Търся електронна книга - тема 3

• 127 914
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Излезе ли последната част на Хатауей?

# 196
bory31,изпратих ти ги,и аз го имам същия проблем,имам страхотна руска програма ICE Book Reader Professional Russian,но тя чете само  Word,Notepad,WordPad,а в последно време всичко е PDF формат.Ако някой знае дали може да се редактира,поправи лош PDF формат при конвертиране в Word,така че да може да се чете,ще съм много благодарна,имам доста книги с лошо качество.

Много, много, много благодаря !   bouquet
Точно за този проблем говоря и аз. Аз използвам ABBYY FineReader 11 за да конвертирам книгата и въпреки , че е много хубава програма , ако PDF файла е лош нищо не може да се направи. А иначе хубавото на 11-тата версия е, че може да ги конвертира направо в epub формат. Програмата ICE Book Reader Professional Russian не я познавам, но ще я поразгледам. Е, да се надяваме, че някой ще даде други идеи.
Хубав ден!  Simple Smile

# 197
  • В две мънички очи...
bory31,изпратих ти ги,и аз го имам същия проблем,имам страхотна руска програма ICE Book Reader Professional Russian,но тя чете само  Word,Notepad,WordPad,а в последно време всичко е PDF формат.Ако някой знае дали може да се редактира,поправи лош PDF формат при конвертиране в Word,така че да може да се чете,ще съм много благодарна,имам доста книги с лошо качество.

Чвте ли? На какъв език?

# 198

Чвте ли? На какъв език?

Ами, нямам проблем, чете си на български,ако е  на английски,си го чете на английски, стига да е този формат.

# 199
Излезе ли последната част на Хатауей?

да казва се Любовни писма

# 200
Здравейте, може ли да помоля за "Открита пред теб"  и "Отразена в теб". Благодаря предварително:)
e-mail: ivanova.moni@abv.bg

# 201
Здравейте, може ли да помоля за "Открита пред теб"  и "Отразена в теб". Благодаря предварително:)
e-mail: ivanova.moni@abv.bg
Имаш поща!

# 202
Ех, че си бърза ive_ivelina Simple Smile Благодаря!

# 203
Търся трилогията Кросфайър. Благодаря предварително!

# 204
Да.помоля.за.последната.част.на.поредицата.на.Лайза.Клейпас-Хатауей?
 Praynig

# 205
Търся" Лъжата за киселото мляко. Измамите на хранителната индустрия." pl_petkova@abv.bg
Благодаря ви Hug

# 206
  • Germany
А аз търся Спасение в смъртта - 33 и Фантазии в смъртта - 38 на Нора Робъртс Praynig
Скрит текст:

# 207
А аз търся Спасение в смъртта - 33 и Фантазии в смъртта - 38 на Нора Робъртс Praynig
Скрит текст:

Готово.  Grinning

# 208
Има ли някой книга 5 от Братството на Черния кинжал- Освободена любов? Ще я пратите ли на
Скрит текст:

# 209
Има ли някой книга 5 от Братството на Черния кинжал- Освободена любов? Ще я пратите ли на
Скрит текст:

готово Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт