Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 39

• 51 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да, според броя и обема на нещата се калкулира  Peace

# 61
  • Стара Загора
Благодаря.  bouquet

Значи е по изгодно да се поръчат няколко неща, отколкото едно. Blush

# 62
Моята очна линия тотално пресъхна преди месеци/след няколко годишно ползване  Laughing /,но сега така ме зарибихте,че ще бягам за нова.
Пак ще си взема любимата ГР с писец.Тези геловете нещо не ми харесват  Thinking
Не съм пробвала Есенската де,може пък тя да ми хареса  Thinking

# 63
  • Пловдив
  Те я спряха нея ... , като я търсих от много места ми се оплакаха, че направо на стелажа изсъхвали и може би това е причината. 

# 64
  • София
  Те я спряха нея ... , като я търсих от много места ми се оплакаха, че направо на стелажа изсъхвали и може би това е причината. 
Нали знаеш, що изсъхват на стелажите?
Щото много любопитни ръчички го отварят! Wink

Отдавна ги няма тези гел очни линии на Есенс. Аз тъкмо ги харесах и реших, че ще си ги взема всичките Mr. Green и те взеха, че изчезнаха! ooooh!

# 65
  • Пловдив
Ами за стелажите винаги го имам на ум , но тук странното беше, че ми казаха- че пристигат изсъхнали ... и направо ги връщали брак...

# 66
  • София
E, това си е вече направо брутално! #Crazy

# 67
  • в 1001-та нощ
Благодаря.  bouquet

Значи е по изгодно да се поръчат няколко неща, отколкото едно. Blush

да обаче цената расте с увеличаване броя на продуктите, примерно до 4 неща е 8 долара, после до 12 продукта е 12 долара..... цената и брой продукти го пиша малко наизуст - по-скоро да добиеш идея  Peace но има смисъл да се вземат повече неща и задължително пиши да обявят ниска стойност - за да няма ДДС  Peace

# 68
  • Пловдив
Аленка,може ли линк към червилото? Hug Страхотно ти стои!! Flutter

# 69
Astor + MAC  Mr. Green

a.l.e.n.a, червилото изглежда страхотно  Heart Eyes
Аз отдавна се каня да разгледам отново продуктите на NYX, но все не ми остава време  Rolling Eyes

# 70
B&C просто жестоко!!!Любимият ми твой грим е този!Наистина ти отива много!Отделно от това,цветът е умопомрачителен  Heart Eyes

# 71
  • София
Хоп и аз в новата тема.
Да си кажа, че и на мен ми харесват гримовете на B&C и не само, че я разбирам като казва, че не иска да носи по-наситен грим през деня, а даже повечето ѝ леки гримове са доста повече от това, което аз си слагам по очите за ежедневието. Нека блога ми и това, което виждате по срещи не ви заблуждават  Laughing

Алена, най-много ми хареса опушеният ти грим от края на предната тема. Експериментирай в тази насока  Heart Eyes

# 72
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета  Blush много сте мили  Hug

Ето го червилото  Heart Eyes  http://www.cherryculture.com/cosmetics/makeup/nyx/nyx-round-lips … ;cat=0&page=1 цветът се избира от картинка или падащото меню  Peace трайно е и меко, но не е мазно, някак деликатно хидратира, не е сухо  Peace

# 73
Нека блога ми и това, което виждате по срещи не ви заблуждават  Laughing
Да, форумите и блоговете много заблуждават!  yes
Хората остават с впечатление, че дори си лягаме гримирани (за да сме красиви) и ако не си шпакловаме цялото лице, въобще не се показваме на улицата  Laughing а това не е така!
Аз наистина полагам усилия да се контролирам и да не прекалявам, но не винаги ми се отдава  Rolling Eyes Mr. Green

# 74
  • на кого му пука
По повод козметиката Astor някой ползвал ли е техни ружове?

Общи условия

Активация на акаунт