Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 178
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Роминка, Hug благодаря   bouquet
Тук се пише нов тълковен речник в българския език или какво?  newsm78
Да даваме принос всички тогава де  Peace

# 31

Тази серия си е за повторение още без превод. Не знам дали е прах в очите, както мислят други, но утре ще  я изгледам с кеф. Мечтите бяха и на двамата, заедно ги разказваха и допълваха. Кълбото се разплита.

# 32
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Тази серия си е за повторение още без превод. Не знам дали е прах в очите, както мислят други, но утре ще  я изгледам с кеф. Мечтите бяха и на двамата, заедно ги разказваха и допълваха. Кълбото се разплита.
Мдаааааа...и аз мисля да я повторя задълбочено. Peace
Няма прах, пък плажа не може да се твърди, че е мечта, след като не дадоха нищо което да подкрепя тази теза. Laughing

И нов речник правим...дааа...даже мисля "деколтензия" да влезе ширпотреба. Joy Joy

# 33
Роминка,  Hug с рахат локума им прати и няколко сценария, джанъм, да не се излагат повече !  Peace

Не вярвам да повторят бозата от финала на Фатмата - нали уж не се повтаряли сюжетите ?!

Аз лично, много се забавлявах тази серия, ако не друго, поне се посмях !  Laughing

Ох, и ние в къщи се забавлявахме, голям смях падна за учудване на милото  Laughing

# 34
Цитат
Защо да са подигравки, Диди? newsm78 Просто не си слагам вече розовите очила! Вие ги изкупихте...
Отдавна не са ни показвали Кузей  да е така бесен заради брат си и неправдата, който му се стовари с тоя арест! За него братството е вечно, любовта с Дж-  красива мечта!

Шани Hug, ти май само" братската оби4" виждаш, която липсва ooooh!
О4илата са за вас, не за нас ooooh! ooooh! ooooh!
Така и няма да видите до края на филма любовта Heart Eyes, ама то бива,бива , песимизъм, ама 4ак толкова не съм срещала, добре, 4е не се влияя, 4е да се товаря ooooh! ooooh! ooooh!

В тази серия братската обич се завърна, Диди! Hug Прогледни и ти  Peace
Не се прехласвам по любовните сцени! Безсърдечно мислеща съм... Laughing
Хайде лека нощ, дами!   bouquet  bouquet  bouquet

# 35
Няма прах, пък плажа не може да се твърди, че е мечта, след като не дадоха нищо което да подкрепя тази теза. Laughing

Щом гледаха телефона и дойде човека да ги извика - истина си е. В следващата серия ще разберем как се е стигнало дотук.  Hug

Лека, Шани!  Peace

# 36
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Цитат
Защо да са подигравки, Диди? newsm78 Просто не си слагам вече розовите очила! Вие ги изкупихте...
Отдавна не са ни показвали Кузей  да е така бесен заради брат си и неправдата, който му се стовари с тоя арест! За него братството е вечно, любовта с Дж-  красива мечта!

Шани Hug, ти май само" братската оби4" виждаш, която липсва ooooh!
О4илата са за вас, не за нас ooooh! ooooh! ooooh!
Така и няма да видите до края на филма любовта Heart Eyes, ама то бива,бива , песимизъм, ама 4ак толкова не съм срещала, добре, 4е не се влияя, 4е да се товаря ooooh! ooooh! ooooh!

Дидке, ама това е техният оптимизъм, бе джанъм. Те искат така да свърши. Аз поне така разбрах. Искат Джемре да я няма във финалната картинка, ако може даже изчезне въобще, а една потребителка, както ги наричате, даже беше казала, че и да я изнасилят й е малко. Това съм го запомнила, направо ми се е забило в главата това изказване.
Двамата братя да си простят и да се прегърнат, Джемрето някъде вдънземя, даже може и физически да я премахнат, и, ако може, Зейнеб+Кузей =ВНЛ. Това е ХЕ за тях.

