Лято, може би - Франция 35

• 35 420
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Всички мобилни оператори ги предлагат. Трябва само да се интересуваш кои ще ти предложат най-добри условия  Grinning

# 151
Е, трябва да е кадър Вас+4. Поне така си мисля.
Но си права, че ще получаваш по-малко ако е за същото бруто Simple Smile

# 152
  • FRANCE
Благодаря за пожеланията! Да сте живи и здрави и вие.

Още един ден училище остана. На Алекс определено вече и писна училището. Днес се прибра с ужасно главоболие (диването не пие вода ако не и я сложиш пред устата, а цял ден са играли навън) та се замислям дали няма да почне ваканция от днес.

# 153
  • Rennes, France
Мадам, да си жива и здрава, щастлива и много обгрижвана Hug  bouquet

Мария, майка ми взима за вилата на Виваком, доволна е от връзката, но имай предвид че тя ползва само поща, интернет млако и Скайп. За други неща тип гледане на филми и т.н. - нямма представа дали ще стане с флашка newsm78

Ох, хапнахме предоволно и сега бебка е на тясно и аз пъшкамммммм Whistling

За Бак+4
- мисля че е кадър, моя колега е така...А за заплатата, не претендирам че знам, но тук ги определят според квалификацията - за инжинер например е едно, за мен като секретарска работа е SMIC...та не знам дали може да се "пазари" заплата, вие повече имате опит, аз споделям от видяното при нас. Обаче има и нещо друго, при колегата ми има и допълнителни часове, които вдигат заплатата и са по-скъпо платени Peace

# 154
Момичета, благодаря за отогворите! Ние се канехме да вземем таблета, но май ще мъкнем лаптопа. няма как, все пак сме с 4 куфара, все ще му намерим място...

cutty на мен ми трябва за интернет, да търся хотели, идеи за екскурзии. Аз никога през живота си не съм гледала филм по интернет , така че няма да ми липсва Joy

Аз не мога да помогна за заплатите в частния сектор Simple Smile На държавна служба съм и няма пазарене за парите, заплатите са определени по закон...

# 155
Да ни е честита ваканцията!
Слънчево и незабравимо лято на заминаващите утре!
На другите - кураж до август! Laughing

Ние утре следобяд заминаваме за Венеция, до вторник! Да видим свят и да се напечем на истинско слънце!
До скоро Grinning

# 156
  • MERIGNAC, FRANCE
Мадам, честит рожден ден на патерици   bouquet

Мария, дано да си изкарате страхотно  Hug

Мен ме чака стягане на багаж  Crazy че след няколко дни и ние отлитаме  Party

Приятен уикенд на всички   Nature Sunny

# 157
Весела ваканция на всички дечица и кураж на мамите-организаторки !   Nature Sun With Face

Поздравявам от все сърце всички които пораснаха напоследък : опитвам се да не изоставам с четенето, но за писане все на остава време  Embarassed

# 158
Весела ваканция на всички и честит празник на малчуганите,които пораснаха с още една година Simple Smile

И аз съм във ваканция и заминаваме другата седмица ехехе Flutter

За Пловдивската среща - като всички сме в Пловдив,да си дадем среща на по един сладолед на Стената Simple Smile

# 159
  • FRANCE
Юпии ваканция! Аз пътувам с девойките на 10 за Бг. Там вече наистина ще е ваканция, мама готви и чисти, сестра ми забавлява децата .... newsm68     Приятна ваканция на всички.

# 160
Много е тихо ж темата  Confused
Мадам - Честит Рожден ден !!!
Много хубави преживявания на всички, които са вече на път.
Някой знае ли дали на софийското летище има място, където да се остави багажа за няколко часа ?

# 161
  • Rennes, France
Ми, настана жега - всеки се разхлажда с коктел/бира/сок някъде и няма време за форума Laughing
Чик, аз не знам за оставяне на куфарите да има опция...на сайта на летището нищо ли не пише newsm78
Мария, приятно изкарване във Венеция, но и тук слънцето е страшно - 30-31 градуса, направо не мога да повярвам...Трудно се спи след обед, но все пак се радвам че е рядкост Sunglasses
Приятна ваканция на всички и да си починете преди рантрето Hug
Аз да ви кажа че ни дадоха вчера новите кофи за боклук Whistling Mr. Greenвместо една ще си имаме три - пластмаса, био отпадък и неразградим...Т асега трябва яко сортиране и следене на взимането, че изпусна ли...отива. Имаме право на 12 взимания като плащаме за този за неразградимите. Ако има повече взимания - повече плащаме...При вас има ли такова селектирано събиране ан боклука /леле, каква тема подхванах Crazy/

# 162
Да, при нас винаги е имало 3 кофи (на мен ми се струват малко, в Германия бях свикнала на по-голямо делене ). И преди като живеехме в апартамент имаше делене на отпадъците.
Тук са 3 - стъкло, за рециклиране и други (там е биото).
Първите две ги взимат веднъж седмично, общият боклук 2 пъти.

Не разбрах при вас 12 пъти какво е?

Не се притеснявай, ще свикнеш кое за къде е.
На кофите отгоре не пише ли подробно?

Аз имам още 3 седмици работа и на 25ти отлитам.
Този уикенд си правихме плаж на двора, нали мъжът ми донесе надуваемо спа преди известно време Simple Smile

# 163
Ей, Иве, твоя двор съвсем на гран лукс заприличва! Браво за организацията

На нас вече ни отесняха всички басейнчета, но ще опитаме да ходим по-често на плаж. Този уикенд имаше много дейности и не успяхме - концерт до късно в петък, а вчера празнувахме рд на Сашо с бабите и с единствения останал приятел.

Мадам, макар и на голяма патерица, честито порастване и на теб! Да те слушат и отглеждат всички наоколо!

cutty, не я разбрах много вашата система. При нас също има различни кофи за стъкло, пластмаса и други, но са общи за квартала, а аз си правя компост в градината от органичните. 

Аз все още не виждам никаква ваканция на хоризонта, само Сашо заминава за планината за две седмици, после и девойката, но все ще си имаме по някой

Приятна ваканция на всички, които вече се радват на такава и да разказвате  bye

# 164
  • Rennes, France
Ние досега имахме една кофа за боклук - за т.нар. остатъци, неразградими. Пластмасата събираха в жълти чували, които давахме с боклука, а компост ние си имаме така или иначе...Сега имаме кофа за пластмаса - лична, коф аза компост - който ще пълним с неща които не слагаме в нашия...и обикновен боклук, неразградим, за който ще плащаме да се взима един път месечно - затова 12пъти. Ако имаме в плюс вдегания - плащаме допълнително... Стъклото си остава в общи и хартията, като има частично разпределение на картони и стъкла и в кофите. Има точно описание, но като че ли малко ме дойд ев повече и съм си го закачила пред мен, да го гледам, да не объркам Mr. Green

Иве, да си прекарате страхотно в БГ - слънце, море, коктейли и т.н.....
Чумби, пак с едно дете е по-леко предполагам Winkама където казваш - няма почивка и от двамата накуп Whistling

Аз днес работя вън на двора, на лека сянка и е доста приятно Whistling

Общи условия

Активация на акаунт