Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 207
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, ох, ох...лелелеле...малейййййй...тцтцтцтцтцтцтц...чак искам и аз... Joy Joy Joy Joy Joy

# 526

Коя от папараците ще ме поздрави с една снимка на Кузей седнал на пейката от миналата серия бос по мокасини?  Hug Така обути най ги харесвам омбретата.  Crazy
Транкильо мухееер..ке паса...само да не те фане конюктОСКИФ от омбрето... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ах, какъв виден полиглот си ми тии!  Heart Eyes  Като Кузей с петте езика на яхтата си.  hahaha

# 527
Всичко е в главата, сексът - също Joy Joy JoyХайде лека!

# 528
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Абе малко са му дебелички глезените, ама... Joy Joy Joy

Хаххаа ти какво рече ... нещо не те разбрах   rotfImbo rotfImao rotfImbo newsm48
Да знаеш, че не е съвършен, та да поспиш Joy Joy Joy

Хахаха тц хич не ми помогна само се връшам пак да видя Simple Smile хахахаха  Crazy Joy

# 529
Всичко е в главата, сексът - също Joy Joy JoyХайде лека!
Лека милооо.... Hug Ние ще помърсуваме още малко. Joy Joy Joy

# 530
  • Варна
Хайде и от мен нещо за лека нощ! #Crazy Heart Eyes #Crazy

# 531

Коя от папараците ще ме поздрави с една снимка на Кузей седнал на пейката от миналата серия бос по мокасини?  Hug Така обути най ги харесвам омбретата.  Crazy
Транкильо мухееер..ке паса...само да не те фане конюктОСКИФ от омбрето... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ах, какъв виден полиглот си ми тии!  Heart Eyes  Като Кузей с петте езика на яхтата си.  hahaha
Испанският - в темата за Пако Grinning

# 532
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ох, ох, ох...лелелеле...малейййййй...тцтцтцтцтцтцтц...чак искам и аз... Joy Joy Joy Joy Joy

Ооо аз отивам да си легна точно там и аз ей сега  Whistling  smile3508

# 533

Така, така.... Joy Joy Joy Joy Joy Ох, тоя Пако... Joy Joy Joy Joy Joy

# 534

newsm10

Лека, Или!  Hug

# 535
  • Варна
Цитат
Всичко е в главата, сексът - също

То сега му е времето #Crazy #Crazy #Crazy

# 536
Не му ставало на Кузей с Джема...?????.... #Crazy #Crazy #CrazyТо май няма да му пада.... PeaceСамо веднъж да ги оставят на мира.../.братя,комшии и тем подобни доброжелатели/... Peace Peace PeaceПак барнах момента кога да се бодна при вас и да съм на най-точното място....всичко видях....и глезена и .... Peace

# 537

Бойче, Бойчеее, имаш връзка с космоса то е ясно!   Joy Joy hahaha hahaha

# 538

Бойче, Бойчеее, имаш връзка с космоса то е ясно!   Joy Joy hahaha hahaha
Е кво чудно ма Емо Heart Eyes? Ние от кога сме с факсове от ''кораба майка''? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 539

Бойче, Бойчеее, имаш връзка с космоса то е ясно!   Joy Joy hahaha hahaha
 love001 smile3521 smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт