Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 39

• 51 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Аленка
Под веждата Mary Kay® Mineral Moonstone
Скрит текст:

На подвижния клепач
Geek Chickadee
Скрит текст:
Върху тях някакъв шимер който не го знам каква марка е, ама не става за нищо, яд ме е че днес не си взех на Пупа имаше много красиви.

На коста
Върху кафявия молив на Лореал
Mary Kay® Mineral Espresso
второто
Скрит текст:
И още два цвята да ти кажа вече не помня кои съм слагала.

# 46
  • в 1001-та нощ
Мерси  Hug Лунният камък е много красива сянка  Heart Eyes

# 47
Аз пробвах сянката на Astor  Grinning
Като качество имам и по-хубави сенки, но като цвят много ми харесва.  Heart Eyes
След като се гримирах с новата сянка, а и си боядисах косата, за пореден път се влюбих в себе си.  Heart Eyes Mr. Green Laughing
Не е лесно да си влюбен в себе си.....идва ми да си легна с огледалото.  Crazy Joy

# 48
# 49
Не е съвсем по темата, може и да сте чели това в "Клюкарника", но понеже става въпрос за продажби на козметика го пускам. Хубаво е да е подготвен човек ако случайно получи обаждане от въпросната фирма. Темата е много интересна.

Демонстрации на козметична линия Де Шели

Някой минавал ли е през тази агресивна месомелачка?  Демонстрират ти някакви чудодейни кремове, благодарение на които ще си останеш вечно млада и отивайки на тази уж безобидна, приятна и най-вече - безплатна демонстрационна спа-козметична процедура за лице, се озоваваш в някаква абсурдна ситуация, затворена в някаква сграда с десетки козметични кабинети, от която не те пускат буквално да излезеш, без да си купиш на момента цялата им серия кремове за лице барабар с някакъв апарат за ултразвук, всичко за 1990 лева. Още не мога да асимилирам как е възможна такава наглост.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=720036.0

# 50
  • София
И аз нещо се дразня напоследък на тема очна линия. Всеки път като започна да я слагам си повтарям, че първо ще направя опашката. Обаче не, започвам от началото на окото, не стигам до края, правя опашка и се започват мъките по свързването на двете части.
Уморих се нещо, и затова от известно време ползвам само молив. Ама пък с него не ми е така прецизно в края на окото, трябва нон стоп да го остря, а нямам чак толкова време сутрин.  Whistling

И сега да помрънкам малко, определено си оставям Метеоритите за зимата, много лъсвам с тях сега.
Кажете каква пудра да си купя. Имам още малко от Блот пудрата на Мак. Какво да взема? Трайно да матира, без да стои брашняно. Питах преди време за свободната на Шанел, ама нещо не ме навихте тогава, даже май ме развихте  Joy А пък и да я нося с мен искам. Prep+Prime оризовата на Мак, по-добра ли е от Блот-а?

# 51
  • в 1001-та нощ
Добро утро, Слънчеви  Blush

Влизам да покажа неоновото червило на NYX, както и ружът Коралина на Милани (взех 3 цвята)  Blush много леко го сложих, да не стане изглед "купуване на булка" по Тодоров ден   Blush

# 52
Леле, кога успяхте да изпишете 4 страници  Laughing

Аленка, много са хубави новите ти придобивки. И аз отдавна заглеждат червилата на Никс и ружовете на Милани, но все им се чудя дали ще ми харесат  Crazy

Гледам за очни линии говорите. И аз напоследък съм всеки ден с очна линия. Бях я зарязала за доста дълго и карах на моливи, но като си купих гел линията на Лореал, трябва поне да я ползвам  Laughing И аз имам терзания с нея, по тази причина я слагам като отида в офиса иначе не ми мърда закъснението  Crazy

Аленка
Под веждата Mary Kay® Mineral Moonstone
Скрит текст:

Наистина хубав цвят. Миналата година по едно време се видях с една дама, която ми представи нещата на Мари Кай. Исках да си купя техен ФДТ, но нещо не се разбрахме с цветовете. Видях и другите неща, имаше интересни, но доста скъпи  Rolling Eyes Неоправдано скъпи, поне за мен. Ако ще давам такива пари, бих предпочела да дам още малко отгоре и да купя по-висок клас козметика, а не каталожна  Wink

# 53
  • в 1001-та нощ
aaa, ще ги нося на срещата, трудно се спрях само на 3 ружа  Joy hahaha обаче - проследния път, като се класирах -онемях от Коралината на Теди и  Rolling Eyes не устоях  Blush

между другото - свършва ми очната линия на NYX, месеци я ползвам - изключително икономичен продукт  Blush

# 54
  • София
Кажете каква пудра да си купя. Имам още малко от Блот пудрата на Мак. Какво да взема? Трайно да матира, без да стои брашняно. Питах преди време за свободната на Шанел, ама нещо не ме навихте тогава, даже май ме развихте  Joy А пък и да я нося с мен искам. Prep+Prime оризовата на Мак, по-добра ли е от Блот-а?

Лично на мен Prep+Prime (използвала съм само компактната версия) ми харесва много повече от Blot, матира много по-добре.

За очната линия - аз чертая опашката със скосената четка на Essence и с гел-очна линия, след това запълвам с нормална очна линия с писец и после очертавам с 210 на MAC. Обикновено ми се получава, но миналия ден просто не успях да направя на двете очи еднакво  ooooh! Много тъпо се почувствах. А така да ми харесват очните линии.

Обаче ако ме видите как се гримирам  hahaha Аз съм казвала, де - с едно малко огледалце, горе-долу с диаметър 6см. в едната ръка и с четката в другата. Тоест по никакъв начин няма как да си помагам, използвайки двете ръце, издърпвайки клепача или всякакви такива трикчета  hahaha

# 55
  • Стара Загора
От ибей ли вземате Каролината? Crazy
Там ми се вижда доста скъпа, доставката е повече от ружа. Laughing

# 56
  • В една слънчева къща...
Алена, червилото е разкош  Heart Eyes, както и много ми хареса грима ти с полицата.
Останах очарована и от последния грим на Весето. Много се зарадвах, че и Елфи пак ни посети  Hug
Аз също съм доволна от Prep+Prime  Peace

# 57
  • София
А Prep+Prime пудрата, добре ли седържи на снимки? И цената ако ми подскажете в момента ще е хубаво.

# 58
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Дами  Heart Eyes

Ивче, от cherry culture, наскоро имаше отстъпка за Милани, но аз поръчах по-рано по някакъв друга промоция  newsm78

Често има промоцийки  Blush

# 59
  • Стара Загора
Благодаря, Дами  Heart Eyes

Ивче, от cherry culture, наскоро имаше отстъпка за Милани, но аз поръчах по-рано по някакъв друга промоция  newsm78

Често има промоцийки  Blush

Да, сега разбрах като погледнах похожденията. Grinning
И червилата, които си взела са много хубави. Crazy
А колко е доставката от Черито, рових и не можах да открия. Върти ми се нещо, че се калкулира накрая или бъркам? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт