да ме видиш ?  Joy

# 649
  • Cyprus, Пловдив

Да и аз съм на опашката  Laughing

# 650
  • София
Ама то си заслужава да се види Бонго по бански - с горнище, без долнище... Доколкото разбрах така се очертаваше да се появи  newsm78 Wink

# 651

Да и аз съм на опашката  Laughing
кои са преди теб бре  newsm78

# 652
Ама то си заслужава да се види Бонго по бански - с горнище, без долнище... Доколкото разбрах така се очертаваше да се появи  newsm78 Wink
нищо не си разбрала  #Cussing out  кой е казвал ,че ще се появявам ?

# 653
  • София
М, то е ясно, че ще се появяваш...как иначе?  smile3534

# 654
Добър ден ! Hug

Къде сте ? Wink

# 655
Добър ден и от мен  Simple Smile
Аз си почивам след почивните дни  Laughing
Желая ви, усмихната и красива седмица   bouquet

# 656
Добър ден,

Ето ме и мен. Сутринта ходих да направя един устен превод и сега съм заседнала пак пред компютъра.
Остават ми точно 2 седмици до морето и вече едва чакам да стане 29 юли и да заминаваме.   grinning039  grinning039

# 657
  • Cyprus, Пловдив
kalinchita, завид за морето  Mr. Green
Аз съм в дилема...имам един висящ изпит(единствения, който са ме късали и то доста пъти  #Cussing out ) , който ми е и последен преди държавните. Та... другата седмица имам дата за него, ама хич нямам желание да се явявам, че да не ме скъсат отново  Mr. Green сигурно ще си кажете-рискувай, ама за да се явя се плаща такса 50лв, така че не ми се рискува току-така  Mr. Green  newsm78  Rolling Eyes
Хубав следобед   bouquet

# 658
Лъки, по какво е? Давай да помагаме нещо ако може... Писмен ли е, устен ли, пищови нещо?

# 659
  • Cyprus, Пловдив
Реал, по счетоводство  #Cussing out (да не ми се сърдят счетоводителите, ама т'ва е голяма скука), не ме бива с пищовите, играя го честна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт