Лято, може би - Франция 35

• 35 421
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Ние имаме 3 кофи -зелена за домакинския отпадък, жълта за пластмаса, кутии от сокове, метални кутийки от кока кола и бира и т.н и син за хартия. Тези кофи за общи за входа. Стъкло се изхвърля в общи контейнери, оставени на дъстъпно място в квартала. Деленето е малко условно. В Япония беше много круто и дори веднъж професорът, който живееше под мене, дойде да ми обяснява колко е важно да не бъркам.

# 166
Ехо, здравейте! Голямо затишие в темата!

Ние се завърнахме о нашето 4-дневно италианско пътешествие.  Grinning Много ни хареса във Венеция, няма какво да се критикува. Времето беше топло, но поносимо, нямаше никакви лоши миризми, въпреки "слуховетет" в нета, разходихме се на воля, открихме стъклото на Мурано, возихме се на гондола Joy
От днес пак на работа, още точно три седмици!

# 167
И само толкова ли за Венеция, м? Искаме подробен разказ newsm18  И снимки даже щяхме да поискаме, ама сме скромни  Blush 

Аз още не мога да се оправя с тоя боклук, има само една кофа. В определен ден събират хартията и пластмасата, в останалите и аз не знам какво  Embarassed За стъклото има отделни контейнери.

Тука цяла седмица има слънце, доста е топло и не е валяло. Рекорд направо! И както си му е реда, аз не мога да се възползвам максимално, защото съм цяла седмица на разположение.  Mr. Green

Роца, а кой е първия? Понеже мистър Найтли и на мен ми е любим.

Ивенце, ама вие наистина луксозен спа комплекс правите!   Simple Smile

# 168
  • пак на Рив Гош
Мария, и тук - добре дошли! Разкажи повечко - какво, къде, разходки, музеи, гондолиери, пица, паста... (снимки)  Mr. Green

Иначе темата позамря, защото, предполагам, всички се радваме на топлото време с по някой коктейл в ръка  Grinning
Или като мен, с предозиран студен чай  Grinning, дето онази вечер като си сипах чаша след вечеря, не мигнах преди 1 сутринта  ooooh!. А кафето не ми действа така, въпреки (или може би заради) промишлените количества, които пия.

Фенси, как кой? Мистър Дарси, разбира се  Heart Eyes. Той е един от трите мъжки литературни образа, в които съм дълбоко и безвъзвратно влюбена, откакто навърших 15. Ама аз съм много болен мозък на тема "Гордост и предразсъдъци". Толкова болен, че направо ме е срам да си призная всички черни тайни  Embarassed

# 169
Така си и мислех като се чудех дали да те призова на дуел точно за този мистър Дарси  Mr. Green Колин Фърт ми е Любовта на живота / е, с още няколко.../ И аз съм фенка на "Гордост и предразсъдъци", но не чак  в такава степен.

# 170
OХхххх, хич ме няма по пътеписите Embarassed Откак се върнахме съм здраво на тръстикта и аз, но следващите три седмици, теоретично, трябва да съм по- свободна и ще опитам да направя разказ....
Сега мога само да кажа, че в никакви музеи не сме ходили, така че една подточка от плана на Роца отпда Joy

# 171
Я, имало и други хора на тръстиката Grinning  Този път признавам, лятото със сигурност дойде, даже вече започва да ми е в повече на мен, ама то защото нямам ваканция. Доживях да се радвам на лятна буря с дъжд

Мария, вярно много бързо я отметна тази Венеция - видях някъде набързо една 'Долче вита' и вече се чудя дали не съм я сънувала.  На мен ми беше много харесала навремето - бях си я представяла малко кич като на картичките и ковьорчетата, но на живо се оказа - магия! Само пицата дето беше прекалено туристическа

# 172
Момичета здравейте Simple Smile Мога ли и аз да се присъединя към Вас? Аз не съм българка, но живеях в България последните 7 години а сега от август ще се местим във Франция Simple Smile Ще се радвам да се запозная с Вас, без значения дали виртуално и реално Simple Smile Имам 3 деца, на 10, почти 9 и почти 6 години. Ще живеем близо до Ница.

