Трудно проговаряне! - Тема 13

• 53 460
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Честит рожден ден на Елена! Да е много здрава и щастлива!  bouquet Hug
no4ko25, днес се чудих къде изчезна. Радвам се, че притесненията отпадат лека-полека. "Звучиш" много ведро Hug

# 526
Ночко, да ти е жива и здрава и да забравите за притесненията. Пиши по - често, давай надежда и на другите.

# 527
Честит рожден ден на Елена и от мен!  Hug
Да е много здравичка и щастливо детство и пожелавам!

# 528
no4ko25, честит рожден ден на патеричка на Ели!  ura
Да расте здраво и щастливо детето и много нови думички! Hug  
Хриси докато отиде в ДГ и вече си клюкари всичко. blahblahДнес се оплака на лелката, че "Удари дупето". Embarassed
Снощи като скочи от спалнята и падна. Sad
eli82eli, и на мен рядко ми остава време да дочета Трениране на успешни родители. smile3529
Стискайте ми палци днес да се свържа с докторката от "Св.Никола", че вчера ми казаха да се обадя в 13-14 часа, а после- за днес след 9.  Sad
Просто не е истина:сега ми казаха след 14 часа. smile3515

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 09:10 от n_alex76

# 529
no4ko25, чесит рожден ден на Ели на патерици. Да расте здрава, щастлива и любознателна. Радвам се, че тревогите са зад гърба ви, но не ни забрваяй  Simple Smile
n_alex76 страхотно. Дано и моето Хриси клюкари като тръгне понеделник на ДГ.  Heart Eyes

# 530
Ночко да ти е жива и здрава малката рожденничка, да продължава със същото темпо напред, за успокоение на мама Hug.

Ели ами аз чета предимно на работа когато имам свободно време, другото време е в Събота и Неделя когато детето спи след обяд, тогава съм си го заплюла за време за релакс за мен нито шетам, нито готвя  Crossing Arms

n_alex76 тези пък защо така те размотават  Rolling Eyes

# 531
  • Бургас
Ночко, да е жива и здрава твоята Елена! Да расте умно и жизнерадостно дете, да не спира да бъбри с всеки изминал ден и да озарява дните и нощите ти!!!   bouquet

# 532
  • Ботевград
Честит рожден ден на Елена! Да е много здрава, палава, разговорлива, чаровна и да има късмет във всичко, в което я блъсне живота  Hug
Притесненията скоро да отминат, да бъдат изместени от безбройни въпроси от чаровната любознателна госпожица   bouquet да учи и навакса всичко и усмивката никога да не слиза от лицето и  Heart Eyes

# 533
Лекинко да се похваля. Преди повече от месец реших да махам нощния памперс. Няма да ви лъжа, че в началото си беше ад. Имаше нощи през които пишаше по три пъти, не я улучвах. Сменях чаршафи, перях, бях на косъм да се откажа. Мислех, че не е готова. Всяка вечер криех шишета с вода, айряни, сокове. Но тя си искаше. Даже се научи да ми се моли "Мамо, може ли вода?Мъъъъничко водишка". Но от една седмица даже не си навивам алармата. Буди се да пиша и даже по цяла нощ издържа  Praynig така продължава.
mibobo, всеки път си казвам, че събота и неделя следобедите ще са за мен и все си намирам работа.

# 534
Ели то работата никога не свършва, а и ние сме хора  Crazy Браво на Хриси за нощния памперс, аз не виждам кога ще махнем нашия сутрин е препълнен Rolling Eyes

# 535
 mibobo и ние бяхме така. Много се бях отчаяла в началото. Но сега виждам светлина в тунела. Даже на палатка спа без памперс и се събуди през нощта да пиша. Просто трябва да се решиш и да се простиш за известно време от качествен 8 часов нощен сън   Joy

