Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря мъжки костюми в Лондон?
Каква е Oyster карта и какви са нейните алтернативи?
Кога трябва да запиша детето си в училище в Лондон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря мъжки костюми в Лондон?
-
Каква е Oyster карта и какви са нейните алтернативи?
Oyster картата е вид карта за пътуване, използвана в Лондон, която може да се използва в метрото и автобусите. Една от неговите алтернативи е дебитна карта с функция за безконтактно плащане, предлагана от различни банки. Това позволява безконтактно плащане и може да се използва вместо Oyster карта в автобусите.
-
Кога трябва да запиша детето си в училище в Лондон?
Децата в Лондон обикновено се записват на училище на 4-годишна възраст, по време на приемния период. Въпреки че може да се изчака до 5-годишна възраст, следващата година детето ще бъде директно записано в клас 1. Приемът е от решаващо значение за образованието на децата, тъй като там те се учат да четат, пишат и смятат.
-
Какво представлява Teaching Assistant и защо е важен в образователната система?
-
Какво е мнението за записването на деца в училище на 5-годишна възраст?

В понеделник мъжът ми беше им сложил паста с пиле за обяд, вторник бях отделила от пилето с къри и басмати, днес купичките ги напълнихме с паеля, за утре свински пържолки с картофи и гъби, утре пилешки пържоли с равиоли в доматен сос. Много по-добре ще е, ако имаха къде да ги претоплят, но и на стайна температура моите не отказват подобно меню 
Поради стеклите се обстоятелства и техният връх тази седмица, днес си купих билет за Лондон. Средата на октомври летя. Там ще ме поеме приятелка за около 2 седмици ще съм в Южен Лондон. Ще си търся работа и дано нямам проблем с легализацията. Приемам съвети от вас за каквото се сетите, както и линкове към теми, които ме касаят. Предварително ви благодаря! 
Ако искаш пиши ми на лични да ти кажа горе долу какво и за колко купихме да не спамя темата, да си прецениш да носиш ли от БГ
Както и дае моите засега държат фонта да видим докога
Направо се чудя нашенците как не са открили тази сфера. А може те в метрото в Лондон да са се концентрирали