# 173
Ехооо ваканционерките! Simple Smile

Ние заминаваме за Лил във вторник - ако някой е в района,да се видим.

Как минават ваканциите? Simple Smile

# 174
Здравейте!

Добре дошла на secret_user! Успешно установяване във Франция!

lafrancaise, при нас ваканцията още не тече, защото започва на 1 август... Децата са в къщи с нунуто си, първата седмица от ваканцията я изкараха в мързелуване , напълно заслужено!
Аз си мислех преди малко, че ми остават 2 седмици и половина още на работа и това ми се стори ужасно много Sad Когато остава много, не го броя и не ми пречи, но наближи ли, става непоносимо ooooh!
Ние този уикенд се опитваме да не правим нищо, не е лесно! Joy Аз все си измислям домакински дребни задачки, мъжът ми, нали е болнични, се опитва да си почива.
Преди малко гледахме самолетите от дефилето , които минават над нашата тераса, 15 секунди преди да се появят на телевизионния екран над Champs Elysées...Това ни е малкото 14-юлско забавление всяка година Grinning

# 175
  • Rennes, France
Привет, девойки Peace
Добре дошла на Сикрет-Юзер  bouquetЛеко установяване и от мен Peace

Аз цяла седмица се боря с летящи мравки и съм вече в паника и ужас, защтото и след третирането за което платих страшна сума, та мъжО сумтя цял ден, пак има всяка вечер около 30поне които убиваме. Та тази вечер вече отварям широко прозорците, дано се сетят да литнат и да ми напуснат къщата, защото съм затворник и спя при Луи, а не в собственото си легло  ooooh!това чудо от къди ни сполетя направо не знам Rolling Eyes

Ваканционно съм настроена, ама нунуто като излезе от 09 август в отпуск и ще ми се стъжни...Луи всяка сутрин се буди в 8.15 и айде мамо ревей тоа Crazyа на мен ми се спиииииииииииииииииииии...добре че таткото го изведе днес малко навън, та успях да дремна около час допълнително. Сега обяд, ядене, да просна дрехите и айде по леглата пак Mr. Green

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 14:33 от cutty

# 176
Cutty, и аз съм във ваканционно настроение и точно там е проблема Laughing Трябва да го боря и да си налагам дисциплина за работа, че не е свършила.....

Явно тази година е " Годината на мравката"  Laughing и ние имаме на терасата цяла колония, за първи път от 7 години. За сега успявам да регулирам популацията със сол и механични методи,но са много упорити....

# 177
  • Rennes, France
Мария, забравих да попитам - мъжа ти е в болнични след операцията ли? Как е минала? Всичко наред ли е? Да си почивате повече Peace

# 178
Къти, още ли не сте ги изгонили тези мравки.
Аз за градината купих един препарат, ама не го използвах в крайна сметка. Само със сол ги разкарах. Но пък вашите са летящи.

Ето го лятото. Това си мислех, че вече близо 3 седмици не е валяло.

Гледах дефилето и аз. За първи път тази година.
Сега мисля да ида на басейн.

Мислех да идем с мъжа ми и до Икеа или подобен магазин.
Търся си одеяла - съвсем нормални, памучни, за лятото. Ама не виждам никъде, само някакви поларени завивки, които обаче са много къси. Някой да знае къде продават?

Приятна неделя и кураж за следващата седмица.

# 179
Cutty, да, заради това е в болнични. Добре е, но все пак е още " пресен" , преди 48 часа беше интервенцията, затова я караме съвсем лежерно.

Ивенце, ако намериш такива " истински" одеяла, свиркай новината Peace

Общи условия

Активация на акаунт