# 536
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Хриси от нас  Hug! Да е живо и здраво, весело и усмихнато дете! Нека всички страхове и проблеми скоро бъдат зад гърба ви!
Аз от тази седмица се преместих да живея с малкия при майка ми, за да можем по лесно да го водим в един детски център и затова не съм много активна във форума, но ви чета, когато мога.
Сашко реди пъзел от 20 части, но и аз вчера му взех от тези, които Hope е посочила. Скъпички са, но точно тези за по приказки и затова също съм са насочила към тях. Ние си взехме Червената шапчица и се надявам така по-лесно да вникне в смисъла на приказката. Той и без това не ме търси да му чета приказки, дори не знам дали ги разбира напълно, но поне заспива по-лесно на тях  Grinning. 36 части доста му дойдоха, но се надявам скоро да може да го реди сам. Той също има добра визуална памет и странното е, че никога не гледа картинката (със сглобения пъзел), а директно събира частите. Опитвам се, да му обясня, да гледа картинката, за да си помогне, но уви въобще не ме отразява.
Ние нощния памперс го махнахме от около 2-3 месеца, но пак се случва 2-3 пъти в месеца да се напишка.
n_alex76 вие при кой доктор сте? Много са натоварени сега, не мисля, че те размотават нарочно.

# 537
Ночко,
да ви е жива и здрава порасналата Ели, да расте умно и будно дете, много поводи за радост да ви носи! Всички перипетии да са останали зад гърба ви, за да се наслаждавате спокойно на родителството.  Hug

n_alex76,
браво на госпожицата! Как го очаквам и аз този момент, с клюкаренето... Hug
Стискам палци разговора със специалиста, дано всичко е наред!

Ели,
браво за памперса! При нас сега, през лятото, започна да се изпуска нощем, но това е от обилното количество течности, които поема вечер. Аз не я ограничавам, защото не знам, дали и колко пие в градината. През есента съм решила да се заема по-упорито с нощния памперс.
Хубаво е, да отделяш време само за себе си. Ние сме невероятни мързели, та затова предпочитаме да свършим всичко на бързи обороти, за да ни остане повече време за лентяйстване.  Mr. Green

kojo,
съвсем скоро Сашко ще може да реди пъзела сам.  Hug И Ема по същия начин, точно, както описваш - изобщо не се гледа картинката, а кара по памет. Пъзелите са чудесни, аз съм много впечатлена. Интересното е, че имаме един с 12 малки части, дървен е, но дребната не може да го нареди. В пъти по-труден и е, а с лекота реди тези, на Djeco.  newsm78

# 538
kojo, при д-р Симеонова сме. През април ни обещаха, че ще сме в графика за август.
Благодаря, _Hope_! Praynig

Успях да се свържа! newsm44
Благодаря на всички, които ми стискаха палци! Hug
На 14.08. сме на обследване. Flutter

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 16:48 от n_alex76

# 539
  • София
Браво, n_alex Simple Smile

Благодаря ви на всички мили момичета! Направо нямам думи! Толкова сте мили Simple Smile  Heart newsm51

Не ви забравям, никога Simple Smile Вие сте моите най-добри и най-близки виртуални приятелки Simple Smile Винаги сте ми били подкрепа и съм срещала разбиране, съвет... Тази тема е безценна.

Не знам дали проблемите са зад гърба ни и дали някога ще ме напусне страхът и ще мога да се отпусна, важното е да вървим напред и да не се връщаме назад в развитието... Да бъдат децата ни пълноценни членове на обществото, за това се моля Praynig  bouquet

Елена си е Елена Simple Smile Прилича на себе си. Има си своите истерии, плачове, страхове. Но като цяло вече е по-зряла и по-разумна. Говори много, обяснява се, ... не й се разбира всичко и това обикновено я притеснява в комуникацията й с други деца. Надяваме се да го израсте, засега сме спрели с логопеда. Но, знаете как, непрекъснато се опитваш да си полу-родител полу-терапевт... Да вкарваш нови неща, нови думи, нов опит в каквото можеш.
Имаме от време на време някои "неврологични" включвания, подобни на тикове. Но засега поотшумяха.  Praynig

Много ви благодаря за милите думи и пожеланията!

Общи условия

Активация на акаунт