Жега иде, зной, ЮЛИ месец бебета ще имаме безброй. - тема 29

• 28 970
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Мерси, Катенце!
Честито и на Руми 88! Жив и здрав да е Христо!

# 571
 newsm44 ехааа ама днес наистина много хубави новини споделяш, Кате...  Hug
Мама Руми, да ти е жив и здрав малкия Христо, да расте здрав и щастлив и да радва много мама и тати   bouquet

# 572
Мацки, днес след спешно секцио се роди Калоян, 2900. / 47см в 37ма седмица /термин 8.07/.
Обожавам го и него, и мъжът ми, който ми държа ръката, беше с мен в залата и беше безценна подкреп ! Екипът на Щерев заслужават огромни благодарности!!!! Няма да разказвам сега, както и защо се стигна дотук и как не видели че не папка!!!! Живи и!здфави! Лягам да поспя и тоя дни като се съвзема ще разкажа!!! Малкият е разкошен, умилена съм до дъното на сърцето си Simple Smile))))))))

# 573
Честито бебче на Руми   bouquet Да и е жив и здрав младежа и бързо да се прибират към в къщи.

Момите както бяха срамежливи и късно се показаха, мах бързаят първи да излизат  newsm78 Не съм заглеждала първа страничка за статистика, но май така ми се струва. Младежите са леко назад, като се има в предвид огромната им численост.

Луиза честит Калоян   bouquet Да ти е жив и здрав. няма значение кое как и защо, важното е вие двамата да сте живи и здрави и всичко да е наред  Hug Почини си, че ще ти трябват сили  Hug а ще пишеш подробности когато имаш възможност  Hug

# 574
Честити синчета на Румяна88 и на Луиза !!! Да са ви живи и здрави и много да ви радват !!!   bouquet

Абе няма майтап, Юли все повече наближава ....Simple Smile

# 575
Луиза, честит ти Калоян... да ти е жив и здрав и да има много късмет в живота...  Hug  бързо възстановяване на теб   bouquet

Татяна, а вие какво си правите? Кога ще си ги прибирате у дома юнаците?

Абе момичета, къде се изгубиха някои от редовните- Ахи, Скреч.....

# 576
  • София
Ей, какви хубави новини преди лягане Simple Smile

Честито Руми, честито Луиза, да са ви живи и здрави малките мъже, много да ви радват и по-малко да слушкат!!!  Hug Hug Hug

Луиза, като се съвземеш разкажи за секциото при д-р Савова, много ще се радвам да ти чуя разказа Simple Smile

# 577
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА РУМИ88 И ЛУИЗА! ДА СТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И НАПРЕД С КЪСМЕТ!

# 578
Честити бебчета на Руми и Луиза
Да са живи и здрави Simple Smile

Луиза, важно е,че накрая всичко е наред, като се има предвид колко много притеснения преживя.
Почивай и се радвай на прекрасното си бебе:)

# 579
Честити рожби Руми и Луиза   bouquet  bouquet  bouquet Да бъдат живи  и здрави и безкрайно много да ви радват ! Бързо възстановяване, момичета !  Hug Hug Hug

Иве, Мъхче, благодаря и аз за милите думи , трогнахте ме ! Всички хлапета са готини , нашите гарджета - най-много, разбира се  Grinning И аз мисля,че Алекс на Тепсихора е чудно детенце, а Дари си е такава - кротичка и нежна, освен в моментите,когато ме докарва до бяс  Sick .. ама това е друга тема  Simple Smile

# 580
Руми, да ви е жив и здрав юнака Христо! Бързо възстановяване на теб!   bouquet

Луиза, да ви е жив и здрав Калоян! Много радост да ви носи! Скорошно възстановяване!   bouquet

Аз имах предвид голямото дете, което днес стана на 6 Laughing
ooooh! Много съм загубена!  Embarassed

Портокалчо, Глезотийка, стискам палци!  Praynig
Ани, Близначе, седнете си на дупетата малко, то за един ден всичко в тая жега да се свърши направо си е самоубийствено. Дано сте по-добре вече!  Hug
Весе, добре, че са отворили зъба поне да не набира вътре. Дано да почувстваш облекчение!  Hug
Хера, пак като е било поне на годинка, лятото туристите си водят бебоците на по 40 дена на плаж. Аз в 10-11ч. умирам от жега, как си издържала не знам. А ти направи ли тен?

