Спирала за мигли - 7

• 110 956
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • sofiq
Аз нямам любима марка,пробвам различни Laughing

# 31
  • Бургас
Любимите ми "проста" и "сложна" спирала Simple Smile

Запис! Simple Smile

# 32
Ехаа, тази ''простата'' х 5 е и мой фаворит  Heart Eyes Страхотна е просто.

# 33
  • Бургас
Нали Simple Smile
Въртя Ланкоми, Герлени, Диори и какво ли още не винаги се връщам на на този Лореал.

# 34
Нали Simple Smile
Въртя Ланкоми, Герлени, Диори и какво ли още не винаги се връщам на на този Лореал.
Коя е тази на Лореал,от старите серии ли,четката от гумените ли е....че аз нещо не ги обичам тях....и може ли да се напластява на миглите,аз много обичам така...

# 35
Нали Simple Smile
Коя е тази на Лореал,от старите серии ли,четката от гумените ли е....че аз нещо не ги обичам тях....и може ли да се напластява на миглите,аз много обичам така...

ето тази е

четката не е гумена (силиконова), мека е.

# 36
  • Бургас
Ето я в Enzo.bg примерно http://www.enzo.bg/loreal-paris/volumissime-spirala-za-obem-i-sg … avane-na-miglite/
Това е, ако мога да използвам израза класическа спирала на Лореал (оставете ги новите глупости архитекти, силиконови четки)... идеална за обем, за много обем.

# 37
Много благодаря за спиралката,ще си взема нея.....обичам да я наплася Winkвам дано да стане с нея....

# 38
Мойта най-любима спирала е на L'oreal Telescopic  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Ползвам почти само нея от както я пуснаха на пазара... Прави миглите много дълги и подредени - като изкуствени

# 39
Моля, препоръчайте ми наистина добра водоустойчива спирала.

# 40
Момичета Simple Smile

отново попаднах на реклама по радиото Wink  - и бързам да споделя: разбрах че по случай 150-тия рожден ден на Буржоа са пуснали 10 от най-популярните им спирали на цена 9,99лв. И т.к. никога не съм ползвала тяхна спирала, а предимно съм си купувала Макс Фактор, бихте ли препоръчали коя си струва да се пробва?

Благодаря  Peace

# 41
Моля, препоръчайте ми наистина добра водоустойчива спирала.
Стария вариант на Лаш архитект - няма сваляне. Ходила съм на фестивал лятото с нея, издържа 24 часа и не мръдна. Но не знам новата как е.

# 42
Вчера видях промоция на спиралите Bourjois за 7.90. Имала съм бялата за чувствителни очи - харесва ми. Смятам днес да си избера някоя, вие коя бихте препоръчали?

# 43
Искам да похваля тази евтина спирала, която е по-хубава от някои скъпи, които съм ползвала.

На Флормар е, струва 7-8 лева, но ми прави миглите извити, разделени и мнооого черни.  Heart Eyes

# 44
  • София
feria99 , на Буржоа спиралите са много добри. Преди години само от тази марка си купувах.
Зависи какъв ефект търсиш, но която и да купиш - няма да сбъркаш! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт