айде да го помислим така...Момичето се иска в дома на Джемре. Тя може да е дала нежност и той да е казал, че майка й е там.
Аз не вярвам да е заминала с тях...но, няма да споря. Ако познаеш и Гюла е там...имаш моите бурни аплаузи.
що се позна тука? Къде видя да визирам теб?Къде видя да напиша нещо срещу някой директно? Дадох си аргументираното мнение и това е. Пък и нали е място за свободни мнения. Виждаш ли...не се получава. Когато отправя нещо директно към някой потребител може да ме нападаш...но, в случая е безпредметно.
видях се, защото кой друг освен мен и съотборничките , които се броим на пръстите на едната ръка пишем, че Гюней все пак обича брат си. Видях себе си, защото "подаръкът"- този изрази използвах аз.
Не те нападам. Не знам защо си решила , че го правя. Вдиях себе си и още някой , както казах и реагирах. Иначе недоразуменията много лесно могат да бъдат избегнати. Ясно е как, нали така?
глава не ме боли, взимам си и гинко билобата...ама сц- ките да са гениални, айде бе!

видях се, защото кой друг освен мен и съотборничките , които се броим на пръстите на едната ръка пишем, че Гюней все пак обича брат си. Видях себе си, защото "подаръкът"- този изрази използвах аз.
Не те нападам. Не знамо защо си решила , че го правя. Вдиях себе си и още някой , както казах и реагирах. Иначе недоразуменията много лесно могат да бъдат избегнати. Ясно е как, нали така?

глава не ме боли, взимам си и гинко билобата...ама сц- ките да са гениални, айде бе!
Имаш само право да пишеш тихо и да ходиш на пръсти, щото да не ги заболи главата повечето потребители, щото ще ти размахат червен картон, ще рекат, че си се разпищолила и всичко това, без грам да разбираш от любов, чувства и мечти !
може и да е с тях, ама как си го предстваяш? Нали им даде ваучерите на тях?
Имаш само право да пишеш тихо и да ходиш на пръсти, щото да не ги заболи главата повечето потребители, щото ще ти размахат червен картон, ще рекат, че си се разпищолила и всичко това, без грам да разбираш от любов, чувства и мечти !
, който ме познава, знае, че това е несъвместимо с разбиранията ми! 

, който ме познава, знае, че това е несъвместимо с разбиранията ми! 

Аз ще те чакам. Решила съм да гледам онлайн следавщата серия. Препоръчани теми