# 581
Честити рожби на Руми и Луиза. Да са здрави Калоян и Христо Simple Smile

# 582
  • София
Добре дошли на синовете на Руми88 и Луиза!!! Нека да са много здрави, щастливо детство и безкрайна радост за мама и тати! Прегръдки, момичета и бързо възстановяване!  Hug Hug Hug

(Ние днес докато си пием питиетата, някои мами работа са вършили в родилното).

# 583
  • София
Aу, че бебевалеж отново!
Руми88, честит син! Нека ви е здравичък и да дарява усмивки на семейството ви!

Луиза, браво на теб! Добре дошъл на сина ти Калоян (с кодово име Антон  Mr. Green) Нека и той не се отърве от здравенце, да е добър и умерено палав!
Постът ти така ме изненада, зарадва и разчувства... Спомних си твоите първи постове в темата: как беше разколебана и чудеща се - дали си готова за дете, дали ще можеш да се справиш. Ето го, появи се човечето ви, макар и след множество изпитания, след толкова тревоги за мама  Hug Да, той ще те промени, ще измени и ежедневието ви, но това са прекрасни промени  Peace

Аз вчера сънувах Скреч. Че е влязла тук по нощите и е написала едно редче: "Тук съм. Добре съм. Всичко е наред с мен."
Чак се учудих, че виждам от нея само едно редче  Laughing
Но се зарадвах. В момента именно такава информация ми трябва.
Чакам сънят ми да се сбъдне  Praynig

Вие явно страхотна срещичка сте направили  Hug Погледах ви по снимките и се порадвах отдалече. Защо не сте снимали обаче и калпазаните на Терп и Катето?  Naughty Хулиганки бременни такива! Не можах да позная, кое е това майче с черната рокля?  Thinking

А днес така и не можах да мигна  Cry Вчера си бях натъпкала програмата с повечето новодошли ангажименти, в резултат на което митках из града от 9 сутринта до 10 вечерта. наградата ми бе, че стъпалата на краката ми се подуха ужаааасно  Close Помните ли онези жаби, които Шрек и Фиона надуваха вместо балони? Е, така ми бяха и стъпалата! Ходя, а те се друскат, полюшват като желиран гъз на ханъма. Исках да имам две иглички и просто да ги спукам  Crossing Arms
Не ми дадоха да спя тези гадове подути!  #Cussing out Нито студени компреси, нито високо повдигане ми помогна кой знае колко... спаднаха с една степен, но са ужааасни, и имат някаква чувствителност, дето мира не ми дава.
Преди си имах поне 2 чАса сън на денонощие, сега и това нямам  Cry Искам си обратно двата часа пък  Rolling Eyes Не знам какво да ги правя тия крачка...

Джине, честито на патеричка и на твоята рожденничка-феичка!   bouquet

# 584
  • София
Ех, че мило! Пак се събуждам и пак бебета!

Луиза, Руми, живи и здрави да са ви Калоян и Христо! Да са щастливи, весели, палави деца! Hug Hug Hug

Сандалка, искрено ти съчувствам за краката и съня! Не, че е много правилно, но на мен ми помогна няколко пъти след такива търчанки, съответно подути крака и болки, да пия един Ефералган Ц преди лягане. Направо като леден душ ми действа, идвам на себе си и съм почти, почти човек! А с неспането.... Миналата нощ задрямвах за по 20 минути на всеки два часа и половина и така до 6, та добре те разбирам. Но пък тази нощ почти не съм се будила- за пръв път от два месеца и се чувствам нова Simple Smile

Лили, благодаря ти и на теб за Малчо. А Дари е такова ангелче, то цялото й излъчване е едно такова фейско и нежно, толкова миличка и кротичка, разкош! Hug

Хера, позавидях ти за плажа, да знаеш! Hug А детето с боклуците- много добре звучи да събира боклуци, но понеже и моето ходи по улиците и чисти чуждите мизерии- много добре я разбирам тази майка. Ми гнус ме е - облечен и спретнат, чист, тръгва и почва да събира мръсни фасове и чашки от кафе, откъде да знам кой ги пипал, супер неприятно  ми е. Иначе нашите боклуци си изхвърля, разбира се.

Близначе, не ги продавай обилколниците, красиви са. Просто ги махни сега, докато е жега, после ще си ги ползваш с удоволствие Simple Smile

Кате
Hug

Общи условия

Активация на акаунт