А,живо,здраво сега на всички!

Хелънчо,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малкото ви сладурче,да ви е живо, здраво и дано се гордеете с него!

Роминка благодарности за темата

Благодаря на преводачките,благодаря и за снимките,абе на всички за всичко

Али-да имаш приятел,като него е наистина безценно.Голям човек,с голямо раздаващо се сърце.И на мен ми стана много гадно,когато го убиха,но и Киво как го изигра тоя момент,леле,как няма да те хване за гърлото.Красив е Киво,талантлив,труди се,но има и нещо друго според мен,има някакъв магнетизъм,харизма,някакси естествено и с лекота му се получават нещата,всичко това в едно мисля,че рядко се среща,затова е и извънземен де
.За последните моменти от серията мисля,че не са мечта или сън,сигурно са реалност,както някой писа,че е скок във времето и после ще показват как се стига до този момент.Според мен е реалност,защото сценаристките след като ни показаха предишните красиви мечти на Кузей и Джемре си мислят,че ще помислим,че и това е мечта и др.серия да ни изненадат,че е реалност,да ама ние си знаем/много мисленета,много че-та станаха,ама това е положението/
Серията ми хареса,Джемре и Кузей още по-красививи,още по обичащи се,възлите започнаха да се разплитат полека,полека.Гюню-май няма да се разкае,така ще си остане зъл и разяждащ се сам от вътре,все пак,ако разбере за бебето мисля,че това ще е единствения му шанс да се облагороди,ако и това не му повлияе: наистина няма да го бъде,ще свърши най-зле.
Зейно,вече ми е толкоз безразлична и нищо не ми се пише за нея,само съжалявам,че се подведеох,за подбудите и когато помагаше на Джемре за Самсун,сега съм 100% убедена:Зейнеп мислеше,че Кузей ще отпрати Джемре,да ама не.
А, искам да напиша нещо за един момент от предишна серия,не помня коя беше,когато Джемре и Гюлтен бяха на гости при Сами и Хандан,послучай годишнината им,тогава Джемс се държеше с Кузей,напълно нормално и просто приятелски,Сами и Хандан не са правили физиономии,Гюлтен,защото знаеше за чувствата на Кузей към Джемре,затова и правеше забележка,а то всъщност нямаше за какво,според Джемре,тогава тя не знаеше,че Кузей я обича.
Зизко,Фенче,Енигма,Диди,Светле,Хелънчо,Алиска,Софи,Тинтири,Кампанулка и за всички знайни и незнайни
,които дават път на красивата,чиста,искрена,невинна и голяма любов м/у Кузей и Джемре
уби ме с тази твоя Богородица
как се криете?