Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 132
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Ами стана много набързо...другия път всички заедно! Heart Eyes Hug
Терзи  newsm51 newsm51 newsm51
Видяхте ли, че е истина това накрая? И че Гюнчо има тъмни намерения? Друг път малко поне ме слушайте  Joy Joy Joy а двамата влюбени ммммм....страхотни!

# 376
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Да, беше много весело, много се смяхме...а между нас имаше и Зейнепка  Joy Joy Joy
Ами нас  защо не ни поканихте? Не е честно...
Като дойдем до Варна ще се видим задължително. Heart Eyes Hug
ДидоК,  Heart Eyes Светле, Heart Eyes много искам да ви познавам.
И верно... между нас имаше отявлена Зейнепка...ама беше страхотно...не усетихме как минаха 4часа. Joy Joy Joy Joy

# 377
Светленце..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нелка, Heart Eyes Hug Heart Eyes

Аз пък да се похваля...днес се видях с Фенка Heart Eyes, Или Heart Eyes, Ема Heart Eyes и на Фенка сестра й Heart Eyes...хора, аз съм вери хепи. newsm44 newsm68

Ооо, щастливки, снимка ще има ли, да си изплакнем о4ото.

Хелън, ЧРД на малкото ти съкровище. Да расте здрав и щастлив, да се радва на верни  приятели, да има късмет във всичко и да носи много радост на мама и тате

# 378

Айде пак пистолетите! Тия двете май си правят тренировки за криминалния жанр  Rolling Eyes

Терзи!  Hug

Между другото, преди малко ми казаха, че са арестували Таркан  Shocked

Зизу, блазе ви!!  Hug

Хелънче, да ти е живо и здраво дребното! Само с радост да изпълва живота ти!  Heart Eyes
 newsm38 newsm59

# 379
Моля ви, Зиз, Хел  Heart Eyes преведете какви ги говори тоя късия...а защо излизаше от къщата на Джемре  newsm78 да не е направил нещо на Гюлтен ? Аз честно казано очаквам всичко от този смахнат боклук.
Роминка  Heart Eyes за какво пък са арестували Таркан? Заради протест ли или нещо друго?

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 20:06 от queen_fenka

# 380

Ама нещо във връзка с протестите ли или за наркотици пак ?

# 381
Да, беше много весело, много се смяхме...а между нас имаше и Зейнепка  Joy Joy Joy
Ами нас  защо не ни поканихте? Не е честно...
Като дойдем до Варна ще се видим задължително. Heart Eyes Hug
ДидоК,  Heart Eyes Светле, Heart Eyes много искам да ви познавам.
И верно... между нас имаше отявлена Зейнепка...ама беше страхотно...не усетихме как минаха 4часа. Joy Joy Joy Joy

Ха ха не ме познавате мене  освен някои дами тук пишещи   нищо ,че само със снимки се занимавам

# 382

Във връзка с протестите, защото е бил сред протестиращите. Иначе предлогът е, подозрение, че е гей.  Shocked

# 383
Гюней: Този голям неочакван удар (?) е,  че сте се оженили. От сега нататък няма такова нещо. (вероятно нещо, което да го интересува).
Какво стана, открихте ли това, което искам? Моля Ви, защото е много спешно!

Абе, Гюней е много изненадан от сватбата...не мога да го обясня една дума не я знам.
Хел,  Heart Eyes ПОМОООООООЩ!!!!

# 384

Във връзка с протестите, защото е бил сред протестиращите. Иначе предлогът е, подозрение, че е гей.  Shocked
Е това, че  е гей, не е от вчера, знае се ! Пък, дори и в Турция, не знам това да е основателна причина за арест !  ooooh! Ако е така, направо е страшно !

# 385

Е това, че  е гей, не е от вчера, знае се ! Пък, дори и в Турция, не знам това да е основателна причина за арест !  ooooh! Ако е така, направо е страшно !

Случвало се е преди, да арестуват за неморално поведение, освен това, етърва ми каза, че има доста арестувани от културните среди.

# 386
  • Варна
Зизу Hug Heart Eyes newsm51

вай, вай..колко злоба, 4ак се е препотил ooooh!

# 387
Нема да стреля тоя плужек...само плаши гаргите. Зейно ще го съпикяса. Joy

# 388

Случвало се е преди, да арестуват за неморално поведение, освен това, етърва ми каза, че има доста арестувани от културните среди.

Да, това и аз го чух ! Както и , че започнали да преследват и тормозят адвокати, които помагат и защитават арестуваните протестиращи ! Страшно е, този човек, се мисли за всемогъщ !  ooooh!

# 389
  • Варна
Най-после на Джема да покажат по смело деколтето, много е впе4атляващо Peace

Общи условия

Активация на акаунт