Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 093
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Терз, страхотно клипче  Hug
Толкова красиви, освободени,  Hug

# 406
Алиска , аз четох доста отдавна в едно списание " Уикенд за жената" че сериала вече е закупен от Нова телевизия...но кога ще го пуснат  newsm78 Няма начин да не го купят, щом е с Киво  Joy Joy Joy това им е сигурен рейтинг.
А филма подозирам, че ще го гледам още сума ти пъти, точно както все още обичам да си гледам Перла...нищо, че го знам почти наизуст  Joy Joy Joy Но сега виждам неща, на които преди не съм обръщала внимание, пък и ми е все така интересен, нищо, че знам какво ще стане.

# 407
Този голям дойде, а? Оженили сте се?? (?) Оттук повече нищо не ми остана...
Намерихте ли това, което ви поисках? Защото е много спешно...

Това разбрах от фрагмана  Peace

Зиз  Hug

Мармалон, Роминка, благодаря ви  Hug

# 408
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дидко, Терзи, браво на вас, как хубаво украсявате темата със снимки и гифчета. Ако не сте вие, темата ни ще е доста по-постна лишена от красота.

Благодарим и на нашите славни преводачки.

# 409
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Зиз  Hug

Хел, Hug мерси мило...абе покриват се нещата...не съм ги подвела. има една дума в тоя фрагман дето не я знам... ooooh!

# 410
Охоооо, то фрагмана го имало на английски вече  ooooh! Tired

Сори, чак сега сколасах да седна  Tired

# 411

Зиз  Hug

Хел, Hug мерси мило...абе покриват се нещата...не съм ги подвела. има една дума в тоя фрагман дето не я знам... ooooh!

Коя, бе мило? Я напиши на български да се пробвам  Crazy  Hug

# 412
Хел  Heart Eyes благодаря и на теб и на Зиз  Heart Eyes за превода!  bouquet newsm51 newsm51
А Терзи  Heart Eyes си е нашето любимо папараче, Дидока  Heart Eyes и тя... newsm51 newsm51 newsm51

# 413

Зиз  Hug

Коя, бе мило? Я напиши на български да се пробвам  Crazy  Hug
"чатаа.." Пробах ама не се справих...освен тази дума да е "ден', ама ''ден'' е ''гюн''...та не знам... ooooh! ooooh!

# 414
Хеленче,да ти е живо и здраво мъничето!!!Много да те радва,ама и да те ядосва по малко!

# 415
Здравейте на всички  Peace
Първо поздрави на моите дружки и роднини  Mr. Green - Емка, Фенчето, Лили и  Зизу   Heart Eyes Mr. Green Радвам се, че въпреки че съм Зейнепка оцелях и си изкарах добре  Joy Joy Joy

Не се въздържах.. Май се доближаваме към моя финал а?  Joy Joy Joy  Гюней вече е готов да гърми дали себе си или Джемре. Мисля си, че е склонен да я гръмне и после да се самоубие. Което значи 2 трупа от Светата Троица  Mr. Green Mr. Green А може и да тръгне да гърми брат си, ама тя да скочи пред куршума  Mr. Green Joy Майтапа настрана май няма да е хубав финала  Shocked

# 416
Здравейте на всички  Peace
Първо поздрави на моите дружки и роднини  Mr. Green - Емка, Фенчето, Лили и  Зизу   Heart Eyes Mr. Green Радвам се, че въпреки че съм Зейнепка оцелях и си изкарах добре  Joy Joy Joy

Не се въздържах.. Май се доближаваме към моя финал а?  Joy Joy Joy  Гюней вече е готов да гърми дали себе си или Джемре. Мисля си, че е склонен да я гръмне и после да се самоубие. Което значи 2 трупа от Светата Троица  Mr. Green Mr. Green А може и да тръгне да гърми брат си, ама тя да скочи пред куршума  Mr. Green Joy Майтапа настрана май няма да е хубав финала  Shocked

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3533 smile3533 smile3533 smile3533

# 417
  • Варна
Моми4ета Hug Heart Eyes удоволствие е за мен да правя красиви гледки Heart Eyes

# 418
# 419
На предпоследната снимка е със силиконовите цици  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт