Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
-
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България има за цел премахването на ДДС върху стоките за деца до 3 години. В момента се събират подписи в подкрепа на тази инициатива в различни магазини, като допълнителна информация може да бъде намерена на техния уебсайт и в социалните мрежи.
-
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
-
Какво представлява предлежащата плацента и как може да повлияе на раждането?
-
Каква е целта на епидуралната анестезия по време на раждане?
ехааа ама днес наистина много хубави новини споделяш, Кате... 
))))))))
Не съм заглеждала първа страничка за статистика, но май така ми се струва. Младежите са леко назад, като се има в предвид огромната им численост.
И аз мисля,че Алекс на Тепсихора е чудно детенце, а Дари си е такава - кротичка и нежна, освен в моментите,когато ме докарва до бяс
.. ама това е друга тема
Много съм загубена! 

Хулиганки бременни такива! Не можах да позная, кое е това майче с черната рокля? 
Вчера си бях натъпкала програмата с повечето новодошли ангажименти, в резултат на което митках из града от 9 сутринта до 10 вечерта. наградата ми бе, че стъпалата на краката ми се подуха ужаааасно
Помните ли онези жаби, които Шрек и Фиона надуваха вместо балони? Е, така ми бяха и стъпалата! Ходя, а те се друскат, полюшват като желиран гъз на ханъма. Исках да имам две иглички и просто да ги спукам 
Нито студени компреси, нито високо повдигане ми помогна кой знае колко... спаднаха с една степен, но са ужааасни, и имат някаква чувствителност, дето мира не ми дава.