Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 195
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
И нещо преди лягане ...

# 301
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Извинявам се ... Peace Не мога да се сдържа...

# 302
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Любов ти ще ме умориш от смях представям си на живо какъв смях е с теб  Joy
Питай тия дето ме познават...къде минем следа оставям. Laughing Laughing Laughing Голема съм купонджийка  Joy Joy Joy Ский ся... Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Заминавам  с една агенция за първи път в Истанбул. Решавам,че ще пия шампанско на Босфора и ще рева. Естествено съм си помъкнала чаши от БГ. Та грабвам аз 4 ''цептера " от къщи и ще ходя да плача. Обаче преди тва ще ходя в Долма Бахче сарай. Първо ми конфискуваха шампанското...после влизам със железните чаши в двореца. Те в чантата ми. Кат се врътнем резко и шибнем парапета...вклчва се алармата...настава смут...разбира ме се, простено ми е. После внимавам ама дрънкам.
Та, на следващата година отивам пак в агенцията. Оня като ме виде и само вика..."О, аз те познавам, миналата година 18.03 червения автобус  и ти пуска алармата в двореца. Конфискуваха ти алкохола...хаххахаха" Та така...сметай за ква откачалка иде реч. Joy Joy Joy

# 303

О, Али!  Heart Eyes  Верен другар, до гроб! И да не ми разправят, че разделял братята. Той беше  приятелят, на който  можеше  да се  разчита да бъде честен и открит, дори когато боли от думите и действията му.

# 304
  • Варна
Лудост4е Hug Heart Eyes, мерси за клип4етата Peace
Зизу Hug Heart Eyes, ами то аз по друг на4ин не мога да си те представя Mr. Green

# 305
  • Варна
Ето един Ръза
много е активен на протестите на площад Таксим
браво на него

# 306
# 307
Ето един Ръза
много е активен на протестите на площад Таксим
браво на него

И аз го забелязах, колко е активен на площада. Както и доста други от цялата гилдия. Заслужават аплодисменти наистина!  Peace

# 308
  • Варна

http://gecce.com … estolarina-destek

щяло да има реплики във двата филма тази седмица свързани с Гези

/от една друга тема го взех Laughing/

лека ви нощ момичета

# 309
Добра вечер, момичета !   bouquet
Прибрах се толкова заредена от срещата с любими хора и е така хубаво, когато емоцията продължи и тук !  Peace Дафне, Кралицата, Хелън, Аниста, Поли,  newsm51  love001 newsm51 благодаря ви за хубавите постове и споделените мисли, момичета !   bouquet

Хелънче,  Heart Eyes много го обичам Али ! Независимо, че от време на време и той се бъркаше добронамерено в живота на Кузей, единственият човек, който наистина го разбираше и обичаше безрезервно, беше той ! И не случайно, Ферат именно на него посегна !  Peace Али беше единственото семейство на Кузей ! Неговият дом, неговият пристан, неговият брат ! Али беше този, който никога не го напътства, никога не го критикува, който беше готов да умре за него ...и който умря, заради него ! Али беше глътката свеж въздух, така необходима на Кузей, а и на нас, в тежките епизоди ! Али ....Али е братът, приятелят, с който всеки би бил благословен ! Много ми липсва и на мен !  Peace И само пред Али, Кузей беше себе си - такъв, какъвто е, а не такъв, какъвто биха искали да бъде Джемре, Зейнеп, Симай и всички останали .

Дафне ,  Heart Eyes Hug Heart Eyes , освен посредствеността, лицемерието и себичността, другата причина, поради която не харесвам Джемре, е именно посочената от теб ! Липсата на всякаква реална самооценка, както и липсата на каквото и да е умение за самокритичност ! Права си - тя никога, по никакъв повод не се замисли за някой друг, не си даде сметка, че наранява хората около себе си, не изпита и капка угризение за това, което причини на Кузей, а и на всички останали,  със своите необмислени действия.

Снежка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 310
Хелънче,  Heart Eyes много го обичам Али ! Независимо, че от време на време и той се бъркаше добронамерено в живота на Кузей, единственият човек, който наистина го разбираше и обичаше безрезервно, беше той ! И не случайно, Ферат именно на него посегна !  Peace Али беше единственото семейство на Кузей ! Неговият дом, неговият пристан, неговият брат ! Али беше този, който никога не го напътства, никога не го критикува, който беше готов да умре за него ...и който умря, заради него ! Али беше глътката свеж въздух, така необходима на Кузей, а и на нас, в тежките епизоди ! Али ....Али е братът, приятелят, с който всеки би бил благословен ! Много ми липсва и на мен !  Peace И само пред Али, Кузей беше себе си - такъв, какъвто е, а не такъв, какъвто биха искали да бъде Джемре, Зейнеп, Симай и всички останали .

Напълно съгласна! Само без последното изречение. За мен Кузей беше и е себе си само пред Али и Джемре. Те му бяха най-близки и пред тях само можеше да се отпусне, сега остана само тя.  И на мен ми липсва образа на Али!

# 311
Еми,  Hug признай сега, че пред Джема се докарва ! Wink
 Сериозно - наистина мисля, че само пред Али, беше истински  ! Peace

# 312
Е да, има моменти на надуване на перки, ама то си е в реда на нещата, все пак тя му е либето. Но весел, отпуснат, естествен, истински беше не само пред Али, а и когато бяха тримата. Много ги харесвах в тези сцени, имаше някакво безгрижие в началото. После филма тръгна в друга посока.  Жалко, че лишиха Кузей от дясната му ръка. Такъв приятел и приятелка искам, и за щастие имам няколко такива да ме крепят, когато залитам към паважа в тежки моменти.

# 313
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Е да, има моменти на надуване на перки, ама то си е в реда на нещата, все пак тя му е либето. Но весел, отпуснат, естествен, истински беше не само пред Али, а и когато бяха тримата. Много ги харесвах в тези сцени, имаше някакво безгрижие в началото. После филма тръгна в друга посока.  Жалко, че лишиха Кузей от дясната му ръка. Такъв приятел и приятелка искам, и за щастие имам няколко такива да ме крепят, когато залитам към паважа в тежки моменти.
Екзакли! Peace

Аз си умирам от смях като чуя Кузей да се смее....голем чаровник. Joy Joy Joy
Но, го прави само пред Джема. Laughing Laughing

Хади лека...че трябва да спя бърже. Hug hahaha

# 314
Екзакли! Peace

Аз си умирам от смях като чуя Кузей да се смее....голем чаровник. Joy Joy Joy
Но, го прави само пред Джема. Laughing Laughing

Хади лека...че трябва да спя бърже. Hug hahaha

И мен ме разсмива с глас, верно става за комедиен филм.  Laughing
Тичам и аз в леглото, да не си докарам бохчи под очите, че трябва утре да съм представителна.  4470
Лека и от мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт