СЕДМИ КЛАС - 24 тема - Мислят и подреждат.....

• 45 753
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Искам да попитам има ли някъде примерно как се попълва заявление.Пише ,че искат пълното наименование на у-щето и паралелки ,а мястото ми се вижда малко.

# 496
  • Plovdiv, Bulgaria
Slon, Браво на теб! Тъй като си една от първите подала  за Пловдив, искам да те попитам така изписано дали е наред в Заявлението :
1. Езикова гимназия  "Пловдив",   Чуждоезиков, АЕ
2. Образцова математическа гимназия  "Академик Кирил Попов", Системно програмиране, АЕ
,...... и т.н.
Трябва ли да бъде изписано Английски език, вместо АЕ?

Имам молба, не разбрах къде в пощата са качени кодовете за Пловдив?

# 497
  • София
Подадохме. Искаха да пишем абревиатурите без имената, напр. "СМГ  Пр. М; АЕ", без да пишем Паисий Хилендарски и без кодовете. Дори на масите списъкът с паралелките беше без кодове. Стана бързичко, само аз сто пъти се изпотих от внимаване, и пак сбърках на едно място. С детето дружно гледахме и сверявахме какво и как нанасят като кодове.
Рапорт даден! Връщам се да чета.

# 498
  • София
http://www.vsekiden.com/136047
мен тази статия ме развесели, или по-точно сравнението в нея

# 499
Моля, за достоверна информация с  минимален  и максимален бал на училища в София от миналата година.

# 500
  • До сърцето...
Подадохме. Искаха да пишем абревиатурите без имената, напр. "СМГ  Пр. М; АЕ", без да пишем Паисий Хилендарски и без кодовете. Дори на масите списъкът с паралелките беше без кодове. Стана бързичко, само аз сто пъти се изпотих от внимаване, и пак сбърках на едно място. С детето дружно гледахме и сверявахме какво и как нанасят като кодове.
Рапорт даден! Връщам се да чета.

При нас искаха пълно наименование на училището и списъкът с паралелките беше с кодове. Дори ни ги провериха на излизане. Всеки със своите си правила, странно...
Олекна ми, като си подадохме документите.  Grinning

# 501
Имам въпрос:
Класиране сме примерно на девето желание на първо класиране. При второто се търси място от 1 -во до 9 -то желания или от 9 -то до 1 -во? В смисъл компютъра търси място нагоре от мястото, на което сме класирани като започва от него или тръгва от първо желание надолу newsm78

# 502
Моля, за достоверна информация с  минимален  и максимален бал на училища в София от миналата година.
Имам ги на хартиен носител - по паралелки/по момчета и момичета - много е по обем.Пиши какво те интересува.

# 503
В сайта на Регалия имаше справка за минималния и максималния бал по паралелки в РИО -София за 2012г.   

# 504
Имам въпрос:
Класиране сме примерно на девето желание на първо класиране. При второто се търси място от 1 -во до 9 -то желания или от 9 -то до 1 -во? В смисъл компютъра търси място нагоре от мястото, на което сме класирани като започва от него или тръгва от първо желание надолу newsm78
Пак започва от първо желание и ако не се захване някъде,умира пак на 9-то място.
Вече съм спец!Това ни го обясняваха на специална родителска среща във "Веди".

# 505
Slon, Браво на теб! Тъй като си една от първите подала  за Пловдив, искам да те попитам така изписано дали е наред в Заявлението :
1. Езикова гимназия  "Пловдив",   Чуждоезиков, АЕ
2. Образцова математическа гимназия  "Академик Кирил Попов", Системно програмиране, АЕ
,...... и т.н.
Трябва ли да бъде изписано Английски език, вместо АЕ?

Имам молба, не разбрах къде в пощата са качени кодовете за Пловдив?

EГ"Иван Вазов", Чуждоезиков,АЕ
ОМГ"Академик Кирил Попов", Системно програмиране, АЕ
Пиши ми на лични мейла си, ще ти пратя кодовете.
Рано подадох, защото отиваме към Созопол до края на седмицата, сега редя багажа.

# 506
шушито и ние сме от Пловдив и подадохме заявлението. В стаята, в която се попълваха заявленията имаше списък точно как да се изписват у-щата/ а не както са в справочника/, а кодове ги попълваха при приемането. Изписвахме ги така пр:
1. ЕГ  "Пловдив", Чуждоезиков, АЕ
2. ЕГ  "Пловдив", Чуждоезиков, НЕ
3. ЕГ " Иван Вазов", Чуждоезиков, АЕ
4. Национална търговска гимназия, Търговия, АЕ .....

# 507
  • София
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2012_mo … i_IIklasirane.pdf

http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2012_mo … _po_paralelki.pdf

# 508
Момичета, попълних заявлението на компютър (събраха ми се пълните имена на у-ща и паралелки - копи-пейст от списъка на РИО), но имам няколко питанки, ако е удобно:

1. тъй-като кутийката за пол на детето не е чек бокс и не мога на комп. да сложа хиксче, как маркирате кой пол е детето - после на ръка ли?

2. За тези с изпит само по Биология в НПМГ: в служебната бележка пише и изпит Химия и Биология (предпоалгам зараид това, че Био се признава за смесената паралелка). Пиша ли и този ред при изпитите  - така стават все едно 4 положени изпита (както е по бележка)

3. Изпитите в НПМГ с тире " НПМГ" както са в бележката л исе изписват: "Биология - НПМГ".

мерси!!!

# 509
Благодаря!

Къде според вас най достъпно е обяснена методиката касаеща класирането на кандидатите от 1-во до 3-то класиране

Общи условия

Активация на акаунт