Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 144
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Стигнах виии, е признавам си прескочих няколко стр.преди серията Embarassed
А,живо,здраво сега на всички! Hug
Хелънчо,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малкото ви сладурче,да ви е живо, здраво и дано се гордеете с него! newsm51  love001 newsm51
Роминка благодарности за темата smile3525 Two Hearts smile3525
Благодаря на преводачките,благодаря и за снимките,абе на всички за всичко newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51
Али-да имаш приятел,като него е наистина безценно.Голям човек,с голямо раздаващо се сърце.И на мен ми стана много гадно,когато го убиха,но и Киво как го изигра тоя момент,леле,как няма да те хване за гърлото.Красив е Киво,талантлив,труди се,но има и нещо друго според мен,има някакъв магнетизъм,харизма,някакси естествено и с лекота му се получават нещата,всичко това в едно мисля,че рядко се среща,затова е и извънземен де Joy.
За последните моменти от серията мисля,че не са мечта или сън,сигурно са реалност,както някой писа,че е скок във времето и после ще показват как се стига до този момент.Според мен е реалност,защото сценаристките след като ни показаха предишните красиви мечти на Кузей и Джемре си мислят,че ще помислим,че и това е мечта и др.серия да ни изненадат,че е реалност,да ама ние си знаем/много мисленета,много че-та станаха,ама това е положението/
Серията ми хареса,Джемре и Кузей още по-красививи,още по обичащи се,възлите започнаха да се  разплитат полека,полека.Гюню-май няма да се разкае,така ще си остане зъл и разяждащ се сам от вътре,все пак,ако разбере за бебето мисля,че това ще е единствения му шанс да се облагороди,ако и това не му повлияе: наистина няма да го бъде,ще свърши най-зле.
Зейно,вече ми е толкоз безразлична и нищо не ми се пише за нея,само съжалявам,че се подведеох,за подбудите и когато помагаше на Джемре за Самсун,сега съм 100% убедена:Зейнеп мислеше,че Кузей ще отпрати Джемре,да ама не.
А, искам да напиша нещо за един момент от предишна серия,не помня коя беше,когато Джемре и Гюлтен бяха на гости при Сами и Хандан,послучай годишнината им,тогава Джемс се държеше с Кузей,напълно нормално и просто приятелски,Сами и Хандан не са правили физиономии,Гюлтен,защото знаеше за чувствата на Кузей към Джемре,затова и правеше забележка,а то всъщност нямаше за какво,според Джемре,тогава тя не знаеше,че Кузей я обича.
Зизко,Фенче,Енигма,Диди,Светле,Хелънчо,Алиска,Софи,Тинтири,Кампанулка и за всички знайни и незнайни Joy,които дават път на красивата,чиста,искрена,невинна и голяма любов м/у            Кузей и Джемре smile3525  love001 smile3525 Two Hearts smile3525 Two Hearts  love001 smile3525  

# 361
Светле  Heart Eyesуби ме с тази твоя Богородица  Joy Joy Joy
Нелка  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 362
# 363
Поздрав за сърдите хора по площадите на България.   bouquet  bouquet  bouquet

newsm51  love001 newsm51

Благодаря, Дафне !  Hug Дано всеки ден са все повече и повече !  Praynig

# 364
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Светленце..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нелка, Heart Eyes Hug Heart Eyes

Аз пък да се похваля...днес се видях с Фенка Heart Eyes, Или Heart Eyes, Ема Heart Eyes и на Фенка сестра й Heart Eyes...хора, аз съм вери хепи. newsm44 newsm68

# 365
# 366
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светленце..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нелка, Heart Eyes Hug Heart Eyes

Аз пък да се похваля...днес се видях с Фенка Heart Eyes, Или Heart Eyes, Ема Heart Eyes и на Фенка сестра й Heart Eyes...хора, аз съм вери хепи. newsm44 newsm68

Е, блазе ви!

# 367
# 368
Ама,наистина  newsm78 как се криете? newsm78 Joy Joy Joy

# 369
Да, беше много весело, много се смяхме...а между нас имаше и Зейнепка  Joy Joy Joy

# 370
  • Варна
Терзи Hug Heart Eyes Мерси за фрагмана!
Оффф бе Гюней, няма да се откаже това говедо ooooh! ooooh! ooooh!
Нелка     love001 newsm51    love001
Зизу Heart Eyes искам и аз, завиждам ви Cry

# 371
Да, беше много весело, много се смяхме...а между нас имаше и Зейнепка  Joy Joy Joy
Ами нас  защо не ни поканихте? Не е честно...

# 372
Зизко,Фенче радвам се за вас Hug
А,има и фрагман!Терзи благодаря   bouquet Hug  bouquet

# 373

Терзи,  Heart Eyes благодаря ти, джанъм !  newsm51
Изглежда моето кълбо и това ще познае .  Peace
Интересно съвпадение - днес е Видовден ! Идва такъв и за героите от сериала ! А и за всички, разбира се !

# 374
Леле, Терзи, с какви хубави снимки ни радваш!

Общи условия

Активация на акаунт