Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 202
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Такаааа, взех си сънче. Очаквах да има някой ама не.

Фен, Heart Eyes и моето усещане за Али е такова. Е, нема такъв приятел. Много ми липсва и на мен. Peace

# 347
# 348
Ехоооо, ама къде сте се покрили всички днес? Аз от нямане какво да правя, си гледам 1 сезон и се кефя. До 14 серия съм. Мнението ми за Зейнеп не се променя... Joy Joy Joy А сега видях и нещо друго, което преди не ми беше направило впечатление - Джемре сподели с майка си в 13 серия, че колкото повече опознавала Кузей, толкова повече го харесвала. Преди това си се държеше с него само като с много близък приятел, нямаше никакви мераци към него. И все още няма нищо между Зейно и Кузей. Така че, не мисля, че появата на Змейнеп провокира вниманието и към него, просто го опозна и се влюби малко, по малко. Пък и той все още не показва явно, че е влюбен в нея, това стана по-късно. Но, наистина на Джемре не може да и откаже нищо. Така ги виждам аз нещата сега. Много ни е хубаво филмчето, ужасно ще ми липсва...

# 349
Фен, Heart Eyes май сме си сами днес... Rolling Eyes Joy Joy Joy

# 350
  • Варна
  love001  love001  love001 И аз съм тук Hug

# 351
Фенче, мерси, мило за пожеланията  Hug  Heart Eyes

И аз надничам от време на време, ама няма нищо за коментиране  Rolling Eyes

# 352
ДидоК, Heart Eyes от как се научи да се криеш зад пердето не моА да тЪ Фана. Joy Joy Joy
Хел, Heart Eyes как мина РД-то?

# 353
# 354
  • Варна
Зизу Heart Eyes, ей ме на, не оби4ам да се крия, не ми е комфортно,аз оби4ам о4и в о4и Peace
По този повод ще изоффффффффффффкам Laughing Laughing Laughing Mr. Green

# 355
Зизу Heart Eyes, ей ме на, не оби4ам да се крия, не ми е комфортно,аз оби4ам о4и в о4и Peace
По този повод ще изоффффффффффффкам Laughing Laughing Laughing Mr. Green

love001 newsm51 айде и аз...ама ше пуфкам...пффффффффффф... hahaha

# 356
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И мен ме ей. Ама криете ли се? Аз пък не знаех, че може

# 357
Зиз  Hug , партито е утре с дечицата, че за днес нямаше свободни удобни часове в клубчето, където искам  Peace Днес нищо особено, разходихме го по центъра, наигра се и сега ще се паркира да спи след час - два  Wink

Бе голяма скука тука, бре....  Crazy Хич май няма вече нищо за обсъждане.

# 358
# 359
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Боже, това бебетата са толкова облагородяващо нещо, че даже и Гюню изглежда  като Богородица с бебето.

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 19:36 от svetal4o27

Общи условия

Активация на акаунт