Великобритания - тема 47 И замириса на море

• 51 806
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
zlatnata tolumba и Merry, благодаря много за отговорите. Явно ще трябва да се чака за документите... (мислех, че поне за доброволна работа ще е ок без синя карта).

# 91
Rampelina, синята карта в твоят случай служи само за потвърждение на правотото ти на работа и не е задължителна, но е желателна. Т.е. може да си търсиш работа и бъдеш наемана. Както не веднъж сме виждали обаче, теорията се разминава с практиката. Проблема евентуално ще дойде от това да доказваш на работодател, че ти си exempt from work authorisation.

# 92
Здравейте,вече сме тук в Лондон цялото семейство от 6 юни.Живеем в Бромли ,подадохме документи за баткото за у-ще,дано по бързо отговорят и дано е по близо у-щето,обзавеждаме се лека полека,че беше празна квартирата.Та така лека полека ще се наредят нещата.И за малката трябва да подадем за у-ще ,но тя по принцип ще тръгва чак следващата година тогава става на 4 г та за това се мотаме.Абе хубавите работи стават бавно,всичко наведнъж не може  Simple SmileПоздрави на всички мами,и едни виртуални цветя от мен  bouquet

# 93
Простете, ама ще се фукна.  Blush Завърших си първата година с резултат от изпита А. Цял ден съм ей така  Grinning . Хубаво тръгна седмицата дано се похваля и с взет шофьорски изпит в петък, че ако ме съксат пак, ще е вече... ooooh!

# 94
Фукни се. Браво!
Завършвай го това учене, вземай и шофьорския и идвай насам на по-топло  Party

# 95
nana_cool честито за изпита, значи ще стискам палци и петък да си вземеш и книжката.
Ние снощи бяхме на концерт на Род Стюърт и си изкарахме супер страшно шоу беше. Доста близо бяхме до сцената почти на 50м от него.  Peace

# 96
  • Bristol
Nana, честито и късмет в петък!
prikazlivka, добре дошли! То училището скоро ще свършва, по-скоро за септември да се подготвите Simple Smile

# 97
  • UK/София

nana_cool, честито!Бях съпричастна с мъката ти когато пишеше, че си скъсана, но и се усмихвах лекичко спомняйки си моите скъсвания. Laughing

Имам въпрос във връзка с тъжна тема.Учителката на малкия ми син в ресепшъна в последно време доста отсъстваше.Получавахме бележки от директорката, че няма да я има за 1 или 2 седмици и Калин все говореше, че му е мъчно за мис Алън ( тя е много мила жена).
 Вчера получихме бележка, че тя няма да се върне тази учебна година на работа.Мъжът й е болен от рак и тя ще е при него.Четейки писмото се подразбира, че той едва ли има шансове да се оправи. CryМиналата година се омъжиха, тя не е на повече от 30г. Sad
 Зная, че англичаните си изпращат картички за всякакви поводи.Редно ли ще е да й изпратим някаква от нашето семейство?Поне с някаква духовна подкрепа, да изразим съпричастността си.Разплаках се само докато пишех постинга, от сърце ще е.

# 98
Биляна, и на мен ми стана тъжно като ти четях поста. Млада двойка са явно, а такова нещастие да ги сполети... Изпратете и картичка, защо не. Ще изразите съпричастност. Не че ще и олекне товара, но поне ще знае, че има хора, които мислят за нея. Много е тежко в такива ситуации човек да намери думи да изрази съпричастност. Много хора не могат и затова отбягват съответния човек и проблема му, а понякога само няколко утешителни думи са достатъчни, макар и за малко, да му просветне и поолекне на човек... Hug

# 99
  • UK/София

milada, благодаря за мнението.Но каква картичка да е, това се чудя.Какво да е написано на нея като я купувам и какво да напиша върте?Наистина се нуждая от съдействие!

# 100
Много тъжно наистина, Биляна. В Мoonpig има категория Sympathy, погледни там.

http://www.moonpig.com/uk/Gallery?sf1=ProductCategory&sv1=Ca … mpathy&bhcp=1

Надявам се да намериш нещо подходящо Peace

Скрит текст:

# 101
Сопоред мен трябва да е нещо вдъхващо надежда. Нещо с пожелания за оздравяване. А вътре бих написала нещо от рода на да бъде силна.
Нана кул бравоо! Не съм се и съмнявала в теб. Стискам палци за петък.

# 102
Simpathy  се дават когато някой почине. За в момента мисля че ще може да дадеш Thinking of you.
Много неприятна история дано все пак човека се оправи. Биляна пиши по нататък как е жената и съпругът и  Peace

# 103
Може и да греша, но картичките with sympathy са когато някой вече е загубил близък. Избери картичка с thinking of you или дори празна ( само картинка без текст вън и вътре). А какво да се напише... Нещо от рода на, че мислите за нея в този труден момент и ако с нещо може да сте и полезни да не се притеснява да ви помоли. Синът ти може да и нарисува рисунка и да я добавите в плика с картичката. А всъщност може и той да и направи картичка, а ти да я напишеш вътре.

# 104
Aniji, писали сме заедно...

Общи условия

Активация на акаунт