Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 107
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
И какво ? Оказва се, че наистина са се оженили ? newsm44 newsm44 newsm44
Може и да стреля тази гад...нищо не се знае... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 391

Между другото, преди малко ми казаха, че са арестували Таркан  Shocked

Ама нещо във връзка с протестите ли или за наркотици пак ?

Във връзка с протестите, защото е бил сред протестиращите. Иначе предлогът е, подозрение, че е гей.  Shocked
Е това, че  е гей, не е от вчера, знае се ! Пък, дори и в Турция, не знам това да е основателна причина за арест !  ooooh! Ако е така, направо е страшно !

Случвало се е преди, да арестуват за неморално поведение, освен това, етърва ми каза, че има доста арестувани от културните среди.

Да, това и аз го чух ! Както и , че започнали да преследват и тормозят адвокати, които помагат и защитават арестуваните протестиращи ! Страшно е, този човек, се мисли за всемогъщ !  ooooh!

Според мен, това е началото на края му  Peace

# 392
# 393
Дано, Роминка Heart Eyes, дано !  Praynig

Честито на всички познали, че ще се оженят по- рано и последната сцена, е реална !   bouquet

# 394
Дидок  newsm51 newsm51 newsm51 страхотни моменти, толкова са щастливи...
Роминка  Heart Eyes и аз се надявам този глупак да си подаде оставката...
Госпожата  Heart Eyes благодаря!  bouquet

# 395
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И аз благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

# 396
  • Варна
Сега се притесних, да не убие Гюла Sad

# 397
Аз пък си мисля, че може наистина сам да се гръмне нещастника...нали така каза на Джемре, че ако се оженят, той ще си пререже вените ? Ама дали ще има дупе за това ? Щото той, както знаем е голям на думи, а когато опре до дела...никакъв го няма. Интересно, какво ли търси в дома на Джемре? Да не би пък Гюлтен да му е съобщила хубавата новина  newsm78

# 398
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз викам да не бързаме да драматизираме. Останах с впечатление, че ги търси, но не може да ги намери. Не знам дали е посегнал на Гюла, ама подозирам, че ще си пръсне неговата капацуна. Ако някой не го спре. От това което разбрах...така мисля. Peace

Все пак...каквото , такова...поне ще изживеят малко щастие. Heart Eyes

# 399
Момичета, благодаря за фрагмана и превода.
Знаех си, че е истина това край брега, радвам се, че са се оженили, това означава и ПБН...
Ама толкова са сладки двамата  Heart Eyes

Гюней ми направи впечатление,че като гледа снимката им е закрил Джемре.
Дали няма да иска да убие нея  Cry
Ох, притеснено ми стана, но каквото, такова.
Важното е, че вече са едно цяло, неделими и че изживяха любовта си, дано да е за цял живот тази любов...
Гюней дано себе си гръмне, ама да го спасят, та да не им помрачава щастието...

# 400
  • Варна
Ох Heart Eyes ,и аз се кефя на щастието им, пък късия да се гърми, само на други да не посяга Crossing Arms

Translation of Bolum 79 trailer!

Guney: That big day has come, your wedding day. From now on there's nothing left.

KUZEY TO CEMRE: I'M GONA GET YOU BACK SO HARD (Splashing the water)

Guney: Did you find what you were looking for?
Please because it's really important

# 401
# 402
Ехоооо, ама къде сте се покрили всички днес? Аз от нямане какво да правя, си гледам 1 сезон и се кефя. До 14 серия съм. Мнението ми за Зейнеп не се променя... Joy Joy Joy А сега видях и нещо друго, което преди не ми беше направило впечатление - Джемре сподели с майка си в 13 серия, че колкото повече опознавала Кузей, толкова повече го харесвала. Преди това си се държеше с него само като с много близък приятел, нямаше никакви мераци към него. И все още няма нищо между Зейно и Кузей. Така че, не мисля, че появата на Змейнеп провокира вниманието и към него, просто го опозна и се влюби малко, по малко. Пък и той все още не показва явно, че е влюбен в нея, това стана по-късно. Но, наистина на Джемре не може да и откаже нищо. Така ги виждам аз нещата сега. Много ни е хубаво филмчето, ужасно ще ми липсва...

Фенче, и на мен много ще ми липсва. Това е единственият т. сериал, който искам да гледам отново и отново.... Много си го харесвам филма, героите, актьорите / е без някои де  Mr. Green / но дано го закупи някоя телевизия  Praynig

# 403
Дидка, благодаря за прекрасните снимки !  Hug

# 404

Общи условия

Активация на акаунт