# 37
Светле, Heart Eyes много си те ловим да знайш...абсолютно подкрепям. Peace
Ама ние ще си гледаме деколтензията...пък който иска кръв...проблема си е негов.
Както си е наш проблема с любовта. Laughing

# 38
  • Варна
Шани, ми той Кузей кога е спирал да се застъпва за Гюню, нещо по-разли4но не видях newsm78
Виж, ако стане обратното, тогава много ще се 4удя и мая.
Няма как да се прехласвам, щото виждам Кузи колко е щастлив , когато е с Джема Heart Eyes
Сияе, и смеха му се върна, ама нали гледаме разли4ни филми...

# 39
  Здравейте, дами  Hug
 По късни доби, с пресни впечатления от видяното, да изкажа и аз мнение набързо.  Peace
Първо, за мен двамата мечтаха заедно на глас. Кузей активно се включваше, той първи спомена за детето Али. И накрая каза, че също иска това за тях. По повод репликата да не изоставя брат си, смятам, че по-скоро визираше Гюней, и най-вече, желанието му неговите деца да се обичат взаимно, да нямат неговата съдба, неговата присъда с брат като Гюней. И накрая за бързия преглед от тази вечер, последната сцена на плажа мисля, че е реалност. Освен, че ми се иска да е така, на тази мисъл ме навежда фактът, че до сега в мечтите винаги ги даваха различно облечени, а в тази конкретна сцена Кузей си е със същите дрехи. Освен това, ако не се лъжа, докато бяха в полицията, Кузей се съгласи да се оженят възможно най-бързо, мисля нещо от сорта беше. А и гледайки я още във фрагмана, а и тази вечер, сцената остави в мен усещане, че е реалност, че са някъде само двамата, оженили са се по-рано от запазената дата ..... и нещо май им съобщиха, че стаята им вече е готова за тях, а  smile3503
 Та ще видим другата сряда, ще ни връщат да покажат какво са прескочили ли, към този финал ли ни водят, или пък след толко блянове ще минем и през това, но то няма да е точката.  newsm12
 Иначе в общите им сцени бяха много сладки, и не само на думи разказано, а ги видяха очите така, както им се е искало да ги видят.
 Айде сега, лека нощ желая, утре може пак  Peace

# 40

И аз не знам, ама бая пясък имаше !  Wink Laughing
Дано само от него ни хвърлят с пълни шепи, че много гадно смъди на очите и после сълзят дълго време !  Peace
 За мен, мечтите бяха на Джемре, просто Кузей нямаше нищо против да ги сподели. Аз не видях една негова мечта, само нейните ни показаха. Че даже и не беше сигурна с какво ще се занимава, ми добре, че все пак го попита за мнението му. Laughing
Иначе съм съгласна - кълбото се разплита !  Peace

Лека нощ, дами !  

П.П. Светле, не знам кои “тях“ визираш с кървавите сцени, но няколко пъти казах, а и не само аз, че не искам никой да умира. Peace А и Зейнеп отдавна съм я извадила от схемата .  Peace
Колкото до оптимизма и песимизма  - аз съм непоправим оптимист. Вярвам, че Кузей ще го пожалят на финала !  Peace Останалото, са свободни интрепретации и обобщения. Peace

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 01:52 от gospojata

# 41
  • Варна
Светле, Зизу, Емили  Heart Eyes следващата сряда да сте пред екрана деколтезирани за късмет Laughing Laughing Laughing Heart Eyes Hug Heart Eyes
Ловя ви и аз newsm76 newsm76 newsm76

# 42
Шани, ми той Кузей кога е спирал да се застъпва за Гюню, нещо по-разли4но не видях newsm78
Виж, ако стане обратното, тогава много ще се 4удя и мая.
Няма как да се прехласвам, щото виждам Кузи колко е щастлив , когато е с Джема Heart Eyes
Сияе, и смеха му се върна, ама нали гледаме разли4ни филми...
     love001 newsm51  love001

Лека нощ на всички. Hug

# 43
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хайде, лека! Сладки сънища!

# 44
  • Варна
Лека нощ моми4ета!  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт