Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 132
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Хелънче,  Hug Честит празник !  bouquet Да ви е живо и здраво юначето ! Да расте добро, умно и щастливо дете, за радост на всички ! Усмихнато, слънчево и безгрижно детство му пожелавам !  newsm59 Tada newsm59

# 331
Хелънче да ти е живо и здраво синчето и много много да ви радва

# 332
# 333
# 334
Изгледах 4 епизод. Къванч там е най-красивото нещо, което човек може да види! След като мина през фризьора, стана страшно красив. Но 4 и 5  епизод са много добри.  Peace

# 335
Госпожа, Кралице, Терзийска  - благодаря ви много  Hug

Кралице, на мен Кузей ми е красив навсякъде, харесвам го с всякакви прически, с брада, без брада, абе....  Crazy страОтен е  Laughing

А Лудостчето с тия клипчета ми припомни защо Кузей никога няма да погледне брат си както преди  Crossing Arms Просто аз наистина не виждам начин....

Аз пък не разбрах Бану какво толкова я е страх от Гюней... Обичаше го до лудост, после видя що за човек има за съпруг, ама чак да я е страх... малко ми дойде пресилено  Rolling Eyes В смисъл, че Гюней към нея агресия не е проявявал, или се лъжа...  newsm78

# 336
Госпожа, Кралице, Терзийска  - благодаря ви много  Hug

Кралице, на мен Кузей ми е красив навсякъде, харесвам го с всякакви прически, с брада, без брада, абе....  Crazy страОтен е  Laughing

А Лудостчето с тия клипчета ми припомни защо Кузей никога няма да погледне брат си както преди  Crossing Arms Просто аз наистина не виждам начин....

Аз пък не разбрах Бану какво толкова я е страх от Гюней... Обичаше го до лудост, после видя що за човек има за съпруг, ама чак да я е страх... малко ми дойде пресилено  Rolling Eyes В смисъл, че Гюней към нея агресия не е проявявал, или се лъжа...  newsm78

Лъжеш се.  Wink Прояви агресия, но към себе си. Първо започна да вика по Бану, а след това си счупи стъкло в челото, както правеха като малки с Кузей, когато искаха да приключи скандала между Сами и Хандан. След това в съня си, онзи сън с Ферат, Бану тогава реши, че той е убиеца на Ферат. Сега се страхува от него, защото си мисли, че Гюней иска да я убие.  Peace

# 337
Хелънчо, самонарани се и я прати в лудница.
Тя оттогава изпитва страх от него. Нали го смята и за убиец на Фърат  Rolling Eyes

Дидка, за мен си е луда, но той постъпи много зле с нея-изневярата, пращането й в лудница преди това, думите, които тя чу, които той каза на Хандан, и още много...
Ами те унищожиха любовта й към него, сега тя наистина се страхува, тези видения не са случайни...

Гюней има грехове и към нея и то големи.../ тя също има много вина, но .../
Не само към Джемри и брат си .
Дали ще се осъзнае ? Защото, да предизвиква такъв страх и ужас в жената, която го е обичала, която ще ражда детето му, ако това не го накара да се замисли къде сгреши, защо всички са отвратени от него, не знам...
Все пак искам и той да се осъзнае и да спре да наранява хората, които го обичат...
Но едно разкаяние достатъчно ли ще е, или сценаристките ще го пожертват, спасявайки Джемре или Кузей, за да докаже и той, че е бил истински брат на Кузей и с последните си дума да им пожелае да бъдат щастливи, да се погрижат и за неговото дете..., не знам, просто си разсъждавама. Може нищо от това да не сбъдне.

# 338
Госпожа, Кралице, Терзийска  - благодаря ви много  Hug

Кралице, на мен Кузей ми е красив навсякъде, харесвам го с всякакви прически, с брада, без брада, абе....  Crazy страОтен е  Laughing

А Лудостчето с тия клипчета ми припомни защо Кузей никога няма да погледне брат си както преди  Crossing Arms Просто аз наистина не виждам начин....

Аз пък не разбрах Бану какво толкова я е страх от Гюней... Обичаше го до лудост, после видя що за човек има за съпруг, ама чак да я е страх... малко ми дойде пресилено  Rolling Eyes В смисъл, че Гюней към нея агресия не е проявявал, или се лъжа...  newsm78

Лъжеш се.  Wink Прояви агресия, но към себе си. Първо започна да вика по Бану, а след това си счупи стъкло в челото, както правеха като малки с Кузей, когато искаха да приключи скандала между Сами и Хандан. След това в съня си, онзи сън с Ферат, Бану тогава реши, че той е убиеца на Ферат. Сега се страхува от него, защото си мисли, че Гюней иска да я убие.  Peace

Да, бях забравила, дето обвини Бану, че го е порязала тя  ooooh! ooooh! ooooh! Ми... Гюней т'ва, нищо хубаво за никой не е.
А как заряза майка си сама да се оправя, когато ги изхвърлиха от имението на Синанер. Добре, че беше Кузей да я прибере, че  ooooh! #Crazy

Алиска, да, и този момент също...  #Crazy Ужас, припомням си все повече "красиви и хубави " постъпки на Гюней  ooooh!

# 339

Пише, че момиченцето е приятелка на дъщерята на Хилял. Иначе хората са забелязали, че на снимката Джемре е със същата рокля от плажа и пишат, че ако и Гюлтен е там, щяло вече да им дойде в повече.  Joy

# 340

А на Кузей в началото страшно много му личи, че е влюбен в Джемре.  Peace

Heart EyesHug Heart Eyes

Абсолютно !  Peace Затова приемам за несъстоятелни аргументите, че Джемре не била знаела за чувствата му . Много добре знаеше и също така добре, се възползваше !  Peace

# 341
Поздрав за сърдите хора по площадите на България.   bouquet  bouquet  bouquet

# 342
Хай, дружки!  Hug
Хелънчо  Heart Eyes  newsm59 nbirthday  ura  party023 Tada честит рожден ден на малкия сладур! Да е жив и здрав, много да ви радва! Пожелавам му щастливо и безгрижно детство! Heart Eyes

# 343
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Oooo...Фен, Heart Eyes хвана ли те дъжда? Не се заглеждаш по свиркащи автомобили...абе примерна булка. Laughing
Сестра ти я доставихме у дома жива и здрава. Hug

# 344
Оооо, супер! Heart Eyes Не, навреме се прибрах. Ама тук суша...никой не пише.
Хел  Heart Eyes да си кажа и аз за Али. Толкова ме кефеше това момче...думи нямам! Той внасяше радост и светлина във филма... беше толкова верен приятел на Кузей, а и не само на него. Но с Кузей бяха сродни души, разбираха се от половин дума. И наистина Али си го приемаше такъв, какъвто е, обичаше го безрезервно, както трябва да го прави един истински брат. Когато той си отиде, в душата на Кузей зейна една огромна дупка, която никой няма да запълни...Беше истински човек, той не знаеше значението на думата завист - колко пъти казваше за Кузей, че е красив, добър и т.н. Вие виждате ли го Гюней да каже, че брат му е по-красив, по- добър или по-умен от него ? Али беше истинския брат за Кузей, а филма загуби много от свежестта си, когато той си отиде...

Общи условия

Активация на